![]() |
değiştim galiba... merhaba, ben bu telkinleri nerdeyse 1 bucuk aydır filan dinliyorum genelde uyurken ve yolda dinliyorum. arkadaşlara şunu söylemek istiyorum ki ben bu telkinleri her dinlediğimde hayatın içinde herhangibir durumda "galiba telkinin etkisi bu" dediğim çok olay yaşadım.özellikle artık kimsenin beni suçlamasına ve hatalarımı yüzüme vurup zevk almasına izin vermiyorum. bir tartışmada insanların beni ezip geçmesine izin vermiyorum. ve kendime daha çok vakit ayırıyorum. dik yürüme gibi şeyler pek olmuyor bende heralde, yani o konularda cok eksiğim yoktu ama ilahlaştırdığım insanlarla konuşamazdım şimdi onların açıklarını yüzlerine vuruyor eksiklerini bile söyleyebiliyorum. yani telkineri sanırım hayatıın içinde gayet net kullanıyorum ve bu bana mutluluk veriyor. bence kesinlikle işe yarıyor tek korkum sanki bütün bunlar bir süre sonra geçicekmiş gibi hissetmem bu arada mutluluk telkini neyle yapılmış kendimle ilgili komik bi durumu belirtmek istiyorum ney sesi beni cok hüzünlendiriyor dinledikce ağlayasım geliyor acaba mutluluktan mı ağlıyorum :P neyse emeğinize yüreğinize sağlık gerçekten iyi ki varsınız diyorum ve yazıma şimdilik son veriyorum. |
Ynt: değiştim galiba... Suçluluk duyguları kendi kendini elestirmeye yol açıyor.Bunun sonucunda da dış etkilere açık hale geliyoruz.Başkalarıda sizi rahatça eleştirebiliyor çünkü siz zaten kendi kendinizi eleştirdiğiniz için buna izin veriyorsunuz. Bu duygudan kurtludugunuzda ise sizi eskisi gibi rahatca olur olmaz her sey icin suclayanlara cevap verebiliyorsunuz.Artık bilincaltiniz herhangi bir olay karsisinda acaba ben ne yaptim suclu oldugum kesinde nerede sucluyum kayidini bulup size getirmek yerine -"Ben suclu degilim" bakis acisini getirerek size karsinizdaki kisiye verebileceginiz cevapları bulmaya basliyor.Madem suclu degilsiniz madem hatalı degilsiniz o zaman bir cevap vermek lazim. Bu cevabi verirken elbette beden diliniz bakislarinizdaki kararlilik durusunuz diger insanlar tarafindan farkediliyor.Bir sure sonra sizi rahaca olur olmaz hersey icin suclayanlar bu tavirlarindan vazgecmek zorunda kaliyorlar. Br diger konuda kendinizden ustun gordugunuz goz temasindan yada konusmaktan kacindiginiz kisilerle artik rahatca iletisim kurabilir hale gelmeniz.Kimisi icin bu kisi Patronu olabilir,Öğretmeni olabilir,İş yada okul arkadfasi olabilir hatta bazilari icin Anne yada Babasi olabilir. Bir uyemiz daha önce Annesi ile bile arasinin iyi olmadigini onunla bile konusmaktan cekindigini soylemisti ancak telkinleri dinledikten sonra iletisimleri cok dahai iyi bir hal almis.. Sucluluk duygusu telkinin bir etkisde bazi kisilerde aglama hissi olması.Aslında Ağlamanın depresyonu önledigi uzunca sure biriktirilen duyguların acıga cıkmasını sagladıgı bir cok psikolog tarafindan soylenmistir. Bu hissin ney sesinden mi yoksa sucluluk duygularından kurtulurken meydana gelen oldugunu sorarsaniz ben ikincisi derim.Mutluluk telkin icin 25 adet hareketli muzikten olusan bir dosya var forumda onuda yukleyebilirsiniz. |
Ynt: değiştim galiba... açıkcaı rüyalarınız bölümüne yazdığım gibi ben pek suçluluk dinleyemedim çünkü kabuslar filan görmeye başladım 3 tane ego dinlediysem 1 tane suçluluk dinledim. etkisi olmuştur heralde bilmiyorum. ama dediğiniz gibi dinlerken ağlayasım geliyordu onda da ama şimdi mutluluk ve kendine güven dinliyorum henüz 1 hafta oldu şimdi mutluluk telkininin diğer scriptlerini de indiricem benim kafama takılan bir soru oldu diyelim ki müzikler olmasaydı. ve sadece sizin telkinleriniz olsaydı ( klasik kasetler gibi) ve bizler bunu uyku halinde dinleseydikde aynı etkiyi göztermezmiydi sonucta uyurken bilinç karşı gelemez yani müziksiz bunuyaptığımızda etkisinde artma olur mu? birde her kısık sözle söylenen şeyleri biz algılıyormuyuz merak ettim. (aslında kafama takılan 2 soru olmuş şimdi farkettim :) ) neyse ben böyle garip sorular sorarım inşallah idare edersiniz beni forumda :) |
Ynt: değiştim galiba... Ego Güçlendirici telkini bence listenizden çıkarmayın.Mutluluk ile birlikte kendine güven ve ego güçlendirciyi dinleyebilirsiniz. Telkinleri herkesin dinleme imkanı yok.Bazı üyelerimiz telkin dinlemekten çekiniyorlar.Müzik ardında dnlemek daha pratik. Ayrıca direnclerin daha az olmasını saglıyor.Uyku halinde iken telkinleri müziksiz dinlemek etkileri arttirmazdi diye dusunuyorum. Bilincalti her kısık olan sesi degerlendirir diye bir sey soyleyemeyiz.Zaten Ritmli okuma yapmamizin bir nedeni bu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:36 PM. |