Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Bu da benim hikayem.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/251045-bu-da-benim-hikayem.html)

roxie 06-04-2009 11:59 PM

Cevap: Bu da benim hikayem..
 
Bu arada bu 10 gün icerisinde de biraz gözyaşı döktüm, sebepsiz.. ama artık krizler şeklinde gelmiyorlar.. damla damla..

melinaa 07-04-2009 01:48 AM

Cevap: Bu da benim hikayem..
 
Erasmus programına kabul edılmen cok hos tebrık ederım senı.Hayatına cok guzel bır degısıklık gelmıs.Bende zaman zaman aglıyorum bırseylerı farkettıkce bazı seylerın sebeplerını anladıkca aglayarak atıyorum ıcımden.Insallah hersey guzel olur senın ıcınn

roxie 12-04-2009 03:04 PM

Cevap: Bu da benim hikayem..
 
Bugün herşey enn başa döndü glb... Bir ağlama kriziyle şu anda boğuşuyorum... ve tek sebebi sabahtan beri kendimle uğraşıp durmam ve bir türlü beğenememem kendimii..! Ayrıca bugün çok yapmak istediğim birşeyi (mezun olduğum lisenin orkestra çalışması vardı) sırf orada yalnız kalmaktan korktuğum için yapmadım, evde kalmayı tercih ettim.. :S:( cezalandırmalyım kendimi glb, bugün hiç olumlu düşünemedim..

teoman_ 12-04-2009 04:17 PM

Cevap: Bu da benim hikayem..
 
merhaba roxie
günlüğün hayırlı olsun

birçok rahatsızlığın sebebi strestir, günlük yaşantımızı çevreleyen bizim farkına varamadığımız birçok şey stres kaynaklıdır...
istemediğin bir işte çalışmak, iletişim sorunları vs...
ben stresin neler yaratabileceğini kendi üzerimde açık ve seçik görebiliyorum.

ayrıca
kendini beğenmemek genelde yanlış giden ve yıkıcı sonuçlar meydana getiren bir ilişkinin tetiklediği bir düşüncedir. sitede yer alan olumlamalar, ego güçlendirici ve suçluluk duygularını önleme telkinleri kendini begenmeme düşüncesini kafamızdan çıkarıp atma konusunda etkili olabiliyor.
hayatında köklü-pozitif değişimler geçirmen temennisi ile...

montana5 15-04-2009 04:05 PM

Cevap: Bu da benim hikayem..
 
yalnız değilsin. benimde ailem depresyonda.beni etkiliyorlar depresyondan tam kurtuldum dedim iyi hissetmeye başladım ailemin yüzünden yine depresyona girdim. birçok kez ölümden döndüm, sıkıntım var ama savaşıyorum gerekirse aileme kafa tutuyorum çok üzerime gelirlerse karşı geliyorum. sana tavsiyem asla pes etme.

roxie 17-04-2009 12:05 AM

Cevap: Bu da benim hikayem..
 
sevgili günlüüükk,

sanırım dalgalanıyorum.. bakalım ne zaman durulucam =) keyfim yerine geldi bak gene... bir çocuk var 1-2 hafta önce tanıştım.. ilgileniyor gibi benimle.. belki de o yüzdendir.. Bugün beraberdik, arkadaşlarımın söylediğine göre gözü hep bendeymiş.. Üstelik muhteşem bir iyiliği dokundu bana, o vesileyle tanıştık zaten. Geçmişimle yüzleşmeme yardımcı oluyor bir yandan.

yalnız herkes söylüyo bu aralar çok kilo aldım ya.. benim dertlerim de bitmiyo ki.. bir tarafı yamasam diğer taraf sökülüyor.. Ama yine de iyiyim.. iyiyim demekten vazgeçmememiz lazım sanırım montana5.. ve depresyonun kaderimiz olmadığına da inanmamız lazım..

montana5 18-04-2009 09:11 PM

Cevap: Bu da benim hikayem..
 
peki sen buna inanıyormusun. bunları sana belki faydası olur diye yazdım. kötüysen iyiyim deyip kendini avutman yanlış olur. benim depresyonum gelip geçici benim yerimde kim olsa sıkıntı çeker. kaderim olduğuna inansaydım sana savaş demezdim.

kardelen-24 20-04-2009 11:36 PM

Cevap: Bu da benim hikayem..
 
ben de yıllardır günlük tutan biriyim.ve şunu farkettim-bilmiyorum sizce de öyle mi-insan en yakın arkadaşına bile bazan oldugu gibi anlatamıyor herşeyi..bi tür suçlanma korkusu oluyor belki de.ama kalemi eline alınca......öyle iyi bir paylaşıcı oluyor ki o kağıt ne anlatırsan anlat ne söylersen söyle asla yargılanmıyorsun.ve seni cok iyi anladıgı hissine kapılıyorsun.birine anlattıgında coğu kez pişmanlık duyar insan.anlatmasa mıydım acaba diye çok çelişir.ama yazmak öyle değil..kağıt ve kalem güvenilir dosttur.üstelik maziye dönüp onu somut bir şekilde elinde tutabilmek her şeyi yeniden gözden geçirme ve değerlendirme imkanı veriyor insana...ben 13 yıldır günlük tutuyorum.daraldıgım bunaldıgım zamanlarda cok yardımcı oldu bana.. :)

montana5 22-04-2009 02:14 PM

Cevap: Bu da benim hikayem..
 
bence insanların düşüncelerine çok fazla önem verme. seni yargılasalar ne olur ki .seni yargılamaları yanlış düşündüğünü göstermez.

kardelen-24 22-04-2009 07:54 PM

Cevap: Bu da benim hikayem..
 
haklısın montana5.bütün herkesi memnun etmek mümkün degil..heder olan yine insanın kendisi oluyor sonra.. :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.