![]() |
MERHABA Ben sitenizi birkaç gündür keşfettim.Hikayemi paylaşmak istiyorum ben de...Eminim herkesin hikayesi aynı büyüklüktedir. 1994 yılında üniversitede tanışıp sevdiğim bir adamla evlendim.Aşk ı herkes bilir...Neyse çok sevdim ve evlendik.Bir yıl sonra hamile olduğumu öğrendim.İlk önce istemediğini söyledi.Ben de aldırmak istemedim nedense...Hamileliğimin beşinci ayında işyerimizde çalışan ve ailesiyle evimde misafir ettiğim bir bayanla beraber olduğunu öğrendim.doğum yapana kadar hergün ağladım.NE hamileliğin ne aile olmanın tadına varamadım.Doğum yağtığımda bile davranışları berbattı.Bir çocuk doğurup büyütüp bişeyler üreteceğinimi sanıyorsun gibi cümlelerle daha da kötü oldum.Doğumdan sonra allah belanızı versin dedi.Biz kızım üç yaşındayken ayrıldık.Vakit geçirmeden o bayanla evlendi.Kızımı almaya onunla geliyor, o kadına anne dedirtiyor.Bu adam ve o kadın beni çok yoruyor.Daha biçok ayrıntı var ama hatırlamak zor geliyor. Allaha çok şükür sağlıklı bir kızım var.Bazen eskiler beni mahvediyor,bazen de kendime geliyorum. Teşekkür ederim. |
Ynt: MERHABA ezgi cim hoş geldin... actionsmile dertler paylaştıkça azalırmış derler.... istediğin gibi hiç sıkılmadan herşeyi burada anlatabilirsin ... anlat ki hatırlarının verdiği ağırlıktan kurtul.. yolun burada bizlerle kesiştiyse mutlaka birbirimize ekleyeyeceğimiz şeyler vardır... senin tecrübelerinden biz.. bizimkilerden de sen fayda görürsün inşallah ... telkinlerin nasıl dinleneceği bölümünü incele lütfen ... pc05 ve mümkün olduğunca aksatmadan dinle... bakalım hangi yollardan geçiyor olacağız... sen bir çocuk doğurup büyüterek dünyadaki en kutsal görevini yerine getiren çok değerli bir insansın... ne mutlu sana ... ttli3 eşinden alabileceğin en değerli olanı almış çöpünüde o hatuna bırakmışsın... bence geçmişi düşünerek vakit kaybetme ... geleceğini aydınlatmaya bakalım hepbareber... ark5 nasıl olsa geçmişin intikamını almak ta hesabını sormak ta gelecekte gizli... iyilikler daima yanında olsun... tekrar aramıza hoş geldin... actionsmile lütfen her konuda paylaşımda bulunmaya devam et... sevgiyle .. |
Ynt: MERHABA hikayen benide çok etkiledi ezgicim, lütfen üzme kendini,kurtulmuşsun dua et. ve sadece çocuğuna sarıl, sevgilerle..... onayi onayi onayi onayi |
Ynt: MERHABA shamanic ve suzzy teşekkür ederim paylaştığınız için...telkinleri uygulamak istiyorum kesinlikle. shamanic şu cümlen çok hoşuma gitti: sen en değerli şeyi alıp çöpü diğer kadına bırakmışsın harika harika süperrrr:) |
Ynt: MERHABA sevgili ezgi elindeki mücevheri çok sev ve bunu ona göster, sakın içinden, sessizce sevme..zaten sevgi coşkuyla desteklendiğinde iki tarafada doyum verir..ben kocamı boşamaya karar verdiğim gece, bari önce çocuk yapayımda ondan sonra boşanayım dedim..çocuk yaptım ve 9 yıl sonra boşandım..bir başka arkadaşım..eşimle çok iyi anlaşıyorum, bu evliliğe bir çocuk bütünlük getirir dedi çocuk yaptı ve hala daha evli...her iki haldede çocuklar annelerin sorumluluğunda..ve en muhteşem kazanım, biz kadınlar için..gerisi inan bana fasa fiso..ileride üzüntülerin hafifleyecek ve sen iyiki evlenmişim ve çocuğum doğmuş diyeceksin..şimdi seni üzen ne olursa olsun mümkünse bizlerle paylaş..ve azalsınlar ben seni bundan sonra özellikle takip edeceğim ve yanında olmaya çalışacağım..her şeye rağmen anne olma yürekliliğini gösterdiğin için seni kutlarım..saygılı sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 AM. |