![]() |
Farklı yollardan farklıca yordamlar öğrenip hayatımızda geçerlilik katsayısını istediğimiz ölçüde gerçekleştirebilirsek sonucun ne kadar da pozitif olacağını görebiliriz. Herşeyden öte inanmak için yaşamak gerekir. İnancımız bütün tümdengelimlerimizdir. Olumlu değişimlerle karşılaşmak güzeldi. Deneyimleriniz benim için son derece önemseyici bir durum arz etmektedir. Teşekkür ederim, Sevgiler. |
Alıntı:
|
akın berk bu kadar doğru söylenir di. nasıl bir kopuş ve uzaklaşma halidir o. tek korkum ben mi acayibim?asosyalleşiyor muyum? diyeydi. içim rahatladı sayende.demek ki azcık sabır.yeni ve güzel gerçek dostluklar. |
sevgili falan dediniz de ben 18 yaşındayım ve sadece bir kez sevgilim oldu onlada bi hafta sonra ayrıldık tipsiz bir insan diilim ama neden böle oluyor bilmiyorum :D.sizce ne yapmam gerekir hangi telkini dinlersem sevgili problemimi aşarım? |
merhaba cemboli başkalarının bizi sevmesi farketmesi için,http://www.hayatimdegisti.com/forum/...lies/nokta.gif önce kendi farkımıza varıp kendimizi sevmeliyiz.. bunun içinde ego+ suçluluk ve kendine güven telkinlerini dinlemek yeterlidir.. sevgiler actionsmile |
teşekürler ben şimdi ego ve sucluluk dinliyorum şuan 4. günüm 3 4 gün sonra kendine güveni de eklerim tekrar teşekkür ederim iyi günler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 AM. |