![]() |
Ynt: MUTLU OLMAK İSTİYORUM :) merhaba selinnaz ben psiko yada kendi adımla kerem ilkönce geçmiş yaşantındaki zorluklar,hayaller,sevinçler... geçti hani derler ya geçmişe mazi derler aynen sende geçmişe mazi dersin gazi mi dersin o sana kalmış gelelim sorunlarına tekrardan dersaneye yazılmakbence hiç abartılacak bir durum değil ben 6 sene tıp okudum 2 sene klinik psikoloji okudum 1 aydır psikiyatri stajındaydım ama girdiğim bir ameliyatta ben yanlış yerdeyim dedim benim cerrah olmam lazım dedim herkes ailemde dahil ban salak gözüyle baktılar ama ben istiorum yarın stajımı durudurup memeleketegidip tekrar tusa hazırlancam ya seninki daha geç diil aldığın o aö kültürünü dersanede bebelere hava atıp ablalık yaparak kullanabilirsin aşk konusuna gelince bikere ağzından ben aşığım lafı çıkığında artık sen bir anlaşma imzalamışsındır ve sonuçlarına katlancaksın benim bi kere sevigilim oldu oda tıp 2 ci sınıfta ama aynı kazıktan bende yedim ağladım ama giden sadece o diilmiş benim ruhumun parçalarıymış kimsenin hakkı yok senin o göz yaşlarını döktürmeye bence bu yazıyı okuduğun andan itibaran geçmişe bi tekme at ve güneşin doğuşu gibi bi hayat sür sessiz ama çoşkulu soruların için ben herzaman buralardayım smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 PM. |