![]() |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM harika haber bu Atakan radyomuz biran önce olsun smil56 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM 25889 25889 tebrikler hayırlı olsun... |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM herkesin sorunlarına zaman buldukça cevaplarım sorunlarınızı özelden atın bana ok y789 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM Tebrik ediyorum psiko...Çalışma hayatında başarılar dilerim.. alk78 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM tebriklerrrrr, bir çok kişiye derman olabilmen dileğiyle.... super kiss3 kiss3 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM tebrikler alk78 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM 2 haftalık tatilin ardından hastaneme döndüm ama bu sefer psikiyatri bölümünde yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz ha gayret bana son 730 gün kiss3 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM şu saat itibariyle kendim için büyük bir değişiklik yapmaya karar verdim sabah girdiğim nöroşirurji ameliyatında yanlış yerde olduğum hissine kapıldım ben cerrah olmalıydım dedim bu heves bi iki dk içinde geçer dedim ama olmuo galiba bırakıp buraları tekrar tusa gircem psikiyatrsist değilde cerrah olcam neşteri özledim zaten en son 6 sınıfta sütur atmıştım ,acilde ewet kararım kesindir eylül tus başvurumu yap dunk56cam |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM Tüm karralar senindir hayırlısı olsun 44 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM inş hayat böyle işte tam hayatını rayına koydum önüme kimse çıkamaz diosun pat birden bire bişeyler oluo ve raydan çıkıosun ama ben inş tekrar daha güzel raylar bulucam |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 AM. |