![]() |
Ynt: CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ Arkadaşlar CSK Danışmanlık şirketini fesh ediyorum. istediğim talep patlamasını yaşayamadım. İflas etmeden dükkanı kapatayım bari. hizmetlerimize csk günlük konusundan devam edeceğim. merak etmeyin.. |
Ynt: CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ Ben kararımı verdim coşkun,işimi değiştireceğim ama,yavaş yavaş..önce izmire tayin olacağım..aynı işte devam...bu arada sinsice ders çalışıp psikoloji okuyacağım.Arkadan da,çevre edinip,uygun bir iş ortamı bulunca daaa, hoşçakalın diyeceğim..nasıl? |
Ynt: CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ iste olması gereken budur... güzel haberlerini bekliyorum. |
Ynt: CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ Senin yardım ve ilgini de gözardı etmemem lazım coşkun.Bundan böyle daha kararlı ve sabırlıyım.İlk güzel haberleri de mutlaka vereceğim..hepimiz tüm güzellikleri hakediyoruz.. |
Ynt: CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ cesaretin ve kararlılığın için kutlarım seni..unutma bu dünyada bizden bir tane var...bunu yazmak geldi benimde içimden!!mutlu kal.. |
Ynt: CSK DANIŞMANLIK ŞİRKETİ Sen de mutlu kal nilgüncüğüm...Buradaki herkes mutluluğa,güzelliğe layık...Kendini önemseyen ve daha iyi insan olmak için çabalayan insanların arasında olmak ne güzel..sevgiyle kal.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:02 AM. |