![]() |
Ynt: erkekler nerede? muratcım kötü bir şey demedim..sadece sizin yazmayışınıza kendimce yorum getirmeye çalıştım..nerde turgay..merto...ve diğerleri...zaten karar verdim..özelden ulaşıcam hepsine..özledim turgayın şiirimsi dizelerini..sevgiler. |
Ynt: erkekler nerede? biz erkekler gerçekten genel anlamda paylaşamıyoruz ( istisnalar hariç ) , paylaşabilmemiz için önce duvarlarımızın yıkılması gerekiyor. bu duvarlar nerede ne zaman yıkılabiliyor.. mesela bol bol görüldüğü üzere bir iki kadeh içip kafayı bulduktan sonra yıkılabiliyor. o zaman üstelik de bi dolu erkeğin arasında ağlayabiliyor, sarılıp sarılıp öpebiliyoruz insanları dusun mesela 3-5 bayan arasında tek erkek olmak istemez hiçbirimiz.. olursa farklı gözle bakar diğer erkekler ona karşı. ya da herhangi bir cemiyet ortamında bayanlar hadi lavaboya gidelim diye birlikte topluca lavaboya gidebilirler ama örnek olarak bir erek bir başka erkeğe gel lavaboya gidelim diyemez. denmez. bizler ancak çıkıp bi sigara içelim diyebiliriz... yin esitede başka bir konu açılmış. erkek adam küpe takar mı diye.. gerçekten erkekler üzerinde o kaar çok baskı var ki bu bölümü özellikle bizler açılalım hatta aramızda ön ayak olacak kişiler varsa açılsın belki zamanla bizler de kendimizi ifade edebiliriz diye açtım. ben de şimdiye kadar bu forumda kendi özelimi açık açık paylaşamadım. özelden bazı mesajlar atabildim ama açık alanlarda hiçbirşey yazamadım. |
Ynt: erkekler nerede? vallahi merak ile izleyecegim bu bölümün yazılarını smil56 |
Ynt: erkekler nerede? sevgili coşkun şu yazdıkların çok büyük bir adım bence. paylaşmaya başlamışsın işte. samimi olarak yazmışsın neler düşündüğünü , hissettiğini. bunun gerisi gelir artık. çok teşekkür ederim. |
Ynt: erkekler nerede? teşekkürler, giderek açılıyorum hatta takıntılar konusuna yazdıklarımla tam açıldım da denebilir. ancak not olarak düşmekte fayda var aşağıda yazdıklarım erkeklerle ilgili genel şeylerdi kendimle ilgili değil. örnek ben yeşilaycıyım. no alkol no sigara. |
Ynt: erkekler nerede? ne güzel tamamen sağlıklı yaşıyorsun demek ben de aynen senin gibiyim. |
Ynt: erkekler nerede? Teşekkürler. Senin çin de çok güzel. benim tek eksiğim yeterince spor yapamama. özelikle sigara içmeyenlerin sayısının artması dileğiyle. |
Ynt: erkekler nerede? aynen katılıyorum dileklerine ... smiliyface |
Ynt: erkekler nerede? bende en yakında günlük oluşturmayı düşünüyorum . Şu an için kendimdeki gelişmelirin farkındayım ancak henüz daha yazacak kadar birşey çıkmadı bende paylaşmak isterim. t678 rahat bir erkeğim ve racon gibi şeylere kafa yormam o yüzden bende paşlaşıcam dert açıcam ( ve istisnada olsak devam edicem) eminim zaman gösterecektir her şeyi bu arada bence daha birçok kişi de bu başlığı samimi bulursa paylaşır diye dşünüyorm. cilgin897 |
Ynt: erkekler nerede? çok güzel bir yaklaşımda bulunmusunuz csk sizi gönülden kutlarım. bu konuda bizimde öğreneceğimiz çok şeyler var. sizin dünyanızın paylaşımlarının pek bizimkilere benzediğini sanmiyorum.bu yüzden öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum.. ama bildiğim bir sey var bu paylaşıma bizden daha çok ihtiyacınız olduğu cok daha aşikar. paylaşmak ve açık olmak karşılıklı kazanımlara ışık tutacaktır bence.. mesela ben kendi adıma konusursam, dünyanıza ne kadar sizin gözlerinize bakmaya çalışsam da arada bazı noktaları gözden kaçırıp farkında olmadan sınırı aştığım çok olmuştur.. sınırı aştığımı anlamak pek de zor olmuyor doğrusu.. anında tepki alıyorum çünki. ttli3 ve sonunda hay allah gene ne yaptım iç konuşmalarıyla başbaşa kalmak boyle bir sey işte.. bu duvarları örmenizde yardımcı olan, oraya tuğlaları ekleyenlerden bir kısmıda biz kadınlarız..ama bunun yanında sizin sizlerinde kendi kendinize gaza gelipte bu tuğlaları kat ve kat arttırdığınız da göz ardı edilecek gibi değil.. belki bunları ayırdetmeyi öğreniriz, belki o gereksiz abartı tuğlaları ve bizim koyduklarımızı hep birlikte kaldırırız.. ve belki de bir kismini da bırakırız orada kalsınlar..eger içiniz oyle rahat edecekse tabi.. ttli3 çok çapraşık mı dile getirdim bilemiyorum ve oyle garip duygular içindeyim ki hem yazilacak çok şey var gibi dopdolu geçtim bu klavyenin başına hemde şimdi susmak ve bir adım beklemek en iyisimi acaba diye düşünüyorum.. sevgiler kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:55 AM. |