![]() |
Ynt: olmak yada olmamak ANGELİM zaten hep içimizdeki güçle başarıyoruz..başkalarının bize güç verdiğini düşündüğümüz zamanlarda onların bizim gücümüzle beslendiklerini ve doyduklarında bizden uzaklaştıklarını bilsek,ah bir farkında olabilsek hayal kırıklığı yaşamayız..sen kendi enerjinle yükselmeye devam et kişinin kendi enerjisi o kadar sınırsız ve bereketlidirki kullandıkça çoğalır ,güçlenir..iyi günler ve saygılı sevgiler |
Ynt: olmak yada olmamak Alıntı:
|
Ynt: olmak yada olmamak Teşekkür ederim Burcu. Bende dalları bıraktım artık tutmak istemiyorum en azından tutmadığım zaman hayal kırıklığı yaşamam kırıldı diye. |
Ynt: olmak yada olmamak tutma ben son dalımı da bıraktım 44 |
Ynt: olmak yada olmamak sevgili angel seni tüm kalbimle kutluyorum sen gerçekten ne istediğinin ve istediğini gerçekleştirmek için ne yapman gerektiğinin farkına varmışsın ve bunu başarmak için çok sağlam adımlar atıyorsun. fazla söze ne hacet alkışlar senin için smiliyface alk78 |
Ynt: olmak yada olmamak Teşekkür ederim fatma, hepinize çok teşekkür ederim. Yıllarca ailenin prenses banusu olarak büyüdükten sonra bunları yaşamak zor, ama yaşadıklarıma şükür ediyorum. Yaşananlar yaşanması gerektiği için yaşandı. Eğer onları yaşamasaydım belki sahip olduklarımın değerini bu kadar bilemezdim. |
Ynt: olmak yada olmamak Sevgili Angel hayat hikayeni okudum ve çok etkilendim ve durumunu çok iyi anlıyorum yıllarca yani evleninceye kadar ben de ailenin prensesi olarak büyüdüm, bir dediğim iki olmadı, el üstünde tutuldum,hepimiz zor ve atlatılması güç olaylar yaşadık ve sonunda atlattık çok şükür bazen gücümüzü kaybettiğimiz zannetsek de o güç bizim yüreğimizde zaten var, başardıkların ve başaracakların için sahip olduklarının değerini bildiğin için seni tebrik ediyorum onca acıyı yaşamasaydık mutluluğu nerden bilebilirdik ki mutluluk bizi zorlayan kadere karşı kazanılmış zaferlerin en büyüğüdür actionsmile sevgiler hismiley |
Ynt: olmak yada olmamak Alıntı:
|
Ynt: olmak yada olmamak Sevgili Angel,hayatı hem iyi hemde kötü yanlarıyla yaşayıp amayıkılmayanlardansın.Seni kutluyorum.Bu sitedeki arkadaşların bir çoğu her ne yaşarsa yaşasın güçlü insanlar.Öyle insalar varki ,paraları var sağlıkları yerinde hayata bir insanın isteye bileceği her şeye sahipler ama sorsan senden daha fazla sorunlular.Hayat sana yenilmez bir azim vermiş inşallah istediğin gönlünün ne muradı varsa onlarıda verir. smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM. |