![]() |
Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var! CANIM yazini okudum inan cok etkiledim ve üzüldüm,ama bazen hayatta yasadigimiz olumsuzluklar,mutsuzluklar hayatimiza cook sey katiyor,unutma BAZI YIKILISLAR DAHA BÜYÜK KALKISLARIN TESVIKCISIDIR..Bundan sonra hayatinin simdiye kadar yasadigin hayattan daha güzel daha anlamli olcagiina eminim,ben hayatimda olan olumsuz seylere artik kulak tikadim duymuyorum,olumsuzluklara bakmiyorum gözlerimi kapatiyorum,BU HAYAT bize verilen bi armagan biz nekadar sorumsuzca hoyratca davraniyoruz ONA ve baskalarina hayatimiza müdahale etme hakki veriyoruz baskalarina hayatimizi ezip gecme hakki veriyoruzz Yani hersey kendimizde basliyo biz izin vermedikce hickimse huzurumuzuve nesemizi bozamaz helede HAYATIMIZI hic bozamaz.artik el ele burdaki tüm arkadaslarla güzelige mutluluga yüriycez Artik biz hayattan korkmuyoruzz O bizden korksunn...smil56 gulensmiley. ben bu siteye üye olup telkinleri dinlemeye basladiktan beri acayip mutluyumm ya ve icimden herkese SIZI SEVIYORUM diye haykirmak geliyoo.HEPINIZI COK SEVIYORUMMM HIC TANIMADAMDA f678h |
Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var! venüs seni tüm kalbimle tebrik ederim. istek ve karalılığınla kaybetmekte olduğun güvenini yeniden kazanmışsın tabi ki başarabilceksin. önemli olan senin kendine inanıp güvenmen. 25889 bu arada diyoruz hayat bizim hayatımız başkalarının değiştirmesine izin vermeyelim diye. ama belki başkalrının bildikleri mantıklı bir sebep vardır. bence önce o insanlarla artıları eksileri konuşup daha sonra o sevdiklerimizi ikna edip yapsak istediklerimizi zor mu olur. kimse sevdiği insanları da kaybetmek istemez heralde kanımca. |
Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var! iste bu bravo sanada bu yakisirdi alk78 venusun ihtisamli sanat sever kibari kendini bulmus sensin bu sakin vaz gecme hic biseyden korkma korkmassinda zaten eminim her seyi dengeliyecegine inaniyorum her konuda Allah yardimcin olsun sevgiler smil56 |
Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var! Venus harika bir insansın burada sizlerle olmak çok güzel bugün çok kendimi ifade edemiyorum ama yaşadıklarını okuduktan sonra kendimde güç buluyırum ben neler atlattım en kısa zamanda kenidimi hazır hissettiğim an kendi hikayemi paylaşacağım sizinle |
Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var! allah sıkıntıları zamanlarında bir kapı açıyor insana..senin hayatında kendimi gördüm aynı baskıcı koca o evden ölümün çıkar diyen bir aile.boşanmanın üzerine yanlış bir evlilik...senin birşeyleri başarmış olmana çok sevindim gerçekten.içten yazılarınızı sizleri seviyorum |
Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var! Neymiş öyle "saçı uzun aklı kısa", "sırtından sıpayı karnından sopayı eksik etmemek lazım" lafları... İşte anacım, uğraşan her kadın yapıyor. Kızlar harikayız, ne denebilir ki.. Sevgiler |
Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var! tek kelime BRAVO |
Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var! Alıntı:
|
Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var! :))))))))))) Teşekkür ederiiiim..... |
Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var! harikasın venüs, bence bu sitede buluşanların ortak noktası hepimizin suda yüzerken bir şekilde dibe vurmuş olması, keşke dibe vurmasaydık ama önemli olana düşmek değil, yerden kalkıp devam edip edilmediğidir misali, dibe vurmanın en güzel tarafı da bezen ayaklarımızın yere değmesi ile son bir gayret kendimizi tekrar suyun yüzüne fırlatacak gücü bulabilmektir. bence bizler bunu yaşadık. ben eğitimlerimi internetten öğrendiğim hikayelerle süslediğim için çeşitli motivasyon hikayelerini de sık sık mesajlarımda paylaşıyorum. iki kurbağa süt dolu bir kaba düşmüş. biri kendini bırakmış ölmüş.öbürü kurtulmak için sürekli çabalamış. derken kurbağanın çırpınması sonucu süt kaymak tutmuş ve kurbağa kurtulmuş. bir başka hikayede de bir at kuyuya düşmüş. sahibi çıkaramayacağını anlayınca atı kuyuya gömmeye karar vermiş. üzerine kürek kürek toprak atmış. at ilk önce korkmuş ancak sonra silkinip üzerine gelen toprakları yere dökmüş ve zamanla altında biriken toprakla birlikte kuyu doldukça o da yükselmiş. sahibi bunu görünce sevinmiş ve kuyuyu toprakla doldurmaya devam etmiş. en sonunda at kuyudan kurtulmuş. bizler de başardık. bunu hiçbir zaman unutmayın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:33 AM. |