![]() |
Ynt: HERKESE MERHABA NEYİ YAŞAMAK İSTİYORSAN ONU YAŞA öyle bir hayat yaşıyorumki cennetide gördüm cehennemide öyle bir aşk yaşadımki tutkuyuda gördüm pes etmeyi de bazıları seyrederken hayatı en önden kendime bir sahne buldum oynadım öyle bir rok vermişlerki okudum,okudum anlamadım kendime konuştum bazen evimde hem kızdım hem güldüm halime sonra dedimki''söz ver kendine'' denizleri seviyorsan,dalgalarıda seveceksin, sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin, uçmayı seviyorsan,düşmeyide bileceksin korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin öyle bir hayat yaşadımki son yolculukları erken tanıdım öyle çok değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım NİETZSCHE en sevdiğim beni anlatan şiir beğenecekmisiniz bakalım arkadaşlar |
Ynt: HERKESE MERHABA ben böyle durduk yerde bulaşırımda..kaç gündür nerelerdesin gözümün nuru..inşallah iyisindir..iyi ol emi |
Ynt: HERKESE MERHABA tşk ederim arkadaşım(Arkadaşım diyorum yaşını bilmiyorum ama..ben 1965 doğumluyum)ben giriyorum siteye ama sizi göremiyorum.inş sizde iyisinizdir.beni düşündüğünüz için ayrıca tşkler.çocukla ve sıcaklarla uğraşıyorum bütün gün.... |
Ynt: HERKESE MERHABA benim de en sevdiğim şiirlerden biri fakat şiirin sonunu bir türlü bulamıyordum ne iyi etmişsin yazmakla smiliyface |
Ynt: HERKESE MERHABA öncelikle hoş geldin nilgün gulensmiley ve sezenin gülümse şarkısının ilk dörtlüğünü hediye ediyorum Gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir akdeniz olur gülümse... sung66 |
Ynt: HERKESE MERHABA bu siteyi ve sizleri tanımakla allahım bana bir kapı açtı..buna inanıyorum.hayatımda iyi şeyler olmaya başladı değişim günlüğümde yazıyorum..tşk ederim |
Ynt: HERKESE MERHABA Çok sevindim Allah daha güzel günleride gösterecek bunu talep ediyoruz |
Ynt: HERKESE MERHABA selam nilgün hoşgeldin unutma çok bunaldığımız zamanlar güzel günlerin habercisidir.oğullarınla arandaki iletişimi daha kuvvetlendirmenin yollarına bak.inan hayat daha kolay olacak hismiley |
Ynt: HERKESE MERHABA iyi olacağına inanıyorum tşkler.sizleri tanıdım ve derdimi paylaşabiliyorum bu bile iyiye işaret |
Ynt: HERKESE MERHABA Bu aralar her yere bu sözü yazıyorum. "Umutsuz durum yoktur, umutsuz insan vardır. Ben hiç bir zaman umutsuz olmadım" Mustafa Kemal Atatürk. Büyük Atamızın neler başardığını düşününce, umudu her zaman ayakta tutmak gerektiğini anlıyorum. Haa anlamak, bilmek ve yapmak aynı şey mi? Orada aşmak gereken çok şey var. Ama neden olmasın? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 PM. |