![]() |
yardım edin lütfen slm arkadaşlar. benim yaşım 26 ve boyum 1.60'tır. Kilom 45. Arkadaşlar ben konuya nasıl başlayacam bilmiyorum ama gerçekten bunu sölemek benim için çok zor. Umarım beni anlarsınız. Kendini ifade etmenin çok zor olduğunu düşünen birisiyim yada farklı birisiyim. Neyse ben direk konuya girem. Ben doğuştan belimden sakat doğmuş bir insanım ama aklımım çok iyi çalıştığını sölerler. doğruyu sölemek gerekirse benim sakatlğımın hiç bir etkisi yok ama nedense insanların bana bakışları sanki benim bir ucubeymişim gibi bana bakatıklarını hissediyorum. yada bana öle geliyor. neyse benim demek istediğim benim bedenim sakat ama insanlar sanki benim aklım sakatmış gibi bana bakmaları zoruma gidiyor. ve benim hiç bir zaman bir kız arkdaşım olmadı desem yeridir. oldu ama ben onları sadece konuşarak yani telefonla ayarladım ve görüştüğümüzde ise her şey biterdi. bunları neden yazıyorum anlamadım gitti. ya ben falza düşünüyorum yada bana bakanlar haklı. aslında ahirzamanda olduğumuzu düşünürsek bunların hepsi saçmada ama genede insan olarak iç güdülerimiz bizi yönlerdiriyor. Ve birde ben gerçkekten kız veya erkek ayrım yapmadan düşünüyorum. Sanırım telefonla kızlarla konuşrken ondan beni seviyorlar, ama tipe geldimi onlarda diğer insanlar gibi görünüş diyolar. Doğruyu sölemek gerekirse aklımda daha çok düşünceler var ama bunları yazmaya kalksam herhalde sayfalar eder. İnsan psikolojisi gerçekten incelenmeye değer. Ve onlara bişey dediğinizde tepkileri gerçektende çok ilginç olabiliyor. söleyeceklerim bu kadar bana şimdi nasıl yardım edersiniz bilmiyorum ama ben herkesin düşüncesine saygı duyarım. ve sizlerin düşüncesinide öğrenmek isterim. kendinize cici bakın arkadaşlar |
Ynt: yardım edin lütfen Merhaba Babacanbilo, Hoşgeldin aramıza. Önce aşağıda linkini verdiğim siteyi bir incele istersen. Aynı isimli kitabı da mutlaka okumanı öneririm. Kuantum dünyasında herşey mümkündür. http://www.hayatimdegisti.com/forum/matrixe_hukmedin |
Ynt: yardım edin lütfen Merhaba babacanbilo; hismiley Öncelikle aramıza hoşgeldiniz... vien1 Alıntı:
Telkinleri dinliyor musunuz?. Henüz başlamadıysanız, bir an önce başlamanızı tavsiye ederim. "Ego güçlendirici" ve "suçluluk duyguları" telkinleri ile başlayabilirsiniz.. "Ego Güçlendirici" telkini aslında kendine güveni arttıran bir telkin..Gün içinde kendinizi kötü hissetmenizi kolayca depresyona girmenizi engelliyor..Kolayca kendinizi birakmazsiniz.Kendinizi daha iyi hissedersiniz.Zaten sitede bu telkinin faydalarını gören yüzlerce kişininde yorumları geri bildirimleri bulunmaktadır... "Suçluluk duyguları" telkini kendimize ve çevremize daha hoşgörülü olmamızı sağlıyor,birde suçluluk duygularından kurtulduğumuzda geçmişe gitmek yerine yaşadığımız ana konsantre oluruz.. Telkinlerle birlikte olumlamalar yapmanızda çok faydalı olur...Ayna egzersizi de çok faydalı.. Aşağıdaki linklerde gereken bilgiler var... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da_tutun-b41.0 http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yapalim-b171.0 Siz kendinizi sevip değer vermeye başlayınca, çevreniz de size aynı şekilde değer verecektir..Buna inanın... Sevgiler... |
Ynt: yardım edin lütfen Bende secret kitabını öneririm... Ve görünüşe aldanıp gidenleri hiç önemseme önemli olan kendine olan güvendir...Önemli olan insan beyin özürlü olmasın ve seninkide ne özür nede engel dünyada kimileri var ki herşeye sahip güzellikleri sağlıkları yerinde ama gel gör ki onlarda hep şikayet ederler mutlu olamamaktan onun için beden özürlü olmanı kafana bile takma tam tersine bu şekilde kendini sevmelisin beterin beteri var hayatta çünkü ne mutlu ki sana düşünebi,liyorsun konuşa biliyorsun işitebiliyorsun görebiliyorsun bu duyu organlarımızda çok önemli. Neyse lafı fazla uzattım sanırım kendine iyi bak . smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 PM. |