Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   yastayım arkadaşlar bir teselli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/13982-yastayim-arkadaslar-bir-teselli.html)

ışıkyolu 04-10-2008 05:40 PM

yastayım arkadaşlar bir teselli

hergün bu siteye giriyordum.hergün yazılan mesajları takip ediyordum.etkilendim ve bende herşeyi uygulamaya başladım.müzikli telkinlerden tutunda ,hayal panosundan,hedeflerimin listesini hazırlayıp kutuya atmak gibi,ama bunların hepsi fazlaymış arkadaşlar.büyük bir acı yaşadım allah kimselere tattırmasın.eşimin amcasının oğlunu ve eşini bayramdan 3gün önce trafik kazasında kaybettik.4 yaşında yetimimiz var.ben bu acıdan sonra şu kanıya vardım.olduğun durumla yetinmek gibi .artık bana herşey boş geliyor . agl34 herşeyim varken niye daha fazlasını istedimki aşırılık yaptım .cezalandırıldımmı.yazım başarısızsa kusura bakmayın.umarım aranızda bir pisikolok vardırda bir teselli yazar.ben bu yazıyı bir boş bulduğum bir anımda yazdım.teşekkürler.

perilice58 04-10-2008 05:54 PM

Ynt: yastayım arkadaşlar bir teselli

Başın sağolsun Allah sabır versin.
Ben psikolog değilim ama genede yazmadan geçmek istemedim çünkü bu şekilde düşünmen beni çok etkiledi ve bende annemi kaybettim dünya başıma yıkıldı sandım fakat şuda bir gerçekki bir insanın ölmesini istemiyorsak o insanın doğmaması lazım çünkü ölüm canlılar için ve hepimiz bunu yaşayacağız kimse bu dünyaya ben hep burda kalacağım diyerek gelmedi ve de o onun kaderi onun yaşantısı kendini cezalandırma her zaman iyiyi güzeli mutluluğu daha iyi aşam şartlarını her düşünen canlı ister bu canlının doğasında vardır kendini bu şekilde cezalandırmak erine o yetimi nasıl ayakları üzerinde yaşamda nasıl mücadele edecek nasıl bir hayatı olacak bunlar üzerine yoğunlaş bence birde şu açıdan bak eger bu yetime bakacak kimse olmasaydı değilmi herşeye olumsuz tarafından bakma şimdi bu nediyor diyeceksin ama gerçek bunlar ve acın taze olduğu için arayışlar içerisinde olabilirsin ama kısa zamanda kendini toparlaman hem senin için hemde o 4 yaşındaki yetim için en iyi olanı olacaktır sen kendine bakabilirsin ama o yetimin sana ihtiacı var. tekrar başın sağolsun

ışıkyolu 04-10-2008 08:42 PM

teşekkürler perilice ne kadar iyisin. sad456 bakalım zaman neyi gösterecek.ama şunu anladım hayat asla umduğun gibi gitmiyor.

suzzy 04-10-2008 10:01 PM

merhabalar nefa'cım...yazını yeni okuyabildim... sadanim

çok ama çok üzüldüm.... hepinizin başı sağolsun...rabbim çok büyük bir acıyla sınamış sizleri...

allah sabır versin... sad456

bunu söylemek çok zor ama lütfen hayattan ve beklentilerinizden uzaklaşmamaya çalışın...

ama tabii bunun için zamana ihtiyacınız var...tekrar büyük sabırlar diliyorum sizler için...kayıplarınız içinde rahmet...

yerleri nur mekanları cennet olsun...

o dört yaşındaki miniğe o hiç birşeyden habersiz ne olduğunu anlamıyan yavruya ellerinizden geleni yapacağınızı biliyorum...

onun iyi olabilmesi için sizlerin iyi olması gerek...allah kolaylıklar versin....sad456

ışıkyolu 04-10-2008 10:25 PM

.yalnış yere konu başlığı açtım .üzgünüm.kim taşıdıysa teşekkürler.suzzy beni dikkate alıp mesaj yolladığın için teşekkürler.inanın dayanılır gibi değil.bebeğimiz şimdilik anneannede.bakalım gelecek neleri gösterecek. agl34

suzzy 04-10-2008 10:42 PM

Alıntı:

nefa Nickli Üyeden Alıntı
.yalnış yere konu başlığı açtım .üzgünüm.kim taşıdıysa teşekkürler.suzzy beni dikkate alıp mesaj yolladığın için teşekkürler.inanın dayanılır gibi değil.bebeğimiz şimdilik anneannede.bakalım gelecek neleri gösterecek. agl34

hiç önemli değil olabilir...

canım nefa'cım dikkate almak ne demek....çok üzüldüğüm bir durum...

bizde yakın bir zamanda dayımı kaybettiğimiz için seni çok iyi anlıyorum... emb23

yeni bir hayat 04-10-2008 10:58 PM

Merhaba nefa;

Yaşadığın acı için çok üzgünüm..Hepinizin başı sağolsun...Yaşamda ölüm de bizler için..Ne var ki bazılarımızın hayat çizgisi daha erken son buluyor..Bu da bizim elimizde olan birşey değil maalesef, takdir-i ilahi...

Küçük bebeğimiz için de bundan sonra farklı bir hayat açılıyor önünde.. Tabii ki onun en büyük destekçisi sizler olacaksınız. Bunun için de en başta kendinin dimdik olması gerekiyor..Kendini salmamalısın.En iyiyi hedeflemelisin ki,o da en iyi bir örnek görsün..Unutulmamalı ki, tarihe iyi yön verenlere bakıldığında hep anne- babadan yoksun oldukları görülür.Atatürk'ün, Peygamberimiz (s.a.v.)'in hayatını incelediğimizde bu detay gözden kaçmaz...

Vefat edenlere Allah'tan rahmet, geride kalanlara da başsağlığı diliyorum... sad456

comte 04-10-2008 11:02 PM

Merhaba nefa. hismiley

Öncelikle başınız sağolsun. Allah sizlere sabır ve uzun ömürler versin.

Acını tabi ki anlayamayız, sadece anlamaya çalışırız. Ateş düştüğü yeri yakar.

Ama, hayatta yaşadığımız şeyler ya da sevdiklerimizin veya yakınlarımızın başına gelenleri, bir ödüllendirme-cezalandırma olarak algıladığımız an, hayat çekilmez bir hal alıyor.

Öyle bir durum da zaten söz konusu değil. Bu sadece bizim yanlış düşünmemizden kaynaklanıyor. Belki sıkıntıyla, acıyla, üzüntüyle böyle düşünebiliriz. Ama bu durumdan bir an evvel çıkmamız gerekir.

Birileri vefat ediyor, birileri doğuyor ve hayat devam ediyor. Dünyanın kanunu malesef bu.

Doğumda sevindiğimiz gibi, ölümde üzülmemiz de gayet doğal.

Bu süreci çabuk atlatmanı diliyorum.

İsteklerimizde, hayallerimizde her zaman en iyisini istemeliyiz. Bunlar için uğraşmalıyız ve elde etmeliyiz. super

Bunlara muhalif bir durum gibi gözüken olaylar olacaktır. Ama bunlara takılmadan, yolumuza devam etmeliyiz.

Her olanda mutlaka bizim bilemediğimiz bir hayır vardır. super

Her şeyimiz olabilir, biz yine de daha fazlasını isteyebiliriz. Bu, gayet doğal ve insanın doğasında olan bir durum.

Şu an üzüntülüsün. Ben de üzüldüm bu olaya.

Bir an önce kendini toparlamalısın.

Ama, Bu günler de geçici. super

İnşallah çabuk atlatırsın. Buraya istediğin kadar yazabilirsin, biz de aklımıza gelenleri yazar, bu acıyı hafifletmeye çalışırız. super

Sağlıcakla... actionsmile

Novos 05-10-2008 01:52 AM

başın sağ olsun nefa, Allah rahmet eylesin, hiç bir şekilde kendini suçlama kesinlikle, bu bir imtihandır dünya sahnesinde.
nasıl hayatta çeşitli imtihanlara gireriz, bunu onun gibi düşün, elbette ateşin düştüğü yerde olmak kolay değil biliyorum ama kendinizden emin olun.

hayatta bazen engeller vardır, inişli yokuşlu yollar vardır, insanlar hayatlarının bir vaktinde eninde sonunda bu yola varırlar ama erken ama geç,
hayatta karşımıza çıkan herşey bir tecrübe, insan her an bir şekilde büyüyor gelişiyor, olgunlaşıyor.
ölüm bir yok oluş değil, bir diyardan başka bir diyara göç etmektir.

sınanmak bu belki, bir şekilde sabretmemiz lazım değil mi, biliyorum zor ama dayanmak gerek, lütfen biraz sabredin,
elbette ki bunda da bir hayır vardır, nasıl gündüzün gecesi varsa aydınlık günler de yakındır.

Her işte bir hayır vardır
Bir zamanlar Afrika'daki bir ülkede hüküm süren bir kral varmış. Kral, daha çocukluğundan itibaren arkadaş olduğu, birlikte büyüdüğü bir dostunu hiç yanından ayırmazmış. Nereye gitse onu da beraberinde götürürmüş.

Kralın bu arkadaşının ise sıradışı bir alışkanlığı varmış. İster kendi başına gelmiş olsun,ister başkasının, ister iyi olsun ister kötü, her olay karşısında hep
"Bunda da bir hayır var!" dermiş.

Bir gün kralla arkadaşı birlikte ava çıkmışlar. Kralın arkadaşı tüfekleri dolduruyor, krala veriyor, kral da avlanıyormuş. Arkadaşı , tüfeklerden birini doldururken bir yanlışlık yapmış ve kral ateş ederken tüfeği geri tepmiş, kralın başparmağı kopmuş. Durumu
gören arkadaşı her zamanki sözünü
söylemiş: "Bunda da bir hayır var!" Kral acı
ve öfkeyle bağırmış:
"Bunda hayır falan yok! Görmüyor musun,
parmağım koptu!" Ve sonra da kızgınlığı geçmediği için arkadaşını zindana attırmış.

Bir yıl kadar sonra, kral insan yiyen kabilelerin yaşadığı ve aslında uzak durması gereken bir bölgede birkaç adamıyla birlikte avlanıyormuş. Yamyamlar onları ele geçirip köylerine götürmüşler. Ellerini, ayaklarını bağlayıp köy meydanında yaktıkları kocaman ateşin başında toplanmışlar. Kral ve adamlarını pişirmeye hazırlanıyorlarmış ki , kabile reisi, kralın başparmağının olmadığını farketmiş. Kabilenin, batıl inançları nedeniyle uzuvlarından biri eksik olan insanlar yenmiyormuş. Böyle bir insanı yedikleri takdirde başlarına kötü olaylar geleceğine inanıyorlarmış. Korkuyla, kralı çözmüş, serbest bırakmışlar. Diğer adamları ise pişirip yemişler.

Kral , kurtuluşunun kopuk parmağı sayesinde gerçekleştiğini düşündükçe,onca yıllık arkadaşına reva gördüğü muameleden dolayı pişman olmuş. Hemen zindana , arkadaşının yanına koşmuş ve başından geçenleri bir bir
anlatmış."Haklıymışsın! Parmağımın
kopmasında gerçekten de bir hayır varmış. İşte bu yüzden, seni bu kadar uzun süre zindanda tuttuğum için özür diliyorum.Yaptığım bu haksızlıktan ötürü beni affetmeni istiyorum." "Hayır" diye karşılık vermiş arkadaşı.
"Bunda da bir hayır var... ve asıl ben size teşekkür etmeliyim." "Ne diyorsun Allah aşkına?" diye haykırmış kral. "En yakın arkadaşımı bir yıl boyunca zindanda tutmanın neresinde hayır olabilir?" Arkadaşı yanıt vermiş; "Düşünsenize, ben zindanda olmasaydım,
sizinle birlikte avda olurdum...Ve sonra!!

teoman_ 05-10-2008 02:14 AM

başınız sağolsun.
üzücü bir olay yaşamışsın. ama hayatın kanunu böyle. değişmiyor. elbetteki üzülüceğiz ama yeri gelecek sevineceğiz de.
bazen olaylar istemediğimiz yönde şekillenebiliyor bunları bu şekillde kabullenebilmeliyiz. ve burası hepimiz için bir umut penceresi, bir çıkış yolu, ben kaçış tüneli olarak adlandırıyorum işin aslı. belki birçoğumuz mucize arıyoruzdur. gerçekleşir veya gerçekleşmez onu zaman gösterir. ama her ihtimalde ben mücadele verdim diyebilmektir önemli olan ve güzel olan da budur zaten.
karamsarlığa kapılmadan sabırla yolumuza devam etmeliyiz öyle değil mi...

Mustang 05-10-2008 09:00 AM

Sevgili nefa acın gerçekten büyük ama takdiri ilahi hepimizin gideceği yer orası .Bizler bu dünyada yaşarken elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız gidenle gidilmiyor.Gidenler bizlerin de bir gün bu diyardan göçeceğimizi hatırlatıyorlar .Bu yüzden yaşadığımız hayatı en iyi şekilde yaşayıp arkamızda hoş bir seda bırakabilmek en güzeli.Gidenlere Allahtan rahmet kalanlara sabır dilerim.

Benim de dün sabah televizyonda şehit edilen askerlerimize içim yandı hepimizin başı sağolsun .

ışıkyolu 05-10-2008 09:02 AM

yazılarınız için çok teşekkürler.novos hikayenden çok etkilendim.umarım bizimde karşımıza ,ilerde bizi mutlu edecek olaylar çıkar.mutsuzluğuma telkinlerin bir yardımı olurmu acaba tekrar başlamalımıyım.yada başlasam çok mu erken olur.veya acımı yaşamalımıyım.zaten stresli bir ortamdayım delirmek içten bile değil. sad456

ışıkyolu 10-10-2008 11:00 AM

benim için üzücü bir gün daha başladı herkesin unutması,bana zor geliyor.bu kadar da olmaz onların arkasından neden böyle konuşuluyor.acaba bu insanlık halimi normalmi,işin içinden çıkamadım.kendimi okumaya verdim ne bulursam okuyorum,sanırım biraz faydasını gördüm.-5 sevgi dili - adlı bir kitaba başladım daha sonra paylaşımlar yapacağım.burasıda olmasaydı ne yapardım.iyiki varsın -hayatım değişti.com-

mikrop 10-10-2008 12:27 PM

Başın sağolsun nefa.

Kayıpların acısı hiç bir zaman unutulmaz.Tanrı bizleri öyle yaratmışki acıya karşı bile dayanıklık gösterebiliyoruz.Bu belki zaman alıyor ancak alışmak zorundayız.Kayıpların tek tesellisi küçüğün büyümesini izlemek olabilir ancak.Sabır diliyorum sizlere.

Okuduğun kitabı daha önce bende okumuştum çok güzel,faydalı olacağını umarım.

perilice58 10-10-2008 12:30 PM

Alıntı:

benim için üzücü bir gün daha başladı herkesin unutması,bana zor geliyor.bu kadar da olmaz onların arkasından neden böyle konuşuluyor.acaba bu insanlık halimi normalmi,işin içinden çıkamadım.kendimi okumaya verdim ne bulursam okuyorum,sanırım biraz faydasını gördüm.-5 sevgi dili - adlı bir kitaba başladım daha sonra paylaşımlar yapacağım.burasıda olmasaydı ne yapardım.iyiki varsın -hayatım değişti.com-

Hayat devam ediyor ve olması gerektiği gibi oluyor kimse unutmuyor sadece alışmayı öğreniyor sende kendini toparlamalısın güçlü olmalısın ttli3

hoşça ve dostça kal

ışıkyolu 10-10-2008 01:29 PM

ne mutlu banaki her sıkıştığım anda sizlerden cevap alabiliyorum.mutlu oldum.teşekkürler. ttli3

ışıkyolu 15-10-2008 08:19 PM

arkadaşlar bir sıkıntım var.tekrar telkinli cd.leri dinlemeye başlamak istiyorum.fakat bir korku oldu bende tekrar dinlemeye başlasam bir üzücü haber daha alacakmışım gibi geliyor.nasıl bir yol izlemeliyim. terli345

Novos 15-10-2008 11:43 PM

Alıntı:

arkadaşlar bir sıkıntım var.tekrar telkinli cd.leri dinlemeye başlamak istiyorum.fakat bir korku oldu bende tekrar dinlemeye başlasam bir üzücü haber daha alacakmışım gibi geliyor.nasıl bir yol izlemeliyim. terli345

sevgili nefa kafanı bu düşünceyle fazla meşgul etmemeye çalış, bu düşünce sadece senin kafanda oluşturduğun bir şey, telkinleri dinlemek iyi olur senin için önce bir dene istersen, dinlemeye çalış bu durum sen de sıkıntı yaratmazsa devam edersin dinlemeye, telkinleri dinlemekten rahatsız olursan bir süre daha ara verirsin, ne zaman kendini rahat hissettiğinde, o zaman dinlersin. sevgiler

bidim 15-10-2008 11:53 PM

Basiniz Sag olsun Nefa, Allah rahmet eylesin, sahici dunyaya gidenlere ebedi huzur size ise sabrini versin...Sevdigimiz deger verdigimiz insanlarin kayibini dolduramayiz,ama onlarin sevgisi bizimle icimizde filizlenmis, dalanmis butun guzeligi ile var oluyor gun be gun hissetiriyor kendini...
Sevgiler

ışıkyolu 16-10-2008 08:27 AM

dinlemeye başlayacağım.umarım iyi gider.teşekkürler novos. onayi

selinarosa 16-10-2008 04:05 PM

Ölüm bir anda gelip elimizdekileri alan bir şey; ama yine de asla kayıp yoktur. Her kimi kaybedersek edelim onun mutlu olduğunu bilerek bizim de onun mutluluğu adına mutlu olmamız gerekir. Evet onu çok özleriz, ama sonra aslında zaten hep içimizde olduğunu ve hiç gitmeyeceğini farkederiz, daima yanımızdadır.
Fazlasını isteme konusu da doğru değil. Hepimiz daima en güzel, en mutlu yaşamları, daima daha fazlasını hakediyoruz; etrafımıza dikkatle bakıp elimizdekiler için de daima minnettar olmayı başarabilirsek daha fazlası da kendiliğinden gelecektir. Herkes daha fazlasını, daha iyisini daima hakeder... Sadece fazlasını isterken bugünü yaşamayı unutmamalıyız... Madem her an ölebiliriz, neden yaşamımızda bizi mutlu eden şeyleri farketmiyoruz, neden ufacık da olsa sevdiğimiz bir şeyler yapmıyoruz; ya da madem her an sevdiklerimizi kaybedebiliriz niye doya doya onlarla olmuyoruz, değil mi?
Ne olursa olsun daima hatırlamamız gerek: nasıl görünürse görünsün, asla kayıp yoktur.

eylülzen 16-10-2008 06:13 PM

Yazınızı baştan beridir takip ediyorum sevgili nafa öncelikle Allahtan sabır diliyorum size ve ailenize ölüm en büyük terbiye edici birden kocaman sandığımız dünyamızın aslında ne kadar küçücük olabileceğini görebiliyoruz anlıyoruz herşey nekadar göreceli bakışlar ne kadar dar herşey ne kadar gereksiz lakin öyle birşeyki hayattan kopamıyoruz herşey yaradanın iradesinde ve bize ne kadar vakit verdiyse onu kaliteli geçirmek durumundaız zaman zaman herkes dibe vurur bazen bu bir ölümden kaynaklanır bazen terkediliş kimi zaman iş kaybı böylece örnekler çoğalır gider insan kendini kısır döngüye kaptırdımı süreç uzar yıllar geçiverir çabucak ve bir bakar ki insan kendisine yabancı olmuş iyi bir kul olmaktan uzaklaşmış hepimiz bu dünyayı keşfe gelmiş turistlere benziyoruz kimse bilgi ve donanımla gelmiyor yarınların güzel olması için bü gün umutla bakmayı deneyelim ve bence telkinleri dinlemekten korkma kendine çok iyi bak huzurla ve sağlıkla kal

demetcool 16-10-2008 06:53 PM

sevgılı arkadaşım en kolay katlanılan başkasının acısı diye bir şarkı var .... tanrı sana acılarına dayanacak güç versın ... başka bışey söyliyememmm . okuduğun sevgının 5 dili kıtabı okudumm ve kısmen de uyguladımm herkesın sevgı anlayışının farklı oldugunu bıze hatırklatıyorr . bazan boşuna kızdığımızı ve kırıldığımızı anlıyoruzzzz

ışıkyolu 17-10-2008 09:24 AM

mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.inanın benim için için çok büyük teselli.şu anda tek dileğim bu ortamdandan uzaklaşmak.kalabalık içinde sanki yanlızım.telkinleri dinlemeğe başladım.ve burada öğrendiğim bazı teknikler.hepsini yavaş yavaş uyguluyorum.ve hedefim - ailemi alıp bu ortamdan uzaklaşmak.- pc05

ışıkyolu 22-11-2008 04:39 PM

Al sana bir felaket haberi daha;Dayımın evi yandı 3 gündür onlarla uğraşıyoruz.çocuklarım hep hasta,telkinleri tekrar dinlemeye başlamıştım sanki bana sürekli feleket getiriyor.Dinlerken korkularım oluştu,Atakan bey den ricam acaba ben de, telkinlere karşı bir direnç mi oluştu. 96

Belgin ∞ 22-11-2008 05:27 PM

Nefa'cım çok büyük geçmişler olsun.

Biliyorsun biz neyi düşünürsek onu kendimize çekiyoruz,onun için kendin için yapacak olduğun en güzel şey telkinlerin sana felaketleri değil güzel olayları getireceğini düşünmen.

Umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer.

Sevgiler.

rasgavs 22-11-2008 05:43 PM

Öncelikle çok geçmiş olsun üzüldüm, umarım yakın zamanda toparlanırsınız ailecek. Telkinlere karşı bir direnç mi oluştu şeklindeki düşüncelerin doğru olmadığını düşünüyorum. Belki saçma diyeceksin ama bunda da bi hayır vardır diyenlerdenim her zaman. Burdan konuşmak kolay evet ama iyiyi düşünmek istiyorum. Dediğim gibi umarm çabuk geçer ve çookk güzel günlere vesile olur yaşadıklarınız kiss3

şifa 29-11-2008 11:30 AM

başınız sağolsun.ama unutmayınki hepimizin sonu toprak hepimiz bigün ölüp gideceğiz.allah herkese hayırlı ölümler nasip etsin umarım mekanları cennet olur.benimde bi yeğenim var ölümle yan yana yaşıyor.ne zaman gelir diye bekliyor sanki.tekrardan başın sağolsun.hayat zor çok zor.

ışıkyolu 29-11-2008 11:15 PM

ne diyeyim bilmiyorum şifa çok teşekkür ederim,kendimi bu sitede buldum diyebilirim,çok zor günler geçiriyoruz ailece,acılar asla unutulmuyor ne şekilde mutlu olayım ki ne konuşsak hep aklımızda,hatıralar bir an sanki gülümsüyorsun sanki hemen aklına geliyor.Neden bazı insanlar hiç sorunsuz yaşarken, bazıları acılarla ömrün boyunca cezalandırılıyor.burada bazı sayfaları karıştırırken bazı gençlerin özellikle,o kadar küçük sorunlara öyle büyüterek yaklaştığını görüyorum ki,çok komik geliyor bana.
siz hiç 3 yaşında bir bebenin annemi babamı istiyorum dediğinde hiç çaresiz kaldınızmı?
siz hiç gencecik 2 insanı aynı anda mezara koydunuzmu?
siz hiç sağnak yağmur altında yıkanırcasına eşinizi mezarlıktan çıkarmaya çalıştınız mı?
oh be biraz rahatladım,insan acılarını paylaştığında gerçekten hafiflermiş.

engilizce 29-11-2008 11:46 PM

Sevgili nefa başınız sağolsun, Allah sabırlar versin, mekanları cennet olsun. Gerçekten çok büyük bir acı. Cezalandırıldığını düşünme lütfen. Hepimiz iyi standartlarda yaşamak istiyoruz, başkalarının sahip olduklarını kıskanmadığımız sürece bunda bir sorun yok. Kelimeler kifayetsiz. Sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elden...

ziyaretcixy 29-11-2008 11:46 PM

merhabalar nefa... öncelikle başın saolsun...

Yakınlarımızın kaybı hepimizin hayatlarında olucak... Misal ya ailemiz bizim kaybımızı yada biz ailemizin kaybını göreceğiz. Sen hayatları muhteşem gidipte yakını ölmeyen gördün mü hiç :)

Beni bu sitede tanıyanlar bilirler yöntemden daha çok bilinç boyutuna değinirim... HEdef yazmak, olumlamak hayal panosu, çekim yasası kanunları gibi yöntemler asla bizim için sihirli bir değnek deildir. sadece düşüncelerimizi değiştirmeye çalışmakta bize yardımcı olmaktadır.... Bilinçaltımza daha rahat inmeyi amaçlamaktadır.

cezalandırılmakmı... neden cezalandırılasın... hayal etmek günahmı... istemek dua etmek...
burada hayalini gerçekleştiren binlerce insandan farkın ne ?

Sana ufak bir tavsiye vereyim...
Eğer bunların başına telkinlerden geldiği inancını içinde büyütürsen... telkinle alakası olmadığı halde felaketleri tekrar çekersin. bırak dinlemeyi

zaten ilk mesajından sonraki odaklanman sana dayının evinin yanması haberini ulaştırmış...
tesadüf olduğunumu sanıyosun...

Ne istediğine odaklan... korkularına deil...
İşte tavsiyem budur

ışıkyolu 02-12-2008 11:00 AM

(telkinler bana mutluluk ve huzur getiriyor,gün geçtikçe daha mutlu oluyorum )
deyip dinliyorum,ve bir daha olumsuzluklarla karşılaşmıyorum.

umelihad 02-12-2008 01:04 PM

Başınız sağol olsun. allah size dayanma gücü versin. Beraber geçirdiğiniz iyi ve güzel günleri hatırlayarak, size moral olsunlar. hiçbir şey onları geri getiremez. Önemli olan iyi ve güzel olarak hayır ve dualarla anmaktır. Sevgiyle kalın.

ışıkyolu 02-12-2008 10:53 PM

teşekkür ederim meliha, inanki her mesaj benim için ayrı bir teselli.

YESHAPPY 02-12-2008 11:10 PM

Rabbim sabrını da versin inşallah;ama cezalandırıldın gibi düşünme şükür Allah'a anne baba gibi çok yakınlarından değil bu haber.Ben de üst üste böyle haberler alınca acaba bu ne demek diye düşünüyorum ya da başka bir durumda Allah'ım ben senin sevdiğin kullarından değil miyim yoksa diye üzülüyorum;ama biliyorum ki yanlış bu düşüncem.Yaşadığın kolay değil gerçekten Allah içine ferahlıklar versin inşallah.Sakın buraya kadarmış deme her üzüntüden her moral bozukluğundan bir sonuç çıkarıyorum artık, eskiden çıkarmaya çalışırdım bu da teselli olmazdı bana.şimdi değil belki ama bu haberi niye yakınından duydun, hayatında neyi düzeltmen neyin farkında olman gerek mesela ,biraz daha aradan zaman geçince bunları düşünmeye çalış lütfen;ama şüphesiz hayatına getirecek olumlu yanlarını düşün.Yaşayan bilir şüphesiz.Allah acını inşallah en kısa zamanda hafifletir.Allah yaşatmasın inşallah bi daha böyle bi acıyı.Amin.

yasal06 03-12-2008 05:49 PM

başınız sağolsun ,üzüldüm gerçekten ama buradaki arkadaşlarımdan yazacağım çok da farklı bişey yok ölüm değil de belki başka bi olay olsaydı daha fazla şey söylenebilrdi belki.. ama ölüm bu, hepimizin, her sevdiğimizin, asla ölmesini istemediğimzi insanların bile başına gelecek buna engel olma gibi bi lüksümüz yok. kabullenmek gerek, sabırlı olmak dayanmak.. zor tabiki hem de çok zor ama sadece diyebileceğim bu. ölüme ne denebilir ki?? senin için dua edicem, Allah bu olayda sabretmeni daha az acıyla atlamanı sağlaması için, ve o dört yaşındaki çocuk içinde.... Allah sabır versin..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM.