![]() |
Ertelemeyi Bırak?? Çok merak ediyorum, "Ertelemeyi Bırak" telkininden verim alan var mı acaba? 4897 İlk çıktığı andan, yani bir ay kadar zamandan beridir listemde ama bende hiç bir etkisi olmadı. |
Ertelemeyi Bırak?? İki çeşit script kullaniyoruz.Uzun olanlar ve içeriği sadece bir cümleden oluşanlar. İçeriği kısa olanlar bazı konularda etkili olabiliyor ancak bazı konularda yetersiz kalabiliyor. Erteleme telkinide içerik olarak bir paragraftan oluşuyor.Ancak ertelemenin bir çok nedeni olabilir.Mükemmelliyetçi olmak vs gibi. Bu kısa telkin yerine daha uzun olan ve içeriği daha dolu bir tellkin ile yenileme yapilabilir. |
Ertelemeyi Bırak?? evet bende etkili oldu..kesin anladım bu telkin sebeptir..bazı habire ertelediğim bazı işler vardı burda uzun olur..bi hamle ile işe başladım gayet memnunum...telkin olmasa belki hiç yapmayacak ve yakınıp duracaktım..belki telkin ateşledi yapmam için güven verdi..ya da cesaret.. |
Ertelemeyi Bırak?? Cevabınız için teşekkür ederim. Yine de bir müddet daha dinlemeye devam etmek niyetindeyim. Bakarsınız geç de olsa faydasini görürüm. Kim bilir... |
Ertelemeyi Bırak?? Ben de su sesiyle dinlenen telkinlerin etkilerinin daha az olduğunu duymuştum acaba bunun ney ve diğer versiyonlarıda yapılabilir mi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 AM. |