![]() |
Farketmek ne güzeldir.. Öncelikle çabalarınız için teşekkur edıyorum... Bundan 2 sene önce , evet işte hayatın anlamını buldum dedim.. Memleketimde pekte sevimli olmayan bir dere var.. Herkesin aşagıladığı bırturlu memnun olamadıgı dere.. Dere gercekten sevılesı bır halde degıl zaten yalnız ben bır gun orda bir cıcek gordum .. Sankı dereye ınatla yeşermiş yetişmiş .. Pasparlaktı.. Bu farkındalık hazzını pek birşeyde yasamadım.. Sonra bunu geliştirdim.. Görmedıgım seylerın kokularını bıle alabılırım, şahane duygulardır.. Sonra ınsanlara yordum bu dusuncemı.. Maskelerle karsılastım.. Tum lıse cagım etrafımda dolasan ınsanlarla doluydu.. Muhtemelen fazla dusunmeden yasadgım ıcındı.. Tabi sevgı sonsuzdu her donemımde ınsanlara karsı içtendim... Maskeleri gordugumde içtenliğimi kaybetmeye basladım.. Bu siteye ulasmadan dusuncelerım zaten gelısıyordu ; kendi önemımı anlamam konusunda..Telkinler beni hızlandırdı.. Herdaim kendı bilincimdeyım; etrafımdakı ınsanlar arkadasım olsunlar olmasınlar..onemlı olan orda ben varım hersekılde mutlulugu yakalayablyrm artık ve dimdik yuruyrm.. 2 haftaya yakın oldu gunde ortalama 3 saat dınledım.. Tek sorun karın ağrısı ;) oda hallolucak inşallah.. a birşey daha .. ortalama 5 saat uyuyrm artık..onceden tatılde bu 12 saat olurdu ortalama =) ve 5 saatlık uyku yetıyor.. dinç kalkıyrm.. aklıma geldıkce yazarım.. hoşçakalın.. |
Ynt: Farketmek ne güzeldir.. disappear tebrikler.... 25889 sen oldukça erken öğrenmişsin farkındalığın güzelliğini..... buradaki tellinlerlede diğer eksikleri tamamlayabilirsin.... alk78 |
Ynt: Farketmek ne güzeldir.. teşekkurler ;) |
Ynt: Farketmek ne güzeldir.. süper yazmışın teşekkürler... 25889 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 AM. |