Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   aşk acısı, gönül yarası, kuyruk acısı ne dersen de :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/1083-ask-acisi-gonul-yarasi-kuyruk-acisi-ne-dersen-de.html)

avi907 25-03-2007 01:06 AM

aşk acısı, gönül yarası, kuyruk acısı ne dersen de :)

merhaba arkadaşlar
bende kendi hikayemden sadece bi parça anlatmak istedim
telkinlere başlamadan önce süpriz bi ayrılık yaşamıştım benim için oldukça büyük bir yıkım olmuştu...
hayatımdan çok kişi geçmişti ama ilk defa birini gerçekten seviyordum anlayın işte :)
aylardır içimden atamamıştım ve depresyondaydım telkinleri dinlemeye karar verdim... zaten ritmotrans telkinlerle iyi anlaşıyorum etkisi 1 günde bile ortaya çıkabiliyor Atakan abi bilir :)
aylardır kurtulamadığım mutsuzluk ve depresyon topu topu 4-5 gün dayandı sonra çekiiip gitti ve benim bu konuda son sözüm şu oldu: "O(ex aşkım) kaybetti ben kazandım...."

telkinlerin inanılmaz faydalarını gördüm fırsat buldukça aktaracağım bu site bizler için çok büyük bir hazine Atakan abiye bu muazzam çalışmalarından dolayı teşekkür etmekten yoruldum ama yine edeceğim teşekkürler Atakan Abi onayi
neşeniz bol olsun...
smileydance

f_telya 22-06-2007 01:42 AM

Ynt: aşk acısı, gönül yarası, kuyruk acısı ne dersen de :)

aşk meşk herşey yalan..var birazda sen oyalan..hepimiz gibi...ama güzel ve çekici...ama hain...

BURCU GELEGEN 24-06-2007 03:25 PM

Umarım daha iyisindir

meryemim85 21-07-2007 05:44 PM

bende iki hafta önce ilk kez aşık olduğum onun için herşeyi göze alabileceğim birinden ayrıldım.yani o ayrıldı banane aşıksan dedi.dünyam başıma yıkılmıştı.şu an diyorum ki beni sevmeyeni niye seveyim boşuna ağlamışım.acı devam ediyor ama eminim geçecek her şeyin en iyisini haketmiyor muyuz?bi gün beni seven ve sevebileceğim biri elbet karşıma çıkacak.telkinler sayesinde hayata bağlılığım ve umudum arttı

naren 01-11-2009 10:14 PM

Cevap: aşk acısı, gönül yarası, kuyruk acısı ne dersen de :)

bende uğruna hayatımı değiştirdiğim kişi için aşk acısı çekiyorum şu an ayrılmadık birbirimizii seviyoruz birbirimizde ayrılamıyoruz ama eskisi gibi olmayan bir şeyler var depresyondayım hiç bir şey beni mutlu etmeye yetmiyor. şu an tek dileğim aşkı tatmadığım aşkı bilmediğim o eski mutlu ve neşeli günlerime dönmek. ama nasıl başaracağım bunu bilmiyorum. sizler gibi bende bu acıdan kurtulabilecekmiyimmm

teoman_ 02-11-2009 01:39 AM

Cevap: aşk acısı, gönül yarası, kuyruk acısı ne dersen de :)

Alıntı:

naren Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569454)
bende uğruna hayatımı değiştirdiğim kişi için aşk acısı çekiyorum şu an ayrılmadık birbirimizii seviyoruz birbirimizde ayrılamıyoruz ama eskisi gibi olmayan bir şeyler var depresyondayım hiç bir şey beni mutlu etmeye yetmiyor. şu an tek dileğim aşkı tatmadığım aşkı bilmediğim o eski mutlu ve neşeli günlerime dönmek. ama nasıl başaracağım bunu bilmiyorum. sizler gibi bende bu acıdan kurtulabilecekmiyimmm

hayır kurtulamayacaksın blook

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 AM.