![]() |
ŞÜKÜRLER OLSUN ŞÜKÜRLER OLSUN..... Selamlar arkadaşlar siteye üye olalı ve sicriptleri dinlemeye başlayalı bir hafta oldu inanılmaz etkili ben kalabalık karşısında çok heyecanlanan devamlı yüzü kızaran ve bunalıma giren biriydim birde üniversitede olduğum düşünülürse ne menem bir durum olduğu anlaşılır tahtaya kalkamazsın hocaya soru soramazsın hoca baksa sorumu soracak diye erir gidersin.. şimdimi şimdi hayat varmış diyorum nedenmi; çünkü şimdi sınıfın en önünde oturuyorum ve ordan hocaya bağıra bağıra soru soruyorum konuşurken ne söylesem diye kasılmıyorum içimden geldiği gibi konuşuyorum ve ben devamlı nasıl desem hafif kambur yürürdüm şimdi kaya gibi dimdik yürüyorum ve benden istenilen şeylere hemen evet demiyorum okulda dershanede dikkat çeken biri olmaya başladım artık onun gülüşünü görmeye başladık diyorlar.Tabi bunlar az bir dinlemeyle oldu ego güçlendiriciyi kendine güveni ve suçluluğu bir haftadan az dinledim listemi genişletip daha çok dinlersem o zaman çok daha etkili sonuçlar alcağım inşallah artık bu site benimde sitem SF yi yenmeme vesile oldu teşekkürler ATAKAN ABİ mesajlarıma devam edecem inşallah |
ŞÜKÜRLER OLSUN Çok memnun oldum senin adına.Anladığım kadarı ile kendi gayretlerinde oldukça fazla.Sınıfın en önüne oturduğuna göre değişim için elinden geleni yapiyorsun.Tebrik ediyorum tekrar tekrar. 956k f678h |
ŞÜKÜRLER OLSUN y789 |
ŞÜKÜRLER OLSUN abuseyif bende tebrik ederim seni.azmin ve gayretinle çok daha iyi olacagından eminim.devamını bekliyorum |
ŞÜKÜRLER OLSUN Daha başında böyle kendini harika hissedyorsan.Bir kaç ay sonra seni kimse durduramaz.tebrikler.demekk ki gizli bir potansiyele sahipsin. |
ŞÜKÜRLER OLSUN hepinize teşekkürler elbette değişim gayret ister ben bu siteyi bulana kadar çok site gezdim devamlı sicprit dinleyebilmek için aypot aldım bizler yeterki pısırık ezik horlanan hakkını savunamayan zayıf karekterli olarak yaşamaya razı olmayalım neden ön planda biz olmayalım demi ama tabi bendeki değişimler yeni olduğu için her yerde öne atlamaya çalışıyorum bir nevi rahatlığın heyecanı birde bir yerde konuşamazsam kendimi adeta suçlu hissediyorum inşallah sizinle yüzyüze görüşmekte istiyorum..... |
ŞÜKÜRLER OLSUN Bende çok sevindim aramıza hoşgeldin wave Sakın hız kesme abuseyif tam gaz devam blissy.Takma kimseyi proflar senin için varlar. |
ŞÜKÜRLER OLSUN abuseyif aslında güç içimizde gerçekten istersen herşey olur senin adına sevindim |
ŞÜKÜRLER OLSUN seni tebrik ederim kardesşim.etkileri kısa zamanda ortaya çıkmış.aralıksız devam ve değişimininin devamlı ve kalıcı olmasını dilerim... |
ŞÜKÜRLER OLSUN Hoca ödev verdi tahatada masal anlatacağım bakalım sonuç ne olacak bende merak ediyorum ama çekinmiyorum hatta iyi oldu kendimi deneme fırsatı nickime gelince ne yazsam ya türkçe karakter istiyor yada başka üyeler kullanıyor bu nick ile heryere rahat giriyorum ama karizması var demi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:40 AM. |