![]() |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Bu arada okul için yarının gelmesini bekliyorum,bakalım ne gibi değişiklikler hissedicem krzm67 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Günlüğün hayırlı uğurlu olsun, Bay bayan fark etmez sonuçta herkes burda kardeş ve arkadaş birbirine yardımcı oluyor. Sevgi ve desteği yanında hissediyorsun. Daha güçlü ve mutlu oluyorsun . Önemli olan bunlar, paylaşmak çok güzel......... Cevrenize herzaman ışık sacan güneş gibi olun......... |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Alıntı:
|
Ynt: Cem'in günlüğü :) günlüğün hayırlı olsun güzel ve mutluluklarla dolsun hismiley |
Ynt: Cem'in günlüğü :) hayırlı olsun... umarım güzelliklerle dolu olur... super |
Ynt: Cem'in günlüğü :) günlüğün hayırlı olsun güzel haberlerinle dolsun tender45 tender45 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Hayırlı uğurlu, bol paylaşımlı olsun... 25889 http://img218.imageshack.us/img218/4339/000200bb2ge.gif |
Ynt: Cem'in günlüğü :) hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar bende dinlemeyi tekrar bırakmıştım ama bu sefer farklı cumartesi'den beri dinliyorum günde 12 saat kadar,gelecek pazar muhtemelen farkedebildiğim etkileri paylaşırım arkadaşlar ama bu aralar keyfim pek yok acaba etki edermi telkinler actionsmile bu arada değişim için önerisi olan arkadaşlar varsa buyrun beklerim yazılarınızı t678 |
Ynt: Cem'in günlüğü :) günlüğün hayırlı olsun. mutlu ve güzel değişimler okumak ümidiyle. super |
Ynt: Cem'in günlüğü :) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 AM. |