![]() |
lalezar günlük hey Allahım şu düştüğüm durumlara bak...kaygıdan be Murat derin mesele..valla ben de bilmiyorum nası oluyo..ama anında hemen,o an da uyanıyorum işte korkuyla tabi...demek bi techizat hazır bekliyo hertaraf kararınca bana beyne bi mesaj geliyo..felaket bişey ya..ay nebiliyim maskara olduk şurda...ohooo yıllardır bu böyle...ama artık -idi- olacak canım... art56art56 |
lalezar günlük demekki elektrikler kesilince uyurken bile haberin olabiliyorsa....bir güç senin için çalışıyor ve haber veriyor demektir.....bilinçaltın hiç uyumaz...ve sen istersen bunu tersine çevirip olumlu kullanabilirsin...bu hepimiz için bilinçaltının her durumda verilen her komutu yerine getirdiğinin ispatı değilmi... |
lalezar günlük merto çok doğru söylemişsin zaten tersine bir kullanabilsek olay bitmiştir |
lalezar günlük unutmayın zaten bilinçaltı iyi kötü ne varsa alır yargılamaz fikir yürütmez bu iyi bu kötü demez yani kısaca bilinçaltına ne ekerseniz onu alırsınız artık ekeceğiniz şeye siz karar verin ! dusun |
lalezar günlük bu bir nevi tetikte olma meselesi muratçım ben bu sonuca vardım...hani bünye kendini korumaya alıyo,olabilecek bi tehlikeye karşı her an tetikte .uyusa bile bir tarafımız uyanık... ama Mert haklısın bu ipucu, bizi gerçekten gizli kalmış hazinelere giden yolu işaret edebilir...heran emre hazır bekleyen bilinçaltını yani...ay lerzan olcaktı burda şimdi döktürürdü valla...yoklugu nası belli... |
lalezar günlük arkadaşlar Merti bu muhteşem çıkarımından ötürü sitenin filozofu ilaann ettiiiimm... 25889 |
lalezar günlük blook filizoff? hımmmm.... blook olabilir biraz düşüniim üstünde ben bunun 44 ama önce teşekkür ediyim lalezar a 128956 Herkeze iyi bir hafta sonu dilerim...Pazartesi görüşmek üzere....Mutlu kandiller.... |
lalezar günlük Alıntı:
Sayenizde güzel sohbetler yaptık. Yine çok ara vermeyin... Bende herkesin kandillerini bu vesile ile kutlarım. Keyifli hafta sonları hismiley |
lalezar günlük Alıntı:
|
lalezar günlük ne hoşsun Murat teşekkürler artık karada havada denizde sırtım yere gelmez benim...sizlerin sayesinde harikasınız... s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:11 AM. |