Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   lalezar günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/863-lalezar-gunluk.html)

lalezar 30-03-2007 05:40 PM

lalezar günlük

hey Allahım şu düştüğüm durumlara bak...kaygıdan be Murat derin mesele..valla ben de bilmiyorum nası oluyo..ama anında hemen,o an da uyanıyorum işte korkuyla tabi...demek bi techizat hazır bekliyo hertaraf kararınca bana beyne bi mesaj geliyo..felaket bişey ya..ay nebiliyim maskara olduk şurda...ohooo yıllardır bu böyle...ama artık -idi- olacak canım... art56art56

Merto 30-03-2007 05:51 PM

lalezar günlük

demekki elektrikler kesilince uyurken bile haberin olabiliyorsa....bir güç senin için çalışıyor ve haber veriyor demektir.....bilinçaltın hiç uyumaz...ve sen istersen bunu tersine çevirip olumlu kullanabilirsin...bu hepimiz için bilinçaltının her durumda verilen her komutu yerine getirdiğinin ispatı değilmi...

skorpy 30-03-2007 05:56 PM

lalezar günlük

merto çok doğru söylemişsin zaten tersine bir kullanabilsek olay bitmiştir

skorpy 30-03-2007 05:58 PM

lalezar günlük

unutmayın zaten bilinçaltı iyi kötü ne varsa alır yargılamaz fikir yürütmez bu iyi bu kötü demez yani kısaca bilinçaltına ne ekerseniz onu alırsınız artık ekeceğiniz şeye siz karar verin ! dusun

lalezar 30-03-2007 06:00 PM

lalezar günlük

bu bir nevi tetikte olma meselesi muratçım ben bu sonuca vardım...hani bünye kendini korumaya alıyo,olabilecek bi tehlikeye karşı her an tetikte .uyusa bile bir tarafımız uyanık...
ama Mert haklısın bu ipucu, bizi gerçekten gizli kalmış hazinelere giden yolu işaret edebilir...heran emre hazır bekleyen bilinçaltını yani...ay lerzan olcaktı burda şimdi döktürürdü valla...yoklugu nası belli...

lalezar 30-03-2007 06:02 PM

lalezar günlük

arkadaşlar Merti bu muhteşem çıkarımından ötürü sitenin filozofu ilaann ettiiiimm... 25889

Merto 30-03-2007 06:10 PM

lalezar günlük

blook

filizoff? hımmmm....
blook
olabilir biraz düşüniim üstünde ben bunun 44
ama önce teşekkür ediyim lalezar a 128956

Herkeze iyi bir hafta sonu dilerim...Pazartesi görüşmek üzere....Mutlu kandiller....

hayatimdegisti 30-03-2007 06:14 PM

lalezar günlük

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı
blook

filizoff? hımmmm....
blook
olabilir biraz düşüniim üstünde ben bunun 44
ama önce teşekkür ediyim lalezar a 128956

Herkeze iyi bir hafta sonu dilerim...Pazartesi görüşmek üzere....Mutlu kandiller....

İyi ki bu hafta foruma uğradınız Mert Bey;
Sayenizde güzel sohbetler yaptık.

Yine çok ara vermeyin...
Bende herkesin kandillerini bu vesile ile kutlarım.
Keyifli hafta sonları hismiley

murat 30-03-2007 11:39 PM

lalezar günlük

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı
bu bir nevi tetikte olma meselesi muratçım ben bu sonuca vardım...hani bünye kendini korumaya alıyo,olabilecek bi tehlikeye karşı her an tetikte .uyusa bile bir tarafımız uyanık...
ama Mert haklısın bu ipucu, bizi gerçekten gizli kalmış hazinelere giden yolu işaret edebilir...heran emre hazır bekleyen bilinçaltını yani...ay lerzan olcaktı burda şimdi döktürürdü valla...yoklugu nası belli...

Hmm evet.Aslında sizin yaşadığınız durum ve saat durunca uyanan kişinin örnekleri çok açıklayıcı ve öğretici.Bilinmesi gereken bilgilerden böyle durumların varlığını bilmek çok önemli siirokul .Geçmiş olsun lalezar hanım inşallah bir an önce kurtulursunuz bu durumdan ve sizi rahatsız eden tüm sorunlardan kurtulursunuz.(mevlüt kandilinde edildi bu dua) actionsmile

lalezar 31-03-2007 11:08 AM

lalezar günlük

ne hoşsun Murat teşekkürler artık karada havada denizde sırtım yere gelmez benim...sizlerin sayesinde harikasınız... s456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:11 AM.