![]() |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Kafamda canlanan tablo: sanemce:kızııımm hadi kalk saklambaç oynayalım. kızımız:anne ne diyosun allah aşkına.otur azıcık sanemce:ya lütfen lütfen lütfen.. kızımız:anne çocuk musun ya.kitap okuyorum lütfen rahatsız etme. sanemce:kör ebe,sek sek,tamam buldum birbirimizi ıslatalım kızımız:daha yaratıcı olamaz mısın anne? smiliyface Sanemce'cim işin esprisi tabi.Şımarmayı özledim demişsin ya onu düşündümde böyle bir dialog geldi gözümün önüne. Sevgiler. kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara mücevhercim sağol canım akşam geç geldik henüz bişey anlayamadım.. sabah işe giderken öptüm okşadım kızımı.. kahvaltısını hazırladım öyle çıktım evden yarın akşama da şehrimize gideceğiz hafta sonu için. öss sınavına gireceğim için gidiyoruz gerçi de, öss ikinci planda kaldı doğrusu 44 Alıntı:
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara hehehe delidir ne yapsa yeridir hesabı canımcım yaklaştın valla sevincli iş çıkışımda kızımla birlikte otobüs biletlerimizi almaya gittik. benim kol saatim bozulmuştu onunkininde kayışı kopmuştu. saat aldık her ikimize de.. saat konusunda yeni alınca alışmam zaman alıyor nedendir bilmem.. arada bi bakıyorum yolda ayyy ben bu saati sevdim diyorum blissy bir ara dürttüm kızımı hadi bana saati sor diyorum 44 kaale almadı beni tabii 12389 şımarıklığın ayarı yokki y789 ikimizinde keyfi olunca çok eğleniyoruz ama galiba o benden daha ciddi aa34 yalnızlık başıma vurmuş benim napim .. çocuk olmak istiyor bir yanım... yalnız bişi diyeyimmi benim saat durdu çalışmıyor emb23 onunkisi çalışıyo hih33 hani derler ya Allah'ın sopası yokki... anneliğini bil otur uslu uslu demi 44 kiss3 Alıntı:
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Bazıları şanslı oluyo işte böyle.Hayata karşı ciddi olmak gerek tamam da bazende hadi canım sendecilik oynamak lazım.Ben bir geliyim hayırlısıyla ikimiz bir olur onuda kendimize benzetiriz.Amaaan canım olmazsa biz oynarız saklambaçı falan o otursun odasında kitabını okusun. kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara biz oynarız saklambaçı da onu dahil edebilirmiyiz bilmiyorum dusun karşımıza geçip şunlara bak yaaa çocukmusunuz siz derse hiç şaşırma y789 kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara ablacım gözün aydın kızına kavusmussun thumbsanim birde üstüne sımarıklık yapmıssın girlhaha |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara çok sağol cerencim. gözüm aydı gerçekten... kiss3 Alıntı:
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Sanem'ciğim gözün aydın canım umarım birlikte güzel vakit geçirirsiniz.Sınavdada sana başaılar dilerim. kiss3 |
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara çok teşekkür ederim Serpil'ciğim .. mutluluğu yaşamak güze, dostlarla paylaşmak çok daha güzel ark5 sevgiler kiss3 Alıntı:
|
Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara sınavında başarılar diliyorum. hakkında en hayırlısı neyse o olsun arkadaşım. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:08 AM. |