Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Negatif Limanlardan Pozitif Sulara (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6333-negatif-limanlardan-pozitif-sulara.html)

Belgin ∞ 12-06-2008 06:46 PM

Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

Kafamda canlanan tablo:
sanemce:kızııımm hadi kalk saklambaç oynayalım.
kızımız:anne ne diyosun allah aşkına.otur azıcık
sanemce:ya lütfen lütfen lütfen..
kızımız:anne çocuk musun ya.kitap okuyorum lütfen rahatsız etme.
sanemce:kör ebe,sek sek,tamam buldum birbirimizi ıslatalım
kızımız:daha yaratıcı olamaz mısın anne? smiliyface

Sanemce'cim işin esprisi tabi.Şımarmayı özledim demişsin ya onu düşündümde böyle bir dialog geldi gözümün önüne.
Sevgiler. kiss3

sanemce 12-06-2008 08:52 PM

mücevhercim sağol canım

akşam geç geldik henüz bişey anlayamadım.. sabah işe giderken öptüm okşadım kızımı..
kahvaltısını hazırladım öyle çıktım evden
yarın akşama da şehrimize gideceğiz hafta sonu için.
öss sınavına gireceğim için gidiyoruz gerçi de, öss ikinci planda kaldı doğrusu 44

Alıntı:

mücevher Nickli Üyeden Alıntı
yaaa merak ediyorum işte! sevincli
anne- kız keyfiniz nasılmış bakalım????? 44

sanemce 12-06-2008 09:05 PM

hehehe delidir ne yapsa yeridir hesabı canımcım yaklaştın valla sevincli

iş çıkışımda kızımla birlikte otobüs biletlerimizi almaya gittik. benim kol saatim bozulmuştu onunkininde kayışı kopmuştu. saat aldık her ikimize de.. saat konusunda yeni alınca alışmam zaman alıyor nedendir bilmem.. arada bi bakıyorum yolda ayyy ben bu saati sevdim diyorum blissy bir ara dürttüm kızımı hadi bana saati sor diyorum 44 kaale almadı beni tabii 12389 şımarıklığın ayarı yokki y789

ikimizinde keyfi olunca çok eğleniyoruz ama galiba o benden daha ciddi aa34
yalnızlık başıma vurmuş benim napim .. çocuk olmak istiyor bir yanım... yalnız bişi diyeyimmi benim saat durdu çalışmıyor emb23 onunkisi çalışıyo hih33 hani derler ya Allah'ın sopası yokki... anneliğini bil otur uslu uslu demi 44

kiss3

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Kafamda canlanan tablo:
sanemce:kızııımm hadi kalk saklambaç oynayalım.
kızımız:anne ne diyosun allah aşkına.otur azıcık
sanemce:ya lütfen lütfen lütfen..
kızımız:anne çocuk musun ya.kitap okuyorum lütfen rahatsız etme.
sanemce:kör ebe,sek sek,tamam buldum birbirimizi ıslatalım
kızımız:daha yaratıcı olamaz mısın anne? smiliyface

Sanemce'cim işin esprisi tabi.Şımarmayı özledim demişsin ya onu düşündümde böyle bir dialog geldi gözümün önüne.
Sevgiler. kiss3

Belgin ∞ 12-06-2008 09:11 PM

Bazıları şanslı oluyo işte böyle.Hayata karşı ciddi olmak gerek tamam da bazende hadi canım sendecilik oynamak lazım.Ben bir geliyim hayırlısıyla ikimiz bir olur onuda kendimize benzetiriz.Amaaan canım olmazsa biz oynarız saklambaçı falan o otursun odasında kitabını okusun. kiss3

sanemce 12-06-2008 09:15 PM

biz oynarız saklambaçı da onu dahil edebilirmiyiz bilmiyorum dusun karşımıza geçip şunlara bak yaaa çocukmusunuz siz derse hiç şaşırma y789

kiss3

ceren18 12-06-2008 09:16 PM

ablacım gözün aydın kızına kavusmussun thumbsanim birde üstüne sımarıklık yapmıssın girlhaha

sanemce 13-06-2008 12:55 AM

çok sağol cerencim. gözüm aydı gerçekten...

kiss3

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
ablacım gözün aydın kızına kavusmussun thumbsanim birde üstüne sımarıklık yapmıssın girlhaha

Mustang 13-06-2008 08:39 AM

Sanem'ciğim gözün aydın canım umarım birlikte güzel vakit geçirirsiniz.Sınavdada sana başaılar dilerim. kiss3

sanemce 13-06-2008 12:17 PM

çok teşekkür ederim Serpil'ciğim .. mutluluğu yaşamak güze, dostlarla paylaşmak çok daha güzel ark5

sevgiler kiss3

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Sanem'ciğim gözün aydın canım umarım birlikte güzel vakit geçirirsiniz.Sınavdada sana başaılar dilerim. kiss3

mücevher 13-06-2008 01:10 PM

sınavında başarılar diliyorum. hakkında en hayırlısı neyse o olsun arkadaşım. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:08 AM.