![]() |
Hayde0102 günlük Öncelikle selam un aleykum Telkinler le tanısalı yaklaşık 2 sene olmuştur Önceden başlamıştım düzensiz dinledigimden fark görmedim fakat tekrar dinleme ihtiyacı duydum Telkinler 1 hafta oldu başlayalı ilk 1nci gün etkisini çok çabuk hissetmiştim Fakat 2nci ve 3nci gün etkisi kalmadı ama dinlemeye devam edeceğim etkisinin olacağına inanıyorum Bu günlüğü gelisimimi takip etmeniz için açtım Ego suçluluk kendine güvenle başladım bir sakıncası varmiki geceleri 8 saat fln dinliyorum gündüzleri dinlemiyorum ve kulaklikla klasik doga versiyonu atakan beyee emeklerinden dolayı teşekkürü borç bilirim Sağlıcakla kalinderty |
Cevap: Hayde0102 günlük Bugün çok erkenden uyandım dinç uyandım 6.30 gibi aklıma barfiks çekmek geldi Kendi kendime dedim delimisin sabahın köründe yat uyu dedim ve bi daha uyuyamadiim |
Cevap: Hayde0102 günlük Artık sözlere takilmiyorum eskisi kadar kendime güvenim geldi kimseye kendime laf ettirmiyorum sözlerim daha tutarlı olmaya başladı iyilik yapmaktan hoslandigimi hissettim kafamdaki ağrılar geçti bu günlüğü sabahın köründe yazıyorum eskiden bu saatlerde uyuyo olurdum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 AM. |