Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Baçse Günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/625048-bacse-gunlugum.html)

dreamlyla 06-06-2015 06:42 PM

Baçse Günlüğüm

Buraya ne yazmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.Ama sanki karşımda birisi varmışta ona içimi döküyormuşum gibi olacak.Siteyi uzun zamandır takip ediyordum aslında telkinleri de 2 hafta boyunca dinledim.Etkisini de görmeye başlamıştım.Kendine güven,kafaya takma gibi bir kaç sorunu neredeyse çözüyordum ama telkinleri dinlemeyi bırakınca tekrar sıfıra döndük yani en başa.Bu yüzden bende günlük tutup bunu bir resmiyete dökmek istedim.Böylece sorumluluğumda olan bir şey olacak ve yarım bırakmayacağım.Okuduğunuz için teşekkürler 956k

seniha. 12-06-2015 07:28 PM

Cevap: Baçse Günlüğüm

günlük yazmak güzeldir. geriye dönüp baktığında, kendindeki gelişmeleri görüyorsun .

sweeet 13-06-2015 12:49 AM

İçinden gelenleri yaz. Tabi forum kuralları dahilinde. :)

dreamlyla 17-06-2015 02:59 PM

Kesinlikle katılıyorum :) (seniha)

Dikkate alacağım teşekkürler sweet :)

dreamlyla 17-06-2015 03:03 PM

Bugün nedense içimde bir sıkıntı var.Yaz gelince hep böyle oluyorum çünkü evde oturmaktan başka bir aktivitem yok.Tek bir arkadaşım var onla da aramız limoni gibi.Hep bir bahane arıyormuş gibi.Sıkıntıdan patlayacağım havanın sıcaklığı da buna binince tabi.Kursa gitmek istiyorum ama bir harekete geçemiyorum üşendiğim için.Off bir önerisi olan var mı??hy789hy789

maviinci 18-06-2015 12:42 PM

Alıntı:

dreamlyla Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 854642)
Bugün nedense içimde bir sıkıntı var.Yaz gelince hep böyle oluyorum çünkü evde oturmaktan başka bir aktivitem yok.Tek bir arkadaşım var onla da aramız limoni gibi.Hep bir bahane arıyormuş gibi.Sıkıntıdan patlayacağım havanın sıcaklığı da buna binince tabi.Kursa gitmek istiyorum ama bir harekete geçemiyorum üşendiğim için.Off bir önerisi olan var mı??hy789hy789

önce potansiyel destekçileri tespit edelim. seninle birlikte kim gelebilir bi kursa mesela?

dreamlyla 18-06-2015 11:22 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 854645)
önce potansiyel destekçileri tespit edelim. seninle birlikte kim gelebilir bi kursa mesela?

Bunu bi 4 sene önce sormuş olsan gideceğim biri vardı.Ama şimdi kursa gidecek kimsem yok zaten istemem de çünkü o kursta yeni insanlar tanımak istiyorum.956k

sweeet 19-06-2015 10:33 PM

Bence önce hangi kursa katılmak istediğine karar ver ve yeni arkadaşlar edin.

dreamlyla 19-06-2015 11:02 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 854658)
Bence önce hangi kursa katılmak istediğine karar ver ve yeni arkadaşlar edin.

Aklımda gitmek istediğim kurslar belli sadece bir kaç korkum yüzünden erteleyip duruyorum.

sweeet 19-06-2015 11:03 PM

Ne korkusu?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 AM.