![]() |
değişim günlüğüm merhaba yaklaşık olarak 4 aydır telkinleri dinliyorum ara ara yorum yazsam da sadece okuyup geçiyordum bugün nedendir bilmem günlük yazmak istedim ilk başladığım zamanlarda her gün geriye dönük yorumları okuyup motive oluyordum ve zamanla hayatımda ki olumsuzluklardan kurtulmaya başladım ara ara gelgitler ağlama krizleri hırçınlık dalgalanmalar yaşasamda geçici bir süreç olduğunu bildiğimden devam ettim çok fazla olmasa da artık herhangi bir konuya eskisi kadar takılı kalmıyorum ve küsme huyumdan kurtuldum affetmeyi öğrenmenin keyfi paha biçilemez çocukluktan kalma kendimi değersiz hissetme duygum biraz azaldı kendimi biraz daha net ifade ediyorum hala değişmesini umut ettiğim huylarım da var kendime güvenim hala tam olarak yerine oturmadı az az yüz kızarmalarım az ama tamamen geçerse memnun olurum iç sesim devam etmekte çabuk sinirlenme heyecan ve korkaklığım devam etmekte inşallah günün birinde bir köpekle selfi yaparım :) |
Cevap: değişim günlüğüm bugünlerde iç sesime engel olamıyorum sürekli bana zarar veren insanında aynı zarar a uğramasını istiyor ben de o insan gibi olmak aynı hatayı yapmak istemiyorum engellemeye çalıştıkça fazlalaşıyor |
Cevap: değişim günlüğüm sevgili günlüğüm bugünlerde sana pek olumlu şeyler yazamıyorum son zamanlarda aşırı sinirliyim ve gerginim en ufak olayda bile öfke patlaması yaşıyorum tüm gün telkin dinlediğim halde böyleyim bir de dinlemesem ne olurdum acaba :) gevşemek için en sevdiğim mutluluk piyano telkinin dinliyorum dilerim işe yarar |
Cevap: değişim günlüğüm Bugünüme şükürler olsun herşey çok güzel telkin dinlemeye devam :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:58 AM. |