Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   günlük diyelim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/624929-gunluk-diyelim.html)

kızılakrep 02-04-2015 08:03 PM

günlük diyelim
 
Bir gün oldu CD ler geldi. Etki tepki var mı? Bilmiyorum. Ama yıllar sonra anneme kızgın olmadığım bir rüya gördüm. Hala boş boş oturup boşluğa bakıp sigara yakıyorum. Ama bugün ilk kez kalkmam lazım demedim. İlk kez boş boş düşünmekten sıkıldığımı fark ettim.

kızılakrep 03-04-2015 06:50 PM

Cevap: günlük diyelim
 
İkinci akşam. )) garip ama acıktım üstelik bir yıldır selam vermediğim ita amirin ne hikmetse öğle yemeğinde yanıma gelip afiyet olsun deyince öylece kalakalıp gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Yarım saat sonra umudunu tamamen kestiğim bir alacağından kıpırtılı haberler geldi. Bir şeyler mi oluyor sahiden

kızılakrep 16-04-2015 03:36 PM

Cevap: günlük diyelim
 
İkinci periyod dinliyorum. Garip ama evrakını hazırlamaktan bile vazgeçtiğim para hesabıma yattı. satmaya uğraştığım devremlke kiracı çıktı aram bozuktu oğlum ziyaretime gelecek kçk oğlum çok mutluyum anne diyor. Birşeyler oluyor ama anlamlandıramıyorum herne oluyorsa gzel oluyor )))

bycicek 20-04-2015 10:45 AM

Cevap: günlük diyelim
 
böyle olumlu dönüşleri gördükçe sizinle beraber bizde iyi oluyoruz. güzellikler dileğiyle...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.