Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Değişim Günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/624914-degisim-gunlugum.html)

sms 26-03-2015 11:26 PM

Değişim Günlüğüm

Merhabalar Hayatım Değişti Ailesi

Ben de günlüğümü açıyorum.Umarım her zaman yazacak bişeler bulurum.
Ve bu günlüğü yazmayı bırakmam.

İlk mesajımda değiştirmek istediğim şeylerden bahsedeyim.
Temelde sf'den çektiğim şeyleri değiştirmek isiyorum.
Bunu da başaracak güce sahibim.Başaracağım şeyler;topluluk
önünde konuşmak,kendime güveni sağlamak ve kendimi buna ikna etmek.

1 haftadır suçluluk ve ego telkinleri dinliyorum,olumlama yapıyorum.
ho'oponopono çalışması deniyorum.

Ve 1 haftadır sürdürdüğüm çalışmalarda somut bir değişiklik olmasada,
kendime olan saygım arttı bunun bilincindeyim bir haftada ki bu değişim için şükrediyorum.

Umuyorum ki bu günlük bana çok fayda sağlayacak.Bunun farkındayım.
Destekleyen herkese teşekkür ediyorum.

bluegirlx 27-03-2015 09:52 AM

Cevap: Değişim Günlüğüm

Rahat olmak senin için olağan ve kolay..
somut değişiklikten kastın nedir..somut sennsin. mucize sensin ..şükürler olsun..

Ho 'po çalışmayı deneme. çalış..yani sabah kalkınca ve akşam yatarken 21 gün düzenli olarak en az 1 kere söyle..denemek ne demek..gün içinde de söyleye bilirsin. ama iradeli ve prensipli ol. zor değil. . senden çok ümitliyim ..

bana ister özelden ister buradan biraz kişisel bilgi verirmisin. kimsin nerde yaşarsın okurmusun çalışırmısın.ona göre örneklerimi çoğalta bilirim.

sevgiler..

sms 28-03-2015 12:30 AM

deniyorum kelimesini yapıyorum anlamında kullanmak istemiştim.

forumda değilde özelde kişisel bilgilerimi verebilirim.özel mesaj nası atabilirim.

bluegirlx 28-03-2015 09:13 AM

Ismimin üstünü tıkla özel mesaj gönder diye bir buton var.demek istediklerini net söylemen konusunda uyarmak için yazdım yoksa ne söylemek istediğini tabi anladım. Kelimeleri düzeltmek bu demek zaten öğreneceksin. Ve cok güzel olacak. Bana kızma olurmu sakin eleştiriyor sanma. Hepimiz aynı yolda hatalarını düzeltmeye çalışan insanlarız .
Sevgiler

bluegirlx 28-03-2015 03:30 PM

Çok memnun oldum bende yusra 32 yaşındayım çalışma bakanligindayim.isi düşen ugrasin..hatta dusmeyendeee..Fakat yıldızda bir subedeyim. (Ankara)

sms 29-03-2015 12:34 AM

olumlamadaki gibi ; tam olması gerektiği gibiyim ve bu nedenle önüme bakmam gerek

mutlu olmak biraz daha kolaymış bunu anlıyorum

sms 30-03-2015 02:33 AM

bugün çok yorucuydu.sınavlarım yaklaşıyor.teslim etmem gereken ödevlerim var .

günlüğe yazmak için zaman bulamadım, ama günlüğümü yalnız bırakmamak için bi iki kelime bişeyler yazayım istedim:)

sms 31-03-2015 02:48 AM

insan istedikten sonra her şeyi başarıyor.bunu bugün birkez daha düşünme fırsatı buldum.

ve bugün şükrümü artırmayı düşünürken aklıma geçen yıl gittiğim biir dükkan sahibi esnaf amca geldi,ayak üstü kısa bi muhabbet etmiştik.dükkandan ayrılırken bana altını çizerek üç kelime söylemişti ;

SABIR, ŞÜKÜR,AZİM

bu kelimeleri o zamanda düşünmüştüm ama şimdi bende daha çok anlam kazandı .
Hayattaki hedeflere ulaşmamız için gerekli sihirli kelimelerdi bunlar.Mutluluğun formülüydü belki de.
Bundan sonra hayatımın temelinde bu üç kelimede kurulu olacak.

Her şey için şükrediyorum.

SEVGİLER

bluegirlx 31-03-2015 09:17 AM

seni ışıl ışıl görmekte beni sevindirip şükür ettirdi..

bir kelime duyarız..uçtu gitti sanırız..ama o beynimizin bir yerinde kalır ve çalışmaya devam eder. zamanı gelince yani sen hazır olunca ihtiyacın olan sevgi kudret içinden fışkırıp etrafa yayılır..şimdi kendini ve çevreni aydınlatma zamanı..sende artık bir ışık işçisisin..

sekoyam 31-03-2015 03:15 PM

merhaba ben de ocak ayında çekirdek inanç çalışması yaptırdım.Gece,gündüz sürekli dinliyorum ama ne ben değiştim ne de hayatım.Aksine çalıştığım iş yerinde yükselmeyi beklerken daha küçük bir lokasyona sürüldüm :).2 şubatta eşim trafik kazası geçirdi arabamız perte çıktı.22 Şubatta bebeğimi düşürdüm.Geçen hafta insan kaynakları sorumlumuz gelerek beni küçük bir lokasyona sürdü.Sürmesinin sebebi de beni sevmemesi.Ona yalakalık yapmamam.Çok emek vererek kurduğum gözümün nuru lokasyonuma da yetkınlığı bile olmayan birini getirdi.Yazmamın sebebi HO'PO çalışmasının ne olduğunu öğrenmek.Bana da anlatırsanız sevinirim.

bluegirlx 31-03-2015 03:50 PM

burası arkadaşımızın günlüğü onu meşgul etmeyelim. hoo 'po ilgili sistede bir çok yazı var arayıp bulabilirsiniz. çekirdek inanç çalışması yaptırmak o kadar yaralıdır ki insanın hayatını alt üst eder..:)çünkü kurulu düzenleri aslına uygun gitmeyen durumları yıkar..yıkımlar canımızı yakar..yakar kül eder..sonra küllerimizden istediğimiz gibi doğaraız.

acı kaybınız için çok üzüldüm..çünkü bende iki düşük yaptım..insanın nasıl kendini suçladığını bilirim. ama herşey yolunda gitmeyen düzeni yıkmak için aslımıza dönmemeiz için..önce kendimizden başlayarak herkesi affederek başlamalıyız diye düşünüyorum..

sevgiler..

sms 02-04-2015 01:23 AM

bir şeylerden vazgeçmeden yeni bir şeyler alamayız.
geride kalan zamanda ki düşüncelerimden vazgeçiyorum.ve onların yerine yeni güzellikler almak istiyorum

her ne olursa olsun kendinize iyi davranın o her şeyi hak ediyor belki buna ikna olmamışsınızdır.
benim içimi kurcalayan konulardan biriside bu, kendime pek şans vermediğim için özür diliyorum af diliyorum.

sevgiyle kalın ...

sekoyam 02-04-2015 08:32 AM

sms anlayışlı ve motive eden cevabın için teşekkür ediyorum.

bluegirlx 02-04-2015 09:15 AM

geride kalan zamanda ki düşüncelerimden vazgeçiyorum.ve onların yerine yeni güzellikler almak istiyorum ..

ya ne güzel tespit..kabımız belli..kirlillerle doluyken nereye ne alabiliriz..

yeni güzellikleri almayı seçmeni taktir ediyor, ve hakettiğini düşünüyorum. .

sevgiler..

bluegirlx 02-04-2015 09:20 AM

Alıntı:

sms Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 854061)
bir şeylerden vazgeçmeden yeni bir şeyler alamayız.
geride kalan zamanda ki düşüncelerimden vazgeçiyorum.ve onların yerine yeni güzellikler almak istiyorum

her ne olursa olsun kendinize iyi davranın o her şeyi hak ediyor belki buna ikna olmamışsınızdır.
benim içimi kurcalayan konulardan biriside bu, kendime pek şans vermediğim için özür diliyorum af diliyorum.

sevgiyle kalın ...

Alıntı:

sekoyam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 854062)
sms anlayışlı ve motive eden cevabın için teşekkür ediyorum.

bu sitede bu konuyla ilgli harika paylaşımlar oldu. . şimdide şöyle bir okumak şöyle bir öne çıkarmak istedim.

önce bir çalışma için ayna karşısına geçiyoruz. birkereliğine bile olsa..

özür dilerimm kimden kendimden..kendi sesimizi duyarak..nasıl sesimiz..birine çarpmış düşürmüş gibi mi .. birinin ayağına basmış kadar mahçup mu..

hadi kendinle iletişime geçip özür dile..

teşşekkür..Ekmek veren bakkala ettiğin gibi değil..içten bir teşekkkür..

seni seviyorum..bir kaç saat önce doğan çocuğa söyler gibi..(kendine yani)

önce en çok kızdıklarından başlamak üzere diycem kızacaksınız o yüzden en az kızdıklarınızdan başlamak üzere..

Önce birinci derece

Allah... Anne .. Babaaaaaaa....

alın karşınıza imgeleyin..ve dört cümleyi söyleyin..

sonra isterseniz sadece tekrar edin o kime neye gideceğini bilir..:)

Bu mesajı senin için yazıp ho'po tekniğiyle ilgili mesajı öne çıkardım..
sevgiler..

sms 04-04-2015 01:07 AM

bi kaç gündür arkadaşlarım bana değerli olduğumu anımsattılar
mesela bugün sinemaya çağırdılar darılırız felan dediler
ısrar ettiler, bu beni buna inandırdı.

bazen aklıma acaba diye sorular geliyor.
bunlar beni mutlu ediyor.diyorum mücadele edeceğim şeyler var.
ne de olsa sınırımız yok.her zaman yapabileceğimiz şeyler var.
çaresiz değiliz çareyiz.her zaman mücadele içinde olmalıyım.
Çünkü yaşamak bunu gerektiriyor.mücadele olmazsa yaşam olmaz
çünkü mücadele yoksa amaçda yoktur.amaç olmazsa da yaşayamayız.

Ve ben yaşamak istiyorum.

Yaşamak isteyen herkese sevgiler..

sms 08-04-2015 02:11 AM

bi kaç gündür günlüğü boşladım .sınavlardan kendimede vakit ayıramıyorum.

bugünlerde bana değerli olduğumu hissettiren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
bu durum hep böyleydi ama ben kendi değerimi bilmediğim ve buna inanmadığım için
farkında olmuyordum.artık gözümü açtığım için farkındayım.

Gözümü açtım ve artık odak noktam geçen günler değil gelecek güzel günler.

Artık daha mutlu ve daha umutluyum.Böyle hissediyorum.

bluegirlx 08-04-2015 02:18 PM

biz aynı enerjideki insanları kendimize çekeriz..şimdi üzerindeki ışıkla mucizelere hazır ol.. sevgiler..

sms 11-04-2015 03:26 AM

bir seminerde konuşmacı hedeflerinizi gerçekleştirdiğiniz, olmak istediğiniz yeri düşlememizi istedi.
bende değiştiğim zamanı düşledim.Kendime o zamana göre baktığımda gönlüme ferahlık geldi.Bu değişime olan inancımı artırdı .

Başarılı olacağım bu yolda inancım artarak ilerliyorum.
Bana göre başarılı olmak inandığımız gibi yaşamamızla ilgili.Gerçekten samimi bir şekilde inandığımız gibi yaşarsak,
inandığımız düşüncelerimizi yaşamımıza katarsak baaşarıya sahip oluruz.

Bu yolda karşıma çıkacak her şeye hazırım.Mucizzeleri bekliyorum.

Şükürler oldun bugünlerime,
Bugünler çıkaracak beni yarınlarıma... :)

Sevgiler :)

sms 14-04-2015 07:31 PM

Sınavlardan dolayı günlüğü iyice boşladım.
Ve zaten uyurken dinlediğim telkinleri bu dönemde pek uyuyamadığım için yeterince dinleyemiyorum.
Bu durumdan rahatsızım.Ve içim sıkkın biraz.Düşünüyorum acaba çalışmalarımı mı azalttım.

Ve yinede ben ilk günki heyecan ve sabırla mücadeleme devam ediyorum.Şu an elimdeki bu şansı iyi kullanacağım.
Mücadeleyi kazanacağım.Bunda şüphem yok.Çünkü ben bunu istiyorum.

sms 16-04-2015 01:30 AM

Her şeyin çok iyi olacağı inancıyla geçirdiğim bi gündü bugün.
İnsanları mutlu etmek ve insanlarla bir şeyler paylaşmak güzeldi.

Kendimize neden bi daire içine alıp sınır koyarız.Daire dışına çıktığımızda başarısız mı olacağız.
Daha önce o dairenin dışına çıkmadan neden başarısız olcakmışız gibi gelirki.
Biz daire dışına çıkamayacak kadar yetersizmiyiz.Değiliz.Kendimize bi kere deneme şansı vermeliyiz.
Bu zamana kadar bu şansı kendimize vermediğimiz için sınırlarımızı daraltmışız.Ve bunları her zaman düşünmüşüzdür.
Ama hep bir şey eksik kalmıştır.Harekete geçmek ,mücadeleye başlamak,ilk adımı atıp sınırlardan kurtulmak
ve en iyisine sahip olmak için azmetmek.Evet basit değil ama böyle bir fırsatımız var.Kullanmamız gerekmez mi?
Bu sınırları zaten biz koymuşuz, sınırlarla oynamaya hakkımız yok mu

bluegirlx 16-04-2015 02:52 PM

herşeyin çok iyi olacağı değil, olduğu inancıyla.. diye başla .kelimeler önemli..

güzeldi değil güzel..

sorgulamalarını çok sevdim..yolculuğunu heycanla izliyorum. sevgiler..

sms 20-04-2015 02:04 AM

herkese selamlar,

Faydalı, yeni insanlar tanıyabileceğim ve birşeyler paylaşabileceğim bir uğraş edinmek istiyorum.
Harekette bereket vardır derler ya.Kendimin, zamanımın, hayatımın bereketlenmesine izin veriyorum.
Bereketimi tüm çevreme ve ihtiyacı olanlara cömertçe veriyorum.
Ben kendimi tam da olduğum gibi seviyor ve kabul ediyorum.Ben çok değerli olduğumu biliyorum.

Herkese ve herşeye SEVGİLER.İYİKİ VARSINIZ.

sms 22-04-2015 02:29 AM

bugün staj için bir görüşme yaptım bir fabrikayla,sözlü mülakata alındım ve ilk başlarda sorularda heyecanlıydım sesimde titredi ama sonra açıldım , sesim titremesine rağmen pek takıntı yapmadım bu durumu ,eskiden hep kızardım kendime ama şimdi hiç kızmadım.kızmak aklıma bile gelmedi. Kendime duyduğum memnuniyetim artıyor.

sms 26-04-2015 01:43 AM

ben inandığım gibi yaşamaya devam ediyorum ve mutluluğumu insanlarla paylaşıyorum.

yaşadığım güzelliklerin farkına varmak çok güzel ,mutlu olmamak için kendimi çok zorlamışım.

Enerjimizin istediğimiz kadarını kullanıyoruz heralde ,enerji düzeyimiz en üstte ve sınırsız ,istediklerimiz ve inancımız bize enerji veriyor,
Ne kadar istersek o kadar inançla ve enerjiyle işe koyuluruz.isteklerimizle enerji depolarız o enerjiyle başarılı oluruz.daha çok istek eşittir daha çok enerji ,daha çok enerji eşittir daha çok hedef ,ve bu hedefleri başarmamız anlamına gelir.

bana nasip olan güzellikler için şükrediyorm.
herşeye ve herkese teşekkür ediyorum.
Mutlu kalın

sms 29-04-2015 02:04 AM

hata yapmaktan korkmak en büyük korkularımdandı...bu nedenle hiç bir işe kalkışmıyordum
ve kendim için en büyük hatayı yapıyordum.
halbu ki hata yapınca mücadele başlayacaktı.
mücadelenin başlamasına izin vermiyordum.
ve hatalarımı bilip ona göre mücadele edecektim.nedensiz yere mücadelemi olurdu hiç.

ben karşıma çıkan fırsatları başarı olarak görüyorum.
benim bu inançlılığım beni başarıya götürüyor.

Tüm güzellikler için şükrediyorum
her şeye ve herkese teşekkür ediyorum
mutlu kalın

sms 03-05-2015 11:39 PM

eskiden çok takıntı yaptığım şeyler şimdi karşıma geldiğinde önemsememek büyük mutluluk.
bu düşünceye sahip olabildiğim için çok mutluyum.şükürler olsun.
kendimi olduğum gibi sevmek, bunu hissedebiliyorum.
ve bu doğrultuda inançlarımın artması beni heyecanlandırıyor...

bluegirlx 04-05-2015 12:25 PM

harika .. olumlamaların tertemiz..eski halinide seviyor ve bağışlıyor olmalısın. çünkü bu günlerine sebep olan seni taşıyan o günler..o günlerde birikim yaptın bazen hatalarınla ama birikim..şimdi yine birikim yapıyorsun..seni yarına taşıyan birikimler..

sms 06-05-2015 08:55 PM

İzin Veriyorum...

Kendime tüm başarılar için izin veriyorum
Kendime tüm mutluluklar için izin veriyorum
Kendime tanışacağım tüm yeni kişiler için izin veriyorum
Kendime tüm yeni heyecanlar için izin veriyorum
Kendime tüm güzellikler için izin veriyorum

Ve görüyorum ki

Ben başarıyorum
Mutlu bir insanım
Yeni arkadaşlar ediniyorum
Ve güzelliklere sahibim

Ve her şey için şükrediyorum.

Mutlu kalın... : )

sms 11-05-2015 02:05 AM

kendime inanıyorum, kendimi seviyorum.
sahip olduğum enerjiyle geçmişte engellediğim güzelliklere ulaşabiliyorum.
Mutluyum.Huzurluyum.BEN BUYUM.
Ulaştığım güzellikler için ve sahip olupta yeni farkına vardığım her şey için şükrediyorum.

sms 14-05-2015 04:56 PM

Kendimi çok iyi hissediyorum.Bugün değişimi hissettim.Her şey çook güzel.

İstediklerimi biliyorum.Bu isteklerimin beni başarıya götürmesi beni mutlu ediyor.
Ve biliyoruum ki işimi yapmaya başladığım zaman başarılı olurum.

Bu ana kadar yaşadıklarım için mutluyum.Bundan sonraki güzellikleride bekliyorum.

Herşeye ve herkese sevgiler.Muttlu kalın.

sms 18-05-2015 03:22 AM

Şöyle bir düşününce hakikaten değişimi farkediyor insan.
Her zaman içinde bir enerjinin varlığını hissedebiliyor.Çok şükür.

Hislerimizle düşüncelerimizle çizdiğimiz yolda ilerliyoruz.Düşünüyoruz ve seçiyoruz.
Ne tarafa gitmek istediğimizi düşünerek buluyoruz.İyi düşünüp güzelliklere doğru ilerliyoruz.
Ve güzelliklere sahip oluyoruz.

Ben ilerlediğim bu yolda

Kendimden eminim
Olduğum gibi çok iyiyim
Olayların iyi tarafını görürüm
İnsanlara karşı hep gülümserim.
İnsanlarla iletişim kurmak beni mutlu eder.
Ben güzel olan her şey için kendime izin veririm
İnsanlara teşekkür ederim
Her zaman şükrederim.
Yaşadığım hayattan memnunum.
...

İyi ki Varsınız.
Mutlu Kalın...

sms 23-05-2015 12:01 AM

her şey kafada bitiyor.değişmek istiyoruz ve yapmak istediğimizi biliyoruz.ama kendimizi tanımadığımız için hep dışardan bir beklenti
içine giriyoruz.bu nedenle işler yavaşlıyor.
kafayı değiştirmek gerektiğini bile biliyoruz.ama kendi kimliğimizi tanımıyoruz ve tanımakta istemiyoruz herhalde.bu noktada bir kopukluk oluşmuş durumda.
tabiki olumlu düşünmek gerek her zaman ama bazen insan kendi iç sorgulamalarını yaparken duraksıyor.kendisi için düşman duygulara kapılıyor.

sms 27-05-2015 02:08 AM

Son zamanlarda kendime yanlışlar yaptım.Heyecanımı yitirdiğimi hissettim.Başa mı dönüyorum acaba dedim.Bu düşünceme uzun zamandır telkinleri verimli dinleyememi de katmıştım.Bunlara rağmen heycanımı geri kazanmamı sağlayan bi güzellik geldi başıma

son günlerde iki kez iltifat aldım.Ve bir kaç güzellik daha... İnsanlardan güzel şeyler duymak iyi hissetmemi sağladı.Bu yoldaki heycanım geri geldi çok şükür.Ve bana yolumu hatırlattı.

Her şey için teşekkür ediyorum.
MUTLU KALIN

Dusunsel 27-05-2015 03:31 PM

İnternete "Varoluş Boyutları" yazıp araştırın 5-6 madde idi sanırım bu yoldaki veriminizi ve farkındalığınızı arttırıcaktır

sms 30-05-2015 03:09 AM

Dünümle bugünüm arasındaki farkları bildiğim için vazgeçmeyeceğim.Yolun sonunun güzel olduğunuda biliyorum.
Ve gördüm ki inandığın gibi yaşadığında değişimi yaşıyorsun.Bu böyle oldu ve elimde bir kanıt bu.
Elimde bu kanıt varken de vazgeçmek olmaz.

Ben vazgeçmiyorum.
Ben daha inançlıyım.
Ben güzellikleri yaşıyorum.
Ben değişiyorum.
Ben mutluyum.
Ben kendime inanıyorum, kendimi seviyorum.

Tüm güzellikler için Teşekkürler...
Mutlu Kalın...

sms 27-08-2015 02:29 AM

Evet 3 ay geçti her şeyi bıraktım malesef , ve çok kötüyüm iyi olmaya geldim , gerçekten bu kadar darlandığımı hatırlamıyorum umarım düzeleceğim,
Neden bıraktım onuda bilmiyorum elimde değildi biilinçaltıma daa suç atmak istemiyorum ama buranın iyi geldiğini biliyorum , burada yardımlaşma olduğunuda biliyorum . Kendimden özür diliyorum ve sabah uyandığımda enerjiyi hissedeceğimi biliyorum ,
Mutlu kalın , sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 PM.