Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Böyle bişey mümkün mğ??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/624790-boyle-bisey-mumkun-mg.html)

ali_ali 12-01-2015 01:02 PM

Böyle bişey mümkün mğ???

arkadaşlar ben dinlemeye başlayalı çok uzun bi süre olmadı ama etkileri gerçekten büyük aşırı heycanlı biriydim ben ve bunları dinlemeye başladıktan sonra şunu fark etim içimden bir ses sakin ol diyor sanki bana sürekli kalp atışlarım hızlanınca yavaşlatmaya çalışan bi ses duyuyor gibiyim ve bu açık şekilde oluyor ve bu telkin cd lerini dinleyen biri olarak karşımdakinede etkilediğini düşünüyorum ve bu mümkün mü diye sormak istiyorum çünkü o kadar bariz bi şekilde değişmeler oldu ki anlatılmaz yaşanır diyorum benim bilinç altım karşımdaki ile iletişim kurup olumlama yapıyor gibi gerçekten şaşırılacak bir şey bu böyle bi durumla karşılaşan var mı daha önce

Dusunsel 12-01-2015 05:37 PM

Cevap: Böyle bişey mümkün mğ???

Hangi telkinleri dinliyosun

Işıklı yol 12-01-2015 11:25 PM

Aslında bu ne kadar derinlerde acıların olduğuyla yada ne kadar yüzeysel olduğuyla ilgili. Öyle olunca herkeste farklı etkiler olabilir.

pinky9 13-01-2015 01:46 AM

Hangi telkinleri dinliyosun ve karşındakilerle ne gibi şeyler oldu biraz daha anlatırmısın:)

ali_ali 13-01-2015 12:44 PM

telkinler kişiden kişiye değişiyor herkez de aynı etkiyi verip yada veremeye biliyor ama ben kendime özel bir telkin istemiştim onunla birlikte özel telkinler keldi ismime ait olarak ego geliştirici kendine güven suçluluk toplum önünde konuşma ve dediğim gibi özel bi çalışma istemiştim onları dinledim bendeki değişmeleri söylediğim gibi içimde sürekli bi kontrol mekanizması var gibi yatıştırmaya çalışıyor. diğer konuya gelince sürekli konuştuğum biri var ve hayattan sürekli nefret ederdi bizim karşılıklı konuşmalarımız da bile bi soğukluk söz konusuydu hani bu telkinleri dinlemeye başladıktan sonra bi anda düzelmesi olumsuz cümleler duymamak allah nazarlardan saklasın hiç bozulmaz inşallah birden olacak bişeymiş gibi gelmedi ve zamanlama olarak ben telkinleri dinlemeye başladıktan sonra olması aklıma bu soruyu getirdi karşımdakini de etkiledi mi diye ben etkilediğini düşünüyorum

Işıklı yol 13-01-2015 07:03 PM

Kesinlikle bu oluyor. İçinde sanki birileri sana durmadan ne yapman gerektiğini söylüyor. Tuhaf bir şekilde çarpıntın oluyor. Bazen mutluluk bazen heyecan hissedebiliyorsun. Benim içim içime sığmıyordu dinlediğim zamanlarda

ali_ali 14-01-2015 03:15 PM

artık o sesi de duymamaya başaladım sanırım öğrendim artık ve otomatik bi şekilde gerçekleşmeye başladı ilk dinlediğimde hepsini sıraya koymuştum ve hepsini dinliyordum ağır geldi uyumak da zorluk çekiyordum uyurkun bi anda uyanıp bişeye4 odaklanırken buluyodum kendimi bi korku vardı içimde anlayamadığım sonra telkinleri böyle müzik listesi gibi değil yavaş yavaş artırak dinlemeye başlayınca geçti o hallerim ve gayet iyi gidiyor sonu da iyi olur inşallah böyle 6 ay dinlemeyi düşünüyorumm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 AM.