![]() |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Hopo hpo hopppp :)ile temizlige devam:) |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Hafta ici eltim geldi cok sasirdim ...kaynanamlar sizde kalicaz demis oda yazdan beri kabul etmiyo simdiki nedeni soguklar Kayinpeder hasta yatalak konusamiyor Sadece baban gelebilir demesi bana cok garip geldi Kaynanamin en sevdigi geliniydi Sakin oyle bir sey deme valla kiyamet kopar dedim Yengem de babaannemi istemiyordu Sadece dedemi alirmis Uzuldum Ben buna destek veremem Cocugun icin ugras didin el kizi istemesin seni allahtan korkarim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun kurs yoktu bnmde gidecek halim Gece sol tarafim agriyordu batiyordu hala agriyo Herkes kendi derdinde Oglan kuzenlerine gitmeyi planliyor Su an agrim hala var Nilgun ne istiyor Negatif insanlar arasinda kaldim. Imdaat yetis allahim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Annem ise sevgi oglusu ve torunlarini dusunur hep Bnden borc istiyor Senin ihtiyacin var mi demez Hep elestirir beni Bir gun olumlu soz duymadim Ablamla tartismislar bize geldi masa ortusunu begenmedi koylu evi dedi Ben hic duymazdan geldim Hamileydim doktor onayi lazimdi gebelegin devam etmesi icin 400 lira Parayi veremedim simdi benden borc istiyor Susuyorum Aramiyon diyolar Susuyorum sabrediyorum Kardesim beyfendi surekli bana laf sokuyo Kaynanamda bnle alay etmeye yer ariyor Isi gucu bu Depresyon sebebi buldum girmiyorum depresyona var mi diyeceginiz Hepiniz goreceksiniz Okulumu bitircem Cocugumuda Dogurcam Ayda 3bin lira maas ile Asci yardimcisi olcam Ohh gagnemler |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Agrim bole gecti :) |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bu arada namaz kilarken hpopopo yontemi geliyo aklima buda bni rahatlatiyo |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Hayatta turnusol kağıtları vardır/varmış.Çok sağlam olduğunu zannettiğiniz aile bağlarınızın gün gelir ne kadar ince olduğunu fark edersiniz.İşte yatalak hasta bakmak böyle bir turnusol kağıdıdır...Kaç kardeş olduğunuz fark etmez. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Firdevs degisim ruzgari essiyor Uzulme yahu uzulme La tahzen Alahu ekber |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Alıntı:
|
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Maviinci planlarim suya dustu gibi morelim cok bozuk Notlarim bilgisayara girilmemis Ayni sinifi bi dha okuycam Honkure honkure aglamaj istiyorum Neden ben neden hep ben offf off isyannnnn |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 PM. |