![]() |
Cevap: Değişim,dönüşüm günlüğüm.. bu olumlamayı önceden denemiştim hatta yeniden aramaya çalıştım ama bulamamıştım,yeniden uygulamaya değer ..teşekkür ederim :)) |
Cevap: Değişim,dönüşüm günlüğüm.. Bugün dileğim için özel bir dua çalışması kararı aldım.Bilirsiniz 4444 duası ..Hep dileğimi mumlarda,ritüelli enerji çalışmalarında aradım durdum..ama birgün oturup dua etmemişimdir belkide..içimden tabi ki Allah'ım hayırlısını ver derdim.ama birgün özenim abdest alıp fiilen bunun için dua etmemişimdir..Bu gece 4444 duama başlıyorum,çok süreceğini sanmıyorum 1haftada bitirmeye çalışacağım..belki benim için en güvenli ,en kıymetli yol..hem Allahın kefil olduğu ,göndereceği insan hayırsız mı olur diyorum..bunun için Rabbim diğer yarımı bir an önce hayırlı şekilde karşıma çıkarır.. |
Cevap: Değişim,dönüşüm günlüğüm.. Sevgili mohini bu duayı daha önce ben yapmıştım. O zamanlar çok çok istediğim bir dilek için. Sonra zaman geçti, her yarayı sardı, hayat devam etti ve bir gün duam kabul oldu. Ama o zaman istemiyordum, bana daha pahalıya patladı. O yüzden dua ederken dikkatli olmak ve her şeyin hayırlısını istemek lazım . Senin hakkında da hayırlısı olsun |
Cevap: Değişim,dönüşüm günlüğüm.. Merhaba zeynepKendini çok içten ifade ermişsin, hoşgeldin. Belki aynı hayatı yaşanıyoruz ama benzer şeyler hissetmiştim seninle .. Bugün burada taslamak çok güzel. Hep beraber değişelim ve hayallerimizdeki hayatımızı yaşayalım. Güzelleşelim burası o güzel buluşma bahçesi olsun. Sevgiyle kal. Vazgeçme ;) |
Cevap: Değişim,dönüşüm günlüğüm.. burada güzel destekleriniz olduğu sürece ,kendimi motive ediyorum..bu duayı yapacağım evet ama zaten olmayan insan için,hayırlısını ver diye..onun için herhangi bir şüphe duymuyorum şuan..Allah hepimizn gönlüne göre versin.. |
Cevap: Değişim,dönüşüm günlüğüm.. Buluşma bahçesi güzel bir benzetme olmuş. :) Siz buralarda kalıp birbirinize destek olduğunu sürece daha ne güzel çiçekler açar bu bahçede. Her şey gönlünüzce olsun. Her şey sizin ve bütünün hayrına gerçekleşsin. Öyle oluyor ve öyledir. Sevgiler. |
Cevap: Değişim,dönüşüm günlüğüm.. 4444 duasına başladım arkadaşlar dün gece.bugün 1000 tanesi bitti.Allahın izniyle bu hafta bitireceğim.. |
Cevap: Değişim,dönüşüm günlüğüm.. Geçen ay bende okumuştum bu Salavat-ı umarım senin için hayırlı ve güzel olan her şey olur :) |
Cevap: Değişim,dönüşüm günlüğüm.. Arkadaşlar dün itibariyle hayırlısıyla 4444 duamı bitirdim:)) Umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 AM. |