![]() |
atlante günlük Herkese yeniden selam..Bu defa enerjik bir selam edemiyorum çünkü oldukça üzgünüm sad456 Yeni bir işe başlayalı birkaç gün oluyor. Burada huzursuz hissediyorum kendimi.Sebebi de dolaylı olarak benim. Şöyle ki ; kendi isteklerimi ifade edersem ya da hayır bunu yapmak istemiyorum dersem neticelerinden korktuğumu farkettim. Evet, kendi isteklerimi ifade ettiğimde olacaklardan korkuyorum. Bunu çok net hissediyorum hatta fiziken de endişelendiğimi görebiliyorum.. ağla2 O yüzden suçluluk duyguları,ego ve kendine güven telkinlerine yoğunlaştım.Artık geçsin bu durum ağla2 Dipnot: Hakkaten mahkeme suratı misali çalışma arkadaşların ifadeleri ve sinsilik yapıp kendi işlerini de bana yaptırıyorlar.Hayır diyemiyorum! sad456 |
Cevap: atlante günlük Allah yardımcın olsun. Zikirlerden de yardım alabilirsin. Ya kaviyy ismi şerifini okuyabilirsin. Her gün 116 defa ve ya Kahhar ismi Şerifi 306 kere bunlar kendini daha güçlü ve daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Ayrıca koruma kalkanın güçleneceği için onlar senden çekinirler. Sen bunu fark edemeyebilirsin ama onlar bunu ortak bilinç düzeyinde bilirler. Başka bir ifadeyle enerjin bu yönde yükselecek. Kolaylıklar diliyorum. |
Cevap: atlante günlük Merak etme dert veren Allah sayısız derman vermiş. Sadece dua et daha iyi olmak için. Mutlaka cevabı gelecektir. Ve tabi ki yardım. |
Cevap: atlante günlük Söylediklerini araştırıp hemen not ediyorum her gün okuyacağım ve hiç ihmal etmeyeceğim..Çok ama çok teşekkür ederim .Sağol var ol :))))) |
Cevap: atlante günlük Alıntı:
Eyvallahsuperxy |
Cevap: atlante günlük Moral cümlelerinize ihtiyacım var :'( Az önce patron çok çok kızdı ve bağırdı.Üstelik yanında başka insanlar da vardı.Yerin dibine girmeyi istedim :'( Güçlü olmaya çalışıp üzülmemiş gibi yapmaya çalışsam da her daim neşeli olan ben şu an gülemiyorum hüngür hüngür ağlamak istiyorum çünkü çok fazla doldum.. Rencide etti beni :'( |
Cevap: atlante günlük Ne kadar da değersiz hissettim kendimi :'( 'Büyük insanlar' hep böyle olmak zorundalar mı :'( Nihayetinde çözüm olacak bir şeydi ve bu kadar tepki göstermemeliydi :'( |
Cevap: atlante günlük Geçmiş olsun canım benim. Malesef bazı insanlar böyle, bedeni insan ama ruhunda başka bir mahluk barınıyor. Üzülme bu onun haddini bilmemesi, onun insanlığının bir göstergesi. |
Cevap: atlante günlük Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:58 PM. |