Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KELEBEK ÖMRÜ KADAR GELEN MUTLULUK... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622274-kelebek-omru-kadar-gelen-mutluluk.html)

mutlumutlumutlu 26-11-2012 03:32 PM

KELEBEK ÖMRÜ KADAR GELEN MUTLULUK...
 
Merhaba arkadaşlar;

Bu foruma kayıt olalı belki 1 yılı geçti büyük bir hevesle telkinler indirildi 1-2 gün dinlendi ve bilgisayarımın mp3 şarkıları arasında kaybolup gitti..
Rumuzumu da mutlu olarak koymuşum :) belkide mutlu çok mutlu olurum ümidiyle.
Neyseki ben yine çalkantılı bir ruh haliyle, doğru yolu takip ederek yine bu foruma ulaştım.
Çok sıkılıyorum çokk. Sürekli kafamda felaket tellalını aratmayacak düşünceler, sebepsiz yere ağlama krizleri, sevgilimi olur olmaz durumlarda kıskanma, ona hayatı zindan etmeme çabasına girerek kendimi mahvetme, sık sık gelip giden sıkıntılar,kaybetme korkusu,bir gün çok çok mutlu olma-ertesi gün en berbat düşünceler ve hisler,olur olmaz şeylere sinirlenme,dolmuşa bindiğimde ya rezil olursam korkusu vs.vs.vs...
Anlayacağınız hayatım artık sıkıntılı bir ruh halinden ibaret. Mutlu olamıyorum olursamda bi kelebek ömrü kadar hemen gelip geçiyor... Sürekli bir panik halii, huzursuzummm.mutsuzummm :(
Bir çok kişisel gelişim kitabı okudum, olumlu düşünme, çekim yasası, düşünce kontrolu vs.vs. Ama en fazla 2 gün faydasını gördüm sonra yine parçalı bulutlu ruh halime devam.
Ara ara yazdıklarımı okuyorum da ne sıkıntılıymışım ben :)
İşte bu sıkıntılarla beraber yine bu site bi şekilde karşıma çıktı. Daha detaylı araştırdım ve çekirdek inanç da karar kıldım.Sorunların temeline inip çözeceğiz inşallah.(Çözeceğiz diyorum bu site,mp3 ler ve sizler sayesinde olacak)
Geç kalmadan hemen aradım telefon numaramı bıraktım ve 15 dk sonra dönüş oldu (ertelenmedim ) ve tabi bu durum beni mutlu etti. Atakan beyle bir ön görüşme yaptım dinledi beni, durmadan anlattım, sorular sordu derken randevu listesine benide ekledi... Ve sıram gelene kadar telkinlerden başlamamı önerdi.
Şimdi size yazarken bir yandanda telkinlerimi dinliyorum... İlginçtir umut tohumları atıldı içime. Ve burada yazmak rahatlattı benii...
İnanıyorum ki her geçen gün daha iyi olacak. İşte bu değişim detaylarımı sizlerle paylaşmak istedim...


Yarın görüşmek üzere... t678


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.