| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri arayışım.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: corekotu138 Nickli Üyeden Alıntı selam arkadaşlar... ben de günlük açmaya karar verdim. daha önce telkinleri dinlemiş ve kısa süreli etkilerini görmüş biriyim. ama sonra bıraktım ve değişim kalıcı olmadı. çevremdeki insanlar bir kursa gidiyorlar, yabancı dil öğrenmek veya kpssyi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) | |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Öncelikle günlüğün hayırlı olsun corekotu138. Günlüklere yazmayı çok tercih etmiyorum. Ancak mesajın çok dikkatimi çekti. Çünkü benzer bir arayışa ben de girmiştim. Hala da devam etmekteyim. Başka bir amacın yok mu onu çok merak ettim. Kendimizi aramak hayatın hem en zor hem en kolay işi. Hem en mutluluk veren hem de en çok can acıtan şeyi... İçinde her şeyi bulabileceğin bir serüven. Umarım kendine olan yolculuğunu en eğlenceli şekilde sürdürürsün. Umarım zorlukları olgunlukla karşılar, sevinçlerini coşkuyla yaşarsın. Umarım her zaman ilerlersin, hep daha yukarılara çıkarsın ve yaşadıklarının hepsinden öğrenmen gerekenleri yüksek bir farkındalıkla alıp daha da güçlenerek yoluna devam edersin. Yolun aydınlık olsun. Sevgiler. ![]()
__________________ ![]() | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri arayışım.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: corekotu138 Nickli Üyeden Alıntı selam arkadaşlar... ben de günlük açmaya karar verdim. daha önce telkinleri dinlemiş ve kısa süreli etkilerini görmüş biriyim. ama sonra bıraktım ve değişim kalıcı olmadı. çevremdeki insanlar bir kursa gidiyorlar, yabancı dil öğrenmek veya kpssyi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi