Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Deneme ses ses, deneme bir ki üç. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621997-deneme-ses-ses-deneme-bir-ki-uc.html)

MILANO 27-09-2012 04:03 PM

Deneme ses ses, deneme bir ki üç.

huuuu, sesimi duyabiliyorum, süper süper. 956k
Ben yeni geldim.sapkal89Çekirdek inanç çalışmamı, henüz yaptım, Özlem hnm maillerimi gönderdi, yaklaşık 1500 adet çekirdek inancım ve ben kendisini 1,5 saate yakın tuttuğumuz için özür diliyor, yaşadığım tüm güzellikleri buradan ve bilimum tüm sosyal mecralardan sizlerle, dünyayla ve paralel tüm evrenlerle paylaşmayı seçiyorum.
alkış bence bana 25889

bir damla deniz 27-09-2012 04:15 PM

Cevap: Deneme ses ses, deneme bir ki üç.

merhaba,

çekirdek inanç çalışmasını epey merak ediyorum. Biraz bahsedebilir misin? Sonuç ne oldu? Neymiş çekirdek inacın ya da inançların?

MILANO 27-09-2012 05:32 PM

Merhaba;

Çekirdek inanç çalışmasında Özlem hnm sorular soruyor, ve söylediklerinle kısa sürede bilinç altında ne var ne yok belli ediyorsun. Uzman olan kişide(özlem hnm) başlıyor sana seni anlatmaya, genelde şöyle şöyle yapıyorsun ve böyle oluyor dimi diyor. Herşeyi anlatmalıyım, aman eksik kalmasın derken, bir bakıyorsun suspus olmuş sadece dinliyorsun, seni yıllardır tanıyan yabancıyı. Garip bir duygu.
Benim inançlarım aslında bir çok kişi ile aynı olanlar var olumsuz konuşma, mükemmelliyetçilik gibi, birde bir kaç özel olan var.
Çalışmanın ücretli olması sebebi ile burada ne kadar ayrıntı verilmeli kestiremiyor insan. Eğer ekonomik durumunu sarsmayacaksa ve seni engelleyen inançlarının varlığına eminsen sadece ne olduğunu öğrenmek kaldıysa geriye yani değişime gerçekten hazırsan düşünme yaptır etkileneceksin.
Ben konu ile çok ilgiliydim, sadece inançlarımı isimlendiremiyordum. İsimlendiler rahatladım. Bu başlıklara özel cd ler de gönderilecek cabası.
Ama durumu sarsar dersen incelediğim kadarı ile forumdaki tavsiyeler ve ücretsiz telkinler gerçek bir düzene oturtursan reklam gibi değil, bildiğin işe yarıyor, dinliyor musun bilmem ama ben suçluluk ego ve güven telkinlerini dinlemeye ve etkisini hissetmeye başladıktan sonra karar verip yaptırdım.

bir damla deniz 27-09-2012 06:01 PM

Teşekkürler. O telkinleri ben de dinliyorum. Peki sen suçluluk ego yu dinlemeye devam edecek misin?

MILANO 27-09-2012 07:22 PM

Evet, 2 hafta bunları dinledikten sonra geeln telkinlere başlanacak, 10 gün 3 gün ara şeklinde 4 tur devam edilecekmiş. Benim cd lerim henüz gelmedi.
sadece Özlem hanım mail olarak bazı olumsuzlamalar ve olumlamalar gönderdi, bunları yapmayada 40 gün ve devamı 3 ay boyunca devam etmeliymişim. dün akşam uygulamaya başladım, bugün korku ve endişelerim azıcık depreşti gibi, yani süper hissetmiyorum, ama iyi olacağına inancım tam. devam ederek, olumlu, pozitif, mutlu, huzurlu bir insan olmayı sevgi ile seçiyorum. Sen de öyle yap.
Özlem hanımın okumamı tavsiye ettiklerinin içinde forumda yayınladığı bir kitap özeti var. 4 anlaşma diye bir kitap, eğer okumadıysan mutlaka oku.

sevgiler

sweeet 27-09-2012 09:31 PM

Hayırlı olsun çalışmanız ve güzel sonuçlara vesile olsun. Biz de buradan okur mutlu oluruz sizin iyi haberlerinize. 1500 tane inanç konusunda ciddi değilsiniz herhalde yok ciddi iseniz Allah kolaylık versin. :)

Mükemmeliyetçilik çok yoruyor değil mi insanı hem de mutsuz ediyor. Güzel günleriniz artarak çoğalsın. Fırsat bulduğumda ben de kesinlikle çekirdek inanç çalışması yaptıracağım tereddütsüz.

İyi ki varsınız sevgiler.

MILANO 27-09-2012 10:03 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830984)
Hayırlı olsun çalışmanız ve güzel sonuçlara vesile olsun. Biz de buradan okur mutlu oluruz sizin iyi haberlerinize. 1500 tane inanç konusunda ciddi değilsiniz herhalde yok ciddi iseniz Allah kolaylık versin. :)

Mükemmeliyetçilik çok yoruyor değil mi insanı hem de mutsuz ediyor. Güzel günleriniz artarak çoğalsın. Fırsat bulduğumda ben de kesinlikle çekirdek inanç çalışması yaptıracağım tereddütsüz.

İyi ki varsınız sevgiler.

ÇOOK teşekkür ederim, henüz hiç bir şeyi çözememiş olsamda, çözmeye niyet etmek, bir yerden başlamak güzel ve iyi hissettiriyor, 1500 konusunda elbette ciddi değilim:) ama yinede halletmem gereken bir çok şey var.
gelişmeleri, değişimleri paylaşmak için ben de sabırsızlanıyorum.
sizde iyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. sevgiler.

foto_kontes 28-09-2012 12:27 AM

Merhaba Milano,bende p.tesi günü yaptırdım Çekirdek inanç çalışması Abdullah beye,bana bu tarz mail yada tavsiyeler gelmedi,cd'lere hazırlık için bişey dinlemem söylenmedi,teknikler farklı sanırım .Olumlsuzlama ve hoopoponopono çalışması önerdi Abdullah bey . Aklım karıştı dunk56

MILANO 28-09-2012 12:47 PM

Alıntı:

foto_kontes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 830998)
Merhaba Milano,bende p.tesi günü yaptırdım Çekirdek inanç çalışması Abdullah beye,bana bu tarz mail yada tavsiyeler gelmedi,cd'lere hazırlık için bişey dinlemem söylenmedi,teknikler farklı sanırım .Olumlsuzlama ve hoopoponopono çalışması önerdi Abdullah bey . Aklım karıştı dunk56

Merhaba foto kontes, çalışma muhtemelen aynıdır, inançlarımız farklıdır diye düşünüyorum, ayrıca mailler adıma özel çalışmalar değil, genel bir kaç olumsuzlama ve inançlarıma uygun olumlamalar, eminim senin şimdi ihtiyacın olmadığından gelmemiştir. Suçluluk, ego güçlendirici ve kendine güven telkinlerini dinlemek genel olarak tüm çalışmalardan önce dinlenmesi tavsiye edildiğinden yeniden hatırlatılmamıştır belki, ben de hoopoppop:) çalışmasını bilmiyorum, zaten ne okuyabildim ne yazabildim:)
çalışma kişisel olduğundan farklılık olmuştur. aslında aynı gün yapmışız çalışmamızı, ben buraya geç geldim. gelişmeleri paylaşalım lütfen.

foto_kontes 28-09-2012 02:53 PM

Alıntı:

MILANO Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831012)
Merhaba foto kontes, çalışma muhtemelen aynıdır, inançlarımız farklıdır diye düşünüyorum, ayrıca mailler adıma özel çalışmalar değil, genel bir kaç olumsuzlama ve inançlarıma uygun olumlamalar, eminim senin şimdi ihtiyacın olmadığından gelmemiştir. Suçluluk, ego güçlendirici ve kendine güven telkinlerini dinlemek genel olarak tüm çalışmalardan önce dinlenmesi tavsiye edildiğinden yeniden hatırlatılmamıştır belki, ben de hoopoppop:) çalışmasını bilmiyorum, zaten ne okuyabildim ne yazabildim:)
çalışma kişisel olduğundan farklılık olmuştur. aslında aynı gün yapmışız çalışmamızı, ben buraya geç geldim. gelişmeleri paylaşalım lütfen.

Teşekkür ederim cevabın için smil56 hooponopono yöntemini ben uyguladım ama faydalarınıda gördüm.Sanada tavsiye ederim.Bu teknikle ilgili forumda oldukça fazla yazı var ,deneyimleyen kişilerinde paylaşımları çok.Ben kitabını da okudum gerçekten çok faydasını gördüm "Zero Limit " Aynı gün çekirdek inanç çalışması yapmışız sevindim buna ^-^ cd ne zaman elimizde olur bilgin varmı ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:27 AM.