Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   yine ben:çağla :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621973-yine-ben-cagla.html)

çağlaaa 22-09-2012 02:13 PM

yine ben:çağla :)

merhaba ^-^
öncelikle kendi hikayemi anlatayım
ben ilk okula başladığımda beri hep çok sessiz diye niteledirilen biriyim ama ben de bundan hoşlanmadım hiç bir zaman .Kendimi geliştirmeye çalıştım kitaplar okudum. Şimdi geriye doğru bakıyorum da her geçen sene kendimi biraz daha ilerlettim daha az utangacım insanlarla rahat bir şekilde konuşabiliyorum az ya da çok tanıdıklarımla muhabbet edebiliyorum ama tabiyki hala çözemediğim problemlerim var: en büyük problemim göz teması kuramamak : özellikle de tanımadığım insanlarla ve tanısam bile karşı cinsle.Utanıyorum işte
bunu da atlatacağımı biliyorum.2 gün sonra da yeni okuluma başlıyorum.üniversiteme. f678h rahat olmamın nedeni en yakın arkadaşlarımla birlikte kazanmış olmam
ama artık daha rahat olmak ve insanların gözlerine bakmak istiyorum
bana önerebileceğiniz kitaptır filmdir bir şeyler var mı? telkinleri dinlemeye dü başladım haftaya hangi parçaları eklemeliyim ?

maviinci 22-09-2012 05:10 PM

Cevap: yine ben:çağla :)

Utanma iyidir y789 belki de bunu "sen"in farkın, kılabilirsin?? Tabii ki aşırısının insanı rahatsız ettiği konusunda haklısın...

ßyKuS 22-09-2012 05:24 PM

aynı sorun bende de var hatırlatmada yarar var.. ''insanlarla konuşurken gözünün içine bakmak ona değer verdiğini ve dinlediğini gösterir, kendini güvenini belirtir, kendinle barışık olduğunu vs vs. Bunun farkındayım ama babamla bile göz göze gelmem ben bu gerçekten sorun işte

çağlaaa 22-09-2012 11:21 PM

tabiyki insan kendini olduğu gibi sevmeli ben de seviyorum ama istemeden bir insandan gözlerini kaçımak da hoş olmuyor. bunu halletmem lazım acaba üstüne mi gitmem lazım bunu halletmek için yani insanların uzun süre gözüne bakmak (en azından çalışmak) krzm67

Janer 23-09-2012 02:54 AM

birini dinlerken gözlerinin içine bak .. bu sana güven sağlayabilir .. ve sen konuşmaya başladığında bunu devam ettirmeye çalış ..

çağlaaa 23-09-2012 10:44 PM

merhaba yine^-^
madem günlük bugünü yazmam lazım.Bugün o kadar sinirliydim ki anlatamam yani her şeye patladım bağırıp çağırdım hala sinirliyim nedenini bilmiyorum aslında sabah güzel başlamadı o yüzden olabilir umarım bu sinirlilik hali uzun sürmezdusun2

ßyKuS 24-09-2012 04:10 PM

göz teması için eğer elinde varsa keçeli kalem al ve aynaya bir çift göz çiz..ve konuşurken en çok gözlerini kaçırdığın kişiyi hayal ederek aynadaki gözlere bakarak konuş buna ayıracağın 1-2 dakika bile fark yaratacağına eminim. Bu değerli tavsiyeyi tabikide ben uygulamıcam ama eğer gerçekten bu sorundan kurtulmak istiyorsan denemelisin. Sinir ve öfke içinse Olumlu Düşünmenin Gücü kitabını tavsiye edebilirim o kitapta uygulamaları uyguladığın sürece kendini daha da rahatlamış hissedebilirsin.

sweeet 24-09-2012 04:56 PM

Sevgili bykus ya kaç gündür öyle güzel şeyler yazıyorsun öyle yaratıcı tavsiyeler veriyosun ki bunları okudukça hem çok takdir ediyorum hem de mutlu oluyorum. Yeri gelmişken söylim dedim. Yolculuğa devam.

Sevgili çağla telkinler göz teması kurmanı kolaylaştıracak utangaçlığın azalacak inan bana. Dinlemeye devam et, pozitif düşüncelerle kal.

Sevgiler.

ßyKuS 24-09-2012 06:01 PM

senin gibi bir öğretmenim olduğu için çok mutluyum yolculuğa devamm :)

sweeet 24-09-2012 08:12 PM

Estafirullah öğrenen istekli olmadığı sürece en mükemmel hocanın bile emekleri boşa çıkar. Bu gelişmelerde senin de büyük payın var farkında ol.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:31 AM.