Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sanırım etkilerini görmeye başladım:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621589-sanirim-etkilerini-gormeye-basladim.html)

Nefess 20-08-2012 12:46 AM

Sanırım etkilerini görmeye başladım:)

Daha bugün başladım dinlemeye ve etkilerini görmeye başladım mı ne:) 8 saat değil 4 saat dinleyebildim çünkü vaktimi yani dinlemeye ancak o kadar ayırabildim bayram nedeniyle gelen giden... ama 4 saat bile nebiliyim böyle bi enerjik oldum yerimde duramıyorum sonracıma kendi kendime şarkı söylemeler felan ablam diyo ne oldu sana :) o bile farketti. çok sevindim yahu süper bişey bu telkin dinlemekn burdan herkeze tavsiye ediyorum :)

acemisirine 20-08-2012 01:38 AM

Cevap: Sanırım etkilerini görmeye başladım:)

enerjin ve nesen bol olsun.. dinlemekle birlikte su anki sevincini ve heyecanini sakin kaybetme.. kendine ve degistirmek istediklerini her zaman zihninde hatirlat ki, hayatin daha da renklensin..

bol mutluluklar

sweeet 20-08-2012 02:49 AM

Muhteşem bu kadar kısa sürede fark ettiğin için şanslılardansın bence. Güzel gelişmelerini bekliyoruz.
Dinleyebildiğin kadar dinle 8 saat dinleyemedim diye de üzülme. Kendindeki değişimleri izleyerek telkinleri dinlemeye devam et.

Sevgiler.

Nefess 20-08-2012 02:53 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828379)
enerjin ve nesen bol olsun.. dinlemekle birlikte su anki sevincini ve heyecanini sakin kaybetme.. kendine ve degistirmek istediklerini her zaman zihninde hatirlat ki, hayatin daha da renklensin..

bol mutluluklar

saol şirine iyi dileklerin için aynı dilekleri bende senin için söylüyorum sağlıcakla kal ;)

Nefess 20-08-2012 02:58 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828382)
Muhteşem bu kadar kısa sürede fark ettiğin için şanslılardansın bence. Güzel gelişmelerini bekliyoruz.
Dinleyebildiğin kadar dinle 8 saat dinleyemedim diye de üzülme. Kendindeki değişimleri izleyerek telkinleri dinlemeye devam et.

Sevgiler.

evet bende hiç beklemiyordum çok süperim mutlu hissediyorum kendimii:) bende üzülüyordum dinleyemedim diye ya neyse gerek yokmuş üzülmeye. zevkle kendimdeki değişimleri izleyeceğim ve sizlerle paylaşacağım:)

sweeet 20-08-2012 03:03 AM

Hiç gerek yok tabi üzülmeye bir gün ara bile verebilirsin dinlerken insanlık hali. Yorgun olursun uyuya kalırsın veya fırsatın hiç olmaz. Sen arkana yaslan, dinleyebildiğin kadar dinle ve değişimin keyfini çıkar.

Nefess 20-08-2012 03:07 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828386)
Hiç gerek yok tabi üzülmeye bir gün ara bile verebilirsin dinlerken insanlık hali. Yorgun olursun uyuya kalırsın veya fırsatın hiç olmaz. Sen arkana yaslan, dinleyebildiğin kadar dinle ve değişimin keyfini çıkar.

bilgileriniz beni aydınlatıyor efenim:) gerçekten teşekkür ederim dinleyecem sonuna kadar bırakmayı düşünmüyorum.

acemisirine 21-08-2012 05:44 AM

Önemli olan karar vermektir.. Karar veren hedefini bilir.. Hedefini bilen yolun sonuna ulasir.. bolca tebrikler ve dileklerin icin bolca tesekkürler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 AM.