Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Benim gunlukk:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621514-benim-gunlukk.html)

anlatilamayan 11-08-2012 10:11 PM

Benim gunlukk:)

Bugun telkinleri dinlemeye baslayali 6 gun oldu.Ego-sucluluk ve zinde uyanmayi dinliyorum.18 inde kilo vermeyi kesin olarak ekliycem ama onun yaninda bir telkin daha eklmek istiyorum.Baskalarinin dusuncelerini onemsemeyi eklerim buyuk ihtimalle.O sekilde bir iki ay dinliycem sonra da kendine guven ve sosyallik arttiriciyi eklemeyi dusunuyorum.Telkinleri dinlemeye basladigimdan beri kendimi pozitif hissediyorum,4.gun iki gun suren bi aglama istegi olusmustu,gecti.Sitedeki uye arkadaslar da cok yardimci oluyorlar,onlarin da fikirlerini aldim.Normalmis.girlhahaHa bi de bugun kendimde gordugum bi degisim de su;muzik dinlerken ne zaman huzunlu bi sarki ciksa degisiyorum ne geregi var uzulmenin diyorum.İlgincy789Bi de sosyallesmekle ilgili bi telkin dinlememe ragmen insanlarin yaninda rahat hissediyorum kendimi,disadonuk hissetmiyorum oyle de degilim ama insanlarla birlikte olmak hosuma gidiyor.Bu ilginc bi gelisme..Bakalim,daha yazarim.Forumda bir baslikta daha yazmistim bunu ben kendimi cok elestirip zorla kendimi ezik bi moda sokuyorum dicem nerdeyse.Ama oyle yapiyorum,ve sonra da oturup halime uzuluyorum.ağla2Sweet sucluluk duygulari ve kendine guven iyi gelir demisti.Oneride bulunmak isteyen olursa yazabilir.En cok degistirmek istedigim bu kendimi elestirme huyum.Baskalarinin dusuncelerini onemsemenin de etkili olabilecegini dusunuyorum bu konuda.Kendine guveni de ikinci asamada ekliycem zaten,kilo verme oncelikli oldugu icin bekliyorumm.Benden haberler boyle,sevgilerrrcat3500

anlatilamayan 11-08-2012 11:51 PM

Cevap: Benim gunlukk:)

Siteden telkin içeriklerini biraz inceledim,iki hafta dolduktan sonra listeme sosyallik arttırıcı ve kendine güven'i eklemeye karar verdim.Kilo verme de var tabii..guitarZinde uyanmayla birlikte 4 telkin oluyor,iyi bi rakam sanırım.Uzun süre,etkisini net bir şekilde görene kadar dinlerim.Arada ihtiyaç duyduğum bir iki telkini daha ekleyebilirim.music45Çok olmaz heralde..??Ama 4 şarkılık listeyi bi süre dinlerim tabi önce...kahvesmiley

anlatilamayan 11-08-2012 11:53 PM

Böyle düşündüm,umarım iyi düşünmüşümdür.İyi geceler...!cat3500cat3500cat3500y789

anlatilamayan 13-08-2012 08:44 PM

Veee 9.günnguitarguitar
Kendimi pozitif hissediyorum,uykumda azalma var sanki(zinde uyanma).Ama emin değilim,çünkü yoldan geldim fln ondan yanılıyo olabilirim.Listeye diğer telkinleri daha yavaş eklemeye karar verdim(her an değişebilir).5 gün sonra kilo verme güveni ekliycem.gulensmiley

rodrigo7199 13-08-2012 08:57 PM

kendini sevmekle iligli bişi bulabilirsin belki o zaman daha az eleştirirsin kendini =) bir de ertelemeyi bırak gibi bişi olabilir, ertelediğin şeyler yüzünden harekete geçmede zorluk yaşadığın için de eleştiriyo olablrsn kendine, bu arada kendini yargılanıyomuşsun gibi hissetme bu söledklerim hepimz için geçerli =)

anlatilamayan 16-08-2012 06:54 PM

Özel telkinlerden almayı düşünmüyorum şimdilik.Sitedeki telkinlerden dinliyorum.Umarım faydası olursmiliyface

anlatilamayan 16-08-2012 07:03 PM

Bugün 12.gün,2 gün sonra listeme kilo verme telkinini ekliycem.Şimdilik bişey demek için erken zaten,sosyallik arttırıcı ve kendine güveni ekledikten sonra daha net yorum yapabilicem.Zinde uyanma da işe yarıyor,ama çok yavaş.Telkinlerden verim almak için zaman gerektiği kesin.

anlatilamayan 16-08-2012 09:14 PM

2 gün daha bekleyemiycem:zpzp:Bugün listeme,kilo vermeyi ve şu an karar vermekte zorlandığım bir diğer telkini ekliyorumm.guitarSaygılar...

anlatilamayan 17-08-2012 04:08 PM

Dün sf telkinini eklemeye karar verdim.Kilo verme,sf ve zinde uyanma var listemde.Sadece sf olsun isterdim ama diğerleri de benim için önemli mevzular,çıkartamam.Bi süre böyle dinliycem,hiç bozmadan.u859Etkileri en çok rüyalarımda hissettim.Rüyamda ünlüler,eski öğretmenlerim ve hatırlamadığım başka kişilerden oluşan bi grup vardı.Onlarla birlikteydim.khkh56Çok konuşmuyodum gerçi,bi köşede oturuyodum ama rahattım.smileydanceAma şunu söylemem lazım,yarı uyanık bi haldeyken sabaha karşı kendimi çok mutlu ve gevşemiş hissettiğimi hatırlıyorum.Sosyal fobi telkini zihnimde çok olumlu bir etki yapıyordu,bunu hissedebiliyordum.y789Hatta şu an yatasım ve telkinleri dinleyesim varcilgin897ama sadece geceleri dinliyorum.Daha çok varrr.Bunun dışında sosyal fobi için bir ilaç kullanıyordum,işe yaramadı şimdi başka bir ilaca geçtim.O da dün çok iyi hissettirdi,bugün de öyle.Ama ben sadece telkinin etkilerini yazdım,bu söylediklerimin ilaçla bir ilgisi yok.Telkinler süperrr.alk78

sweeet 17-08-2012 06:21 PM

Telkinleri dinlerken başka işlerle de uğraşabileceğinizi hatırlatmak isterim.

Sevgiler.

anlatilamayan 17-08-2012 08:02 PM

Evet,biliyordum.Hatırlatma için teşekkürler Sweet.^-^Nasılsa uyurken en az 8 saat dinliyorum,gün içinde de dinlersem ne kadar dinledim diye çok kafaya takarım gibi geliyor.Ondan yaniy789öyle söyledim.Teşekkürler...

anlatilamayan 21-08-2012 03:36 PM

Bugün 17.gün ve sf telkinini 5 gündür dinliyorum.Bende net bir değişim yok ama rüyalarımda kesinlikle var.Bir rüyamda eski sınıfımdaydım ve çok cesurca bir laf ediyordum,sosyal fobim geçti diye düşünüyordum.Bu geceki rüyamda da birine normalde söyleyemeyeceğim birşeyi söyleme cesareti gösterdim ve çok ilginç bi duyguydu.smileydanceRüyalarım değişiyor,demekki bilinçaltım değişiyor diye düşünüyorum ben de...girlhahaAma davranışlarımda bir değişim yok şimdilik,umarım olur zamanla ve onları da yazarım.956kAma iyi gidiyor kesinlikle,herkese sevgiler!O0

maviinci 21-08-2012 08:30 PM

Çok iyi, planlama ve programlaman harika.. Umarım bunun farkındasındır ve umarım hayatının her alanında kullanıyorsundur?? Çünkü gerçekten büyük getirisi var :))

anlatilamayan 27-08-2012 09:29 PM

Evet,katılıyorum maviinci teşekkürleractionsmile
Uzun zamandır yazmadım,ama gelişmeler çok güzel.Ben bu sitedeki telkinler dışında ilaç kullanıyorum sosyalleşme amaçlı ve meleklerle ilgileniyorum,onlardan yardım istiyorum.Yani yazdıklarım bu yüzden oluyor da olabilir.Telkinlerden dolayı da olabilir.
Şöyle ki son zamanlarda kendimde ciddi bir otokontrol geliştirdim.İnsanlarla birlikte olduğumda endişelenip,korkup kastığım yerlerimi şimdi kasmıyorum, serbest bırakıyorum ve bunun çok faydası oluyor.Yapabiliyorsanız deneyin derim çok etkili.k8908Dün bi doğum günü partisindeydim mesela normalde 10 cümle kurardım belki 50 cümle kurdum gibi gelişmeler var,mutluyum.
Kilo verme de çok iyi gidiyor,iştahım süper.
Ama insanlarla kaynaşmak ve yaşıtlarımla yakın olmak için hala fazla çekingenim.Zamanla olur diye umuyorum.Ha bu arada listeme bikaç gün önce başkalarının düşüncelerini önemsememeyi ekledim.Baya da oldu sf'yi ekleyeli 15 gün fln.15 gün için iyi diyorum ben956kdevammm..

sweeet 27-08-2012 09:34 PM

Bence gayet iyi gidiyorsun. Yaptığın çalışmaların hepsinin ayrı faydası vardır. Sonuçta ortak amaçlarına ulaşman için hepsi de birer araçtır. Gelişim dolu günlerin olsun.

Sevgiler.

anlatilamayan 30-08-2012 08:22 PM

Telkinler kesinlikle işe yarıyor,duygusal dalgalanmalarımdan net olarak anlayabiliyorum bunu.Dün sosyallik arttırıcı telkinini listeme eklemiştim,bugün işe yaradığını hissettim.Ama sosyal fobi telkini sanki biraz şüpheli,sitede biyerlerde okumuştum zaten bunu.Diğer arkadaşlar da sosyallik arttırıcıyı dinlememi önermişlerdi zaten.Bugün sf'yi listeden çıkarıyorum,topluluk önünde konuşma ve kendine güveni ekliyorum.Belki de böyle daha iyi olur.Arkadaşların deneyimlerini de dinlemek lazım,anladım.y789Ama bu duygusal dalgalanmaları napıcaz onu bilmiyorum..rt67

sweeet 30-08-2012 08:33 PM

Dalgalana dalgalana durulursun arkadaşım. Hemen hemen hepimizin başına gelen bir şey o his. :) Bence dalgalanma hissinin farkındalığı insanı depresif hallerden uzak tutuyor. Kıyılarında gezerken depresif halin hayır kalaman buralarda diyip uzaklaşıyorsun. :))

anlatilamayan 06-09-2012 03:56 PM

Telkinler ilaçtan daha fazla işe yarıyor,bunu kesinlikle söyleyebilirim.İyi gidiyor,mutluyum..y789

bir damla deniz 06-09-2012 05:33 PM

Merak ettim sosyal fobi telkininde ne gibi bir sorun var?

Ben de onu ilk dinlediğimde nedensiz bir şekilde gülmeye başlamıştım. Kendimi zor durdurmuştum. 10 sn kadar sürmüştü.

anlatilamayan 10-09-2012 05:08 PM

Şimdi başlığı hatırlayamıyorum ama,forumda bir bölümde birsürü kişi sosyal fobi telkini ters etki yapıyor gibi bir yorumda bulunmuşlar.Ondan ben de biraz şüpheyle yaklaşmıştım,iyi gelmedi gibi hissettim.Dinlemeyi bıraktım.Öyle^-^

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:46 PM.