![]() |
Nuray'ın Değişim Günlüğü merhabalar ben yenı geldım ve acıkcası tam olarak ne yapmam gerektgnı nerden baslamam gerektıgını bılmıyorm.. tek bıldıgım.. kafamda okadar soru varkı hayatmla ılgılı.. burda anlatmammı gerekıyo yoksa bu telkınlerı dınleyıp mı baslamam gerekıyo bılmıyorm bana yardım edebılırmısınız? |
Cevap: yeni geldım.. Telkinleri dinlemek güzel bir başlangıç olabilir. Diğer taraftan hayatınızla ilgili soruları bir kağıda yazıp sonra da kendinize yapmanız gerekenlerle ilgili bir yol haritası oluşturmanızı tavsiye ederim. Sizin için öncelikli olan ne ise onu liste başı yapın. Bir yerden başlarsanız gerisi gelir. Ve tabi ki arzu ederseniz bizimle de paylaşabilirsiniz. Birlikte düşünüp kafa yorarız benzer şeyler yaşamış ya da o konuyla ilgili bilgisi olan kişiler eminim ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaklardır. Forumda bir sürü yazı var. Forumumuz koca bir bilgi okyanusudur. Buradaki yazılar da hem kendinizi geliştirmenize hem de hayatınızı değiştirmeye yardımcı olabilir. Kafanızdaki sorulara cevapları bulmak için bile o yazılardan faydalanabilirsiniz. Aklınıza gelen sorularla ilgili her sayfanın üst kısmında yer alan arama fonskiyonu da yardımcı olacaktır. Telkinler ile ilgili daha fazla bilgiyi rehber bölümünden bulabilirsiniz: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ Hayatınızı değiştirmeye hoş geldiniz. Yanımıza hoş geldiniz. Her şey beklediğinizden daha güzel olsun. Mutlu ve huzurlu günler. Sevgiler. |
Cevap: yeni geldım.. Hoş geldiniz sorunlarla yüzleşme Swett'in dediği gibi yazarak çalışarak halledilebilir. Telkinleri dinledikten sonra bir çok şey değişecektir hayatında buna hazır ol Mutluluk ve sevgi ile |
Cevap: yeni geldım.. hepinize tesekkur ederım.gercekten.. aslında anlatmakta ıstıyorum.bu sorular hayatımdakı ınsanla ve benım hayallerımle ılgılı.onun ıcın herseyı feda edebılırdım.okulumu arkadaslarımı hatta ailemden cok uzak kalmayı bıle goze alabılırdım.fakat sonra hersey degıstı.onun gıtgıde artan tuhaf ılgısızlıklerı asırı kıskanclıkları benı askın o pembe uykusundan uyandırdı.hıc olmak ıstemedıgım bı karaktere donusmeye basladıgımı farkettım.bundan 3sene once kımseye boyun eymeyen gururunu ezdırmeyen kendıne guvenen o guclu kız gıtmıs yerıne sevdıgı ınsanın kölesı halıne gelmeye baslamıs bırı gelmıstı.sımdı sorularımda burdan baslıyo ıste bole bı durumda o ınsanla evlılıkte mutlu olabılecekmıyım kı ben kendımden bu kadar ödün vermısken bu kadar eksılmısken tukenmeye devammı edıcem yoksa asıl mutlulugu onun yanındamı bulucam.ve en onemlısıde ondakının asktan cok saplantı ve alıskanlıga döndüğünü dusunuyorm ve bu dusunce benı yıyıp bıtırıyo.her konuda gucluyumdur gercekten ama aska gelınce cok zayıf dusuyorm kaybetme korkusu bırden oturuyo ıcıme ve ben ben olmaktan cıkıyorm.ve ben bunu ıstemıyorm bu kadar gucsuz olmak ıstemıyorm. en buyuk destegıde sızlerden alacagımı dusunerek geldım buraya.bu telkınler ve sızler bana gercekten ıyı gelebılırsnz dıye dusundum.kafam o kadar dolukı cogu zaman hıc olmadk bırseye aglıyorm yada hıc olmadık seylerı sık sık unutuyorm ne yaptıgımı ne ara yaptıgımı farkedemez oldum.acıkcası eskısı gıbı guclu kendıne guvenen o kız olmak ıstıyorm.. |
Cevap: yeni geldım.. bıde bu arada telkınlerden mutluluk telkini piyano olanını cok sık dınlıyorm bıde kendıne guven klasık muzık tarzda olanını.bunlardan basladım olurmukı.mutluluk telkını benı rahatlatıyo butun ofkemı alıyo daha olumsu sakın bı ınsan yapıyo muzıgı kapattıgımda o dusuncelerım yok oluyo yıne eskıye donuyorm daha yolun basında oldugumdan mı bole |
Cevap: yeni geldım.. Ego + suçluluk telkini dinlendiniz mi? Dinlemediyseniz 10 gün boyunca günde 7-8 saat olmak üzere dinledikten sonra ego + mutluluk dinlemeyi deneyin. Ego ve suçluluk temel oluşturan telkinlerdir. Eşinizi seviyorsanız durumu düzeltmek için ilk önce bakış açınızı değiştirmeniz gerekir. Düşüncelerinizi olumlu yönde değiştirmeyi öğrenmelisiniz. Onun olumlu yanlarına odaklanmaya çalışın. Forumdaki yazıları da özellikle size uygun olancları bol bol okuyun. Eminim faydası olacaktır. Sevgiler. |
Cevap: yeni geldım.. kendi başına var olan her kadın.. yaşamında bir ilşkide bile olsa kendini kaybeden bir kadına dönüşebiliyor.. tecrübeyle sabittir :( önemli olan sanırım.. kurban rolünü bırakmaya karar vermekle beraber yeniden kendi başına varolan kadın olma yolculuğu.. ben azrailimi seviyorum diye tanımlamıştım kendi ilşkimi.. boş yere egomu yere seren kişi ancak onarabilir umuduyla gitgide kendimden uzaklaşmış.. ben olmaktan çıkmıştım.. şu an hala yeniden kendi başına varolan kadın kimliğini bulma yolculuğundayım.. telkinlerden ve formdaki paylaşımlardan yararlanacağınıza inanıyor ve umuyorum.. ben de ilk başta ego + suçluluk tan uzun vadede yararlanma ümidiyle.. içimdeki acıya da mutluluk telkinini yarabantı gibi kullanarak başladım..ilk haftada uzun vadeli sonuç beklediklerimin hızı kısa vadeli mutluluk telkininin gereksinimini azalttı.. günlük tutmaya başlamanızı öneririm.. içinizdeki ışıkla kalın.. |
Cevap: yeni geldım.. anladım.acıkcası ılk once mutluluk telkınınden baslama sebebım piyano dınlemenın cok hosuma gıtmesıydı.ego ve sucluluk telkınlerıne hemen baslaayacagım telkınlerı duzenlı bı sırada dınlemek bana daha olumlu bı etkı verecektr haklısınız. Ve evet Kendı Basına Var Olan O Kadınlardan bırı olmaya kararlıyım. gecmısı gecmıste bırakıp gelecegıme daha umutla bakmak hayallerımi gerceklestrmek ıstıyorm keske ben bunları yaparken o sevdıgm Adamda bana destek olabılse benı anlayabılse benı dınlese..fakat bu mumkun degıl yapmıcanı cok ıyı bılıyor onunla bır yol ayrılımının basına geldıgımızı dusundum ve benı ayakta tutacak bıseyler bulmaya calısırden denk geldım buraya. Cok tesekkurler.. sevgıler |
Cevap: yeni geldım.. bir konuda bir yanlış anlaşılma olabileceğini farkettim..kendi başına varolan kadın tanımıyla hayatındaki insanı hayatından çıkartma adına bir ima öneri v.s yoktur.. bu tamamen saplantılı halden çıkmakla ilgilidir.. sevgiyle duyurulur :) |
Cevap: yeni geldım.. yok hayır aslında dedıgınızden bunu anladıgım ıcın degıl su an hayatımda olan ınsanla o noktaya gelmıs olmamızdan dolayı bahsettım ayrılıktan.zaten onu hayatımdan cıkararak herseyın duzelecegını dusunmuyorm benım ıcın bı yıkım olacak ve bu durumu aşmam gerek guclu olmam gerek onsuzda dunyanın dondugunu hıssetmem gerek |
Cevap: yeni geldım.. boyle seyler yazıyorm sonra pişman oluyorm gercekten bazen ruh saglıgımın cok bozuldugunu dusunuyorm ya:S |
Cevap: yeni geldım.. Ruh sağlığınızın günden güne düzeldiğini düşünmekle işe başlayın. Ve sahip olduğunu sağlık için şükredin. Aslında şükretme egzersizleri pozitifliğimizi arttırmada faydalıdır. Siz neye niyet ederseniz o en hayırlı şekli ne ise o şekilde gerçekleşecek. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın. İnanın her şey güzel olacak. Sevgiler. |
Cevap: yeni geldım.. Secreti ilk okuduğumda bende kalan tek şey :)) pembe fili düşünmemek istiyorum diye her düşündüğümüzde pembe fili düşüneceğimiz.. eğer pembe fili düşünmek istemiyorsak... beyaz fili düşünmemiz gerektiğiydi :)) Sevgili Nurrayy.. bazen düşünce ve duygularımızı paylaşmaya.. bazen analiz etmeye.. bazen ötelemeye.. bazen üstünü örtmeye gereksinimimiz var.. paylaşmak istediğiniz her an.. yargılamadan.. anlamaya çalışarak dinleriz.. kendi adıma konuşayım.. en azından benle rahatça paylaşabilirsiniz. her oluşum sadece kendi içinde değerlendirebilse de.. yaşadıklarım çok uzak değil.. aylardır forumdayım.. sanırım ben yeni yeni bu kadar net konuşuyorum.. karşılıklı paylaşımlarımızdan vardığım bazı noktalar oldukça.. oysa foruma ilk girdiğimde sessiz sedasız KKKK ( kimliğini kaybedeb kadınlar kulübünü kurdum ama oraya yazdıklarım silinip gitmiş :( ) sanırım siz de çok iyi biliyorsunuz ki. ilşkinizin gidişatının yaşattığı kadar değil kendi değeriniz.. ben eşruhemicim dediğim kişiyle bir sivil toplum örgütünde tanışmıştım ve çok aktif alıyordum ve ışıl ışıldım.. yani BEN ortadaydı :)bu halimle sevdim sevildim ama daha önemlisi. ya sonra.. hikayemi anlatmıyorum elbet :) yakaladığım bir noktaya gelmeye çalışıyorum.. sonra.. ne yazık ki.. yürütebilmek için kendimi sıfırlamak zorunda kaldım.. ancak böyle yürütebilecekmişiz..yada onaylanacakmışım gibi görünüyordu.ç.. ve aynı şekilde geri çekilişler de yaşadım buna rağmen her seferinde.. artık neredeyse yaşamım onu onsuz sıfır olduğuma inandırmaya çalışmakla geçiyordu.. tümüyle yalıttım kendimi.. herşeyden.. sizin yazdıklarınızı okurken.. bunun nedenini keşfettim...ya da bunu nasıl yaptığımı.. ya da benden ne beklendiğini.. BEN TÜMÜYLE O NUN BEKLENTİSİ GİBİ DAVRANMAK DEĞİL.. ONUN ÇEKİRDEK KALIPLARINI BENİMSEMEL.. KENDİ KALIPLARIM YAPMAK ZORUNDA KALMIŞTIM.. (kendi kalıplarım az geliyormuş gibi :)) ) sonra zaten ayrışma.. çözülme.. köklerinden eden parçalanma duygusu.. yokoluşa gidiş.. peki işe yaradı mı :) elbette ki hayır.. her zaman sağlıklı bir BİZ oluşumunun sağlıklı bireylerle oluşturulabileceğini düşünürdüm.. oysa gitgide diğer tarafın hastalıklı hallerine yaklaştım.. kendi iç dengemi korumak için tüm enerjimi tükettikten sonra onu bile solladım :) ve herkes gibi içimde birşeyler de onu bırakmam gerektiğini söylerken.. bir yandan da o zaman tüm yaşam enerjimin biteceğine inandım.. gidişatı anlatmayacağım etkilenmemeniz için. ama anlamlandırmaya çalışmakla öyle çok yoruldum ki.. sonunda kendi anlamımı yitirdim.. kendi ritmimi armonimi ışığımı yitirdim... sürekli ikna ve izah etmeye çalışırken artık yalanlara da saptım.. içim bi yerlerde nefes almak istedi.. bir süre sonra kabuğumun dışına gözatmaya da başladım.. her ne koşulda olursa olsun..kendi başıma var olmalıydım.. o beni bıraksa da ben onu bıraksam da birbirimize yapışsak da onla beraber saplantılı dünyaya kaymak yerine.. ben gerçeklikte kalmalı ve kendimi korumalıydım.. kurban rolümü terketmek zorundaydım.. ve ne kadar değerli olduğumu hatırlamak.. aslında kendi günlüğüme yazacaktım bunları ama bence okumanız önemli.. bugün spora giderken düşünüyordum.. Tanrım ben kendime ne yaptım... hemen pembe fil güle güle sana dedim ve düşündüm.. kendim için ne yapabilirim.. ben eskiden şöyleydim diye düşündüğümde.. :) güle güle pembe fil.. ben daha da gelişmiş olacağım.. -ki herşeye rağmen bir şekilde onla olduğum yıllarda da gelişimimi için için sürdürmeyi başarmıştım.. ancak yanımda gelişimime paralel gelişim göstermeyen biriyle o gelişimi ilşkime de yansıtamayarak.. elbette ki değerliyim.. elbette ki değerlisiniz... ben gerçek sevginin.. başkasının değerlerinden vazgeçeye zorlayan değil.. değerleriyle kabul eden sevgi olduğunu kabul ettim hep.. ama saplantılı bir beraberlikte açtım gözümü :) ancak o kişiyi çekmemin. içimde bir nedeni olmalı..ya da o birliktelik boyunca egomu besleyen ne? bunları bulmak zorunda olduğumu biliyorum.. şimdi zorla da olsa.. hem pembe fili sürekli düşünmemi engelleyecek.. hem de kendi BEN imin gerçekten hoşlanacağı eylemlere geçmeye başladım nihayet :) forumda çok yararlı paylaşımlar ipuçları bulacaksınız. anlık farkındalıklarla kendi yolunuzu da. ve okuduğumuz kitap ları da paylaşıyoruz.. şu an bile aklımda kendimin çok yararlanığı birkaç kitap ismi var size söyleyebilecek ama :) herkes kendi özüyle dolarak yürür :) iyi ki varsınız.. |
Cevap: yeni geldım.. KABK = Kimliğini Arayarak Bulanlar Klübü mü kursak artık? Bir insanın önce kendini tanıması ne kadar önemli ve sonra da başkalarını tanıması. Kendini en doğru şekilde tanıyan ve ifade eden insanlar ilişkilerini sağlıklı bir biçimde yürütebilir. Sanırım başlangıç noktası bu kendini tanımak. En büyük yardımcınınz ise olumlu düşüncelerde kalmak. Çünkü içinizdeki ego sesi sizi eleştirmeye başladığı anda iyi çocuk rollerine bürünüp uzaklaşıyoruz gerçek bizden. Hatalarıyla, doğrularıyla biz olmak. Kendimizi sevebilmek. Eksik yanlarımızı da görüp törpülemeye çalışmak. İşte yolumuz bu. Böyle olduğu sürece güzel günler her an daha da yakın. Böyle olduğunda her türlü sınava hazırız hayatta. Aşılamayacak engel mi var? Engeller sadece zihinde... |
Cevap: yeni geldım.. yazını okurken gözlerım doldu, bogazımda oyle düğümler oldukı hala acıyor, hıssettıklerımle yasadıklarımla eşdeğer gercekten cansuyu.bunlar aklıma geldıkce bırsuru sakınlestırıcı ıcıp kafamı yorganın altına gomup hersey duzelene kadar, o ılk zamanlardakı gıbı guzel olana kadar uyumak gecıyor içimden.ama ne yazıkkı uyuyunca hersey duzelmıs olmuyor tabı.benlıgımı kaybedıp onun kalıplarında yasamak ıstemedıgım kadar ondan vazgecmeyıde ıstemıyorm.ama ıcımdekı bı ses hep vazgecmek en dogru karar dıyip duruyo.kendı kendıme ıcımde oyle bı savas verıyormkı.keske onun bu ruhemiciliginden kurtarabılsem onu belkı duzelır hersey dıyorm bu mumkunmudur ki |
Cevap: yeni geldım.. üzmek istemedim sizi..ama hala gözyaşlarını bile yitirmemişken en azından çözüm aradığına göre ufuklar aydınlık şu an uzun yazamayacağın.. şifa çemberine hazırlanıyorum.. hemen aşağıdaki paylaşım. bir göz at istersen . belki katılmak isteyebilirsiniz.. küçücük.. nacizane bir öneri.. şu an karar vermeye ve onu uygulama çalışarak tüketmeyin enerjinizi.. siz yavaş yavaş benliğinize ulaşın ve biraz iyileşin önce ...biraz güçlenin...paylaşırız yine.. :) sevgiler.... |
Cevap: yeni geldım.. önerilerinizi dileyecegım.. gercekten cok tesekkurler. iyiki varsınız.. |
Cevap: yeni geldım.. günlerdir aklımdaydı.. affetmek önemli.. hem onu.. hem de onu sevdiğiniz için ve onu severken ki kendinizi.. forumda bununla ilgili hem çok güzel paylaşımlar hem de meditasyonlar var... ..ve aslında çağrışımsal olarak kendi başına varolmanın adımları konusunu yazmayı düşündüm yazdıklarınızla.. ama pc de yazmakta öyle zorlanıyorum ki.. yine de kısaca da olsa yazacağım.. ve sanırım yeni geldim başlığı sizin günlüğünüz oldu :)) biri şu başlığı taşısa mı acaba :)) |
Cevap: yeni geldım.. affetmek.. gariptirki ben kendım dısında herkesı affedebılıyorm.kım olursa olsun ne olmus olursa olsun zamanla yada o an ama enınde sonunda affedıyorum.ama bi turlu kendımı affedemıyorum hep ıcımdekı bı ses sen bunu hakettın cek cezanı dıyor.hatta bazen kabahatım olmasa bıle kendımı suclu hıssedıyorum(su an hıssettıgım gıbı).kendımı affetsem cok daha huzurlu bı hayatım olacak bılıyorum ama bilmem bişeyı degısırtrmıyo affedemıyorum. evet adeta günlüğüm gibi oldu bu başlık cansuyu.bunu sabah okumustum ve gunluk dedıgını okuyunca tuhaf bı kıpırtı oldu ıcımde hosuma gıttı.başlıgı taşıma derken?? nasıl yapıcam bunu :) bu arada ufaktan ufaktan bı degısıklık hisseder gıbıyım mesela bugun cok sınırlendım ve ılk yapıcam sey aglaya zırlaya sagı solu tekmelemek olurdu fakat bısey benı durdurdu defalarca bagırmak ıcın agzımı actım gıkım cıkmadı durdurdu bısey benı.kısacası öfkemıde kontrol etmeye basladım sanırım. |
Cevap: yeni geldım.. Ben hallederim başlığı üyelerin değişim günlükleri kısmına taşıyorum bilginize; http://www.hayatimdegisti.com/forum/...im-gunlukleri/ Hatta isterseniz başlığını da değiştirelim. Nuray'ın günlüğü gibi ne dersiniz? |
Cevap: Nuray'ın Değişim Günlüğü Nurayın degısım gunluguuuu :) buu gercekten cok ıyı oldu tesekkur ederımm:) bu arada dun aksam ve bu sabah bı medıtasyon bunmustum sıteden onu yaptım gercekten huzur verıcıydı.cevremde olumsuz olayların hala devam etmesıne ragmen ben artık daha rahat davranabılıyorum yanı bu sorunları oturup saatlerde dusunmuyorum artık.bu telkınler ve medıtasyon gercekten ıyı gelıyo sanırım.yanlız cogu ınsanda meydana gelen o kabuslar yada fazla enerjı yuzunden uykusuzluklar vb. belırtıler bende hıc olmadı aksıne daha derın uyumaya basladım ve ruyalarımı cogu kez hatırlamıyorum.bı aksilik yoktur dımı yanı ben daha etkılerı gostermeden ıyı geldıgını dusunerek kendımı kandırmıyorumdur ?? |
Cevap: Nuray'ın Değişim Günlüğü Herkes aynı etkileri yaşayacak diye bir şey yok herkeste ortak görülen etkiler olduğu gibi farklı şeylerde olabilir. Ben de uykusuzluk olmamıştı mesela, enerjik hal olmuştur ama. Sen kendini izleyerek kendi değişimini gözlemle hem plasebo etkisi bile olsa başlardaki bu durum sonrası için daha kolay etkileri görmene faydası olur. Ben kimseye yen etkilerini okumasını önermiyorum çünkü okuduğumuz zaman bende de oluyor mu diye kendimize soruyoruz. |
Cevap: Nuray'ın Değişim Günlüğü yan etkileride oldugunu bılmıyordum.. neyse yan etkılerını okumayı dusunmuyorum zaten cok buyuk bı yan etkısı olacagını dusunmuyorum.olumlu etkılerı daha fazladır muhakkak.. bendekı etkıler su an ıyı gıdıyo acıkcası memnunum :) sevgiler.. |
Cevap: Nuray'ın Değişim Günlüğü bayramdan dolayı bı kac gundur telkınlerı dınlemeye ara vermek zorunda kaldım.fakat ilk zamanlar kı gıbı etkılerı gecıp yıne eskı halıme donmedım.ektıler hala var eskısıne nazaran bıraz daha guclu kararlı ve sakinim.. bu guzel etkılerın devamı dılegıyle :) sevgiler.. |
Cevap: Nuray'ın Değişim Günlüğü bi kaç gundur huzursuzum.yanı telkınlerden dolayı oldugunu dusunmuyorum.şu benı arayıp sormayan sevgılı ruhemicimle ilgili.arayıp sormaması bu belırsızlık benı cok huzursuz edıyor.hersey duzelcekse duzelsın mutlu olayım yada bıtecekse bıtsın uzulecegım kadar uzuleyım ama yolumu çizeyım artık ıstıyorum.'bunu ıstıyorsan nıye arayıp solemıyosn' dımı.. cesaret edemıyorum.. bıtsın dıcek dıye cesaret edemıyorum.. ego ve suclulukla ilk haftam bıttı sanırım 2.haftamdayım bı dahakı carsamba yenı telkın eklemeyı dusunuyorum ne olacagına karar vermedım kendıne guven ve mutluluk telkını arasında gıdıp gelıyorum sucluluk ve egoyu j-hıc cıkarmadam 4ünü dınlemeye baslasam agırmı gelırkı yanı ego+sucluluk+mutluluk+kendıne guven ??? |
Cevap: Nuray'ın Değişim Günlüğü dunden berı garıp bı durgunlasma var uzerımde.dun garıp heycanlar geldı ıcıme fakat bısey yapmadım sadece ıcımde kıpırtılar hıssettım.bıde bısey farkettım telkınler bana uyurken daha ıyı etkı edıyor.acısını cektıgım sorunlar gozumde kuculmeye basladılar.ama kendımı affetme konusunda hala cok yavaş ılerlıyorum.hatalarım aklıma gelınce hala kendımı cezalandırmak gelıyo ıcımden ve acı cekmeye baslıyorum.hatta telkınlerı bıle bırakasım gelıyor:/ sevgıler.. |
Cevap: Nuray'ın Değişim Günlüğü 2gundur telkınlerı dınlemıyorum:( acıkcası canım ıstemıyor benı bısey gerı ıtıyor telkınlerden.dun cok kotuydum agladım zırladım bugunse ıyıyım.cok fazla git gel yasıyorum ama kendıme soz verdım telkınlere dvm edıcem.bide şey az once sıtede meleklerle iletişim gıbı yazılanları okudum cok umut verıcıydı ve cok hosuma gıttı bana kendımı ıyı hıssettırdı. tesekkurler hepinize ve meleklerım sızlerede:) |
Cevap: Nuray'ın Değişim Günlüğü 2gundur telkınlere neden yaklasamadıgımın sebebını buldum:) 2haftadır aynı telkınlerı dınlemeye alısmısım sıkılmısım yenı telkın ekleyınce kendıme geldım:) yola devam.. |
Cevap: Nuray'ın Değişim Günlüğü Gerçekten ne istediğini, kim olduğunu tek bilen sensin. İnsanlar, koşullar,etiketler seni karıştırır. Aşkta, iş'te, sosyal yaşamda hep aynı. Kırılırsın, içinde saklarsın, yıllar geçer biriktirirsin. Hep o bir gün gelecek dersin. Sevgilin anlamaz, yöneticin dinlemez, ailen iyiliğin için kendi yönüne çekmeye çalışır. Korkma. Endişelenme. Sevgin, güzellikler, hayallerin seninle, yüreğinde duruyor. Yeter ki onları koru, yok etme, öldürme. Onlar sağlam durdukça bir gün bir şekilde mutlaka yolunu bulacak ve bir gün mutlaka hangi konuda olursa olsun o beklediğin gelecek. Aret Vartanyan |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:33 PM. |