![]() |
BENİMDE GÜNLÜĞÜM OLSUN:)) Evet arkadaşlar hem kendim için hem de sizler için iyi olur diye düşünüyorum birbirimizde ne gibi değişiklik oluyor merak ediyoruz elbette bende herkezin günlüğünü gelişimini takip ediyorum sizde beni edin bakalım nasıl değişimler olacak;) öncelikle ilk haftadan başlıyayım mayısın 16 da başladım telkinlere dinledikten ilk iki saat sonra acayip bi gevşeme ve içim huzurla doldu o hafta her şey çok güzel geçti kimseye sinirlenmedim daha sabırlı davranıyordum tabi bunlar benim elimde olan şeyler değildi sadece içimden bi ses öyle diyodu bende içimdeki bu uysal kedi ne derse yapyordum:)önceden daha agresiftim şimdi daha sakinim sürekli, içimden tanrıya şükretmek geliyor ve bu güzel duygular bana sürekli tanrının varlğını hatırlatıyor sabahları daha erken ve zinde uyanıyorum en azından yataktan gülerek kalkıyorum o bile yeter normalde hep ters tarafımdan kalkardımsevinclipazartesiden beri listem şöyle oldu(ego ve güven güçlendirici,koruma kalkanı ve mutluluk)telkinlerini dinlemeye başladım şimdilik iyi ama çok gariptir acayip bi sessizlik çöktü bana tabiki rahatsz değilim bu halimden önceden olsa kendi kendimi parçalardım sürekli içimdeki ses beni hırpalardı şu an daha olumlu düşünüyorum her şeyi, insanları anlamaya çalşıyorum ki önceden olsa hemen ne olduklarnı daha tam tanımadan pat diye söylerdim böyle daha iyi en azından insanlarla ilişkilerim daha düzenli :)neyse dilimin döndüğü kadar anlatmaya çalıştım biraz karmaşık gelebilir affedin lütfen.tek düşündüğüm bu durgunluk geçecekmi nasıl bir değişim olacak sabredelim ve hep birlikte görelim sevgiyle kalın..... |
Cevap: BENİMDE GÜNLÜĞÜM OLSUN:)) ya da ne alacak durgunluğun yerini?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:41 PM. |