![]() |
bakalım değişimde aritmetik kanunları gibi kusursuz mu merhaba hani hep bilirsiniz ya bi şey vardır bi yerlede sizin içindir ama ne yerini bilirsiniz nede zamanını ama bilirsiniz işte bir yol var mutlaka, işte bu site yazılar telkinler benin yolum oldu. yola çıkalı henüz dört gün oldu yolun sonunda ne var bilmiyorum ama umutluyum yolun sonunda beni dünyadaki en yakınım ama en uzağım hayatımdaki en önemli şey ama hoyrat davrandığım şey karşılıycak umutluyum yani yolun sonunda kendimi bulucam biliyorum en azından böyle umuyorum...... değişimler konusunda henüz çok erken farkındayım dört gündür tavsiye edilen iki telkinin doğa versiyonlarını büyük bir keyifle dinliyorum, ama diğer üyelerde olduğu gibi bendede epeyce bi baş ağrısı ve ağırlık hissi var nedensiz yere durgunum hatta birazda ağlamaklı ama biliyorum bu doğal bi süreç dinlemeye başlamadan önce rehber bölümünü tamamen okudum bunlar genelde görülen etkiler zaten farkındayım. bundan sonra olucak gelişmeleri de buradan paylaşıcam şimdilik bu kadar |
Cevap: bakalım değişimde aritmetik kanunları gibi kusursuz mu bugün beşinci günüm kendimi çok durgun hissediyorum birazda halsiz yapmam gereken hiç bir şeyi yapmadım bugün sadece durgunum üzgün değilim garip bi his sanki iyi bi masajdan çıkmış gibiyim vücudum çok dinlenmiş ama kafamın içinde çok şey var dinlemeye devam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:29 AM. |