Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   YESS MANNNNNN ::::)))))))))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620438-yess-mannnnnn.html)

maviinci 09-01-2012 08:08 PM

YESS MANNNNNN ::::))))))))))
 
Meraba canlarımmm..:)) Bu yeni günlüğüm, istedim ki içimi döktüğüm-mutluluğumu ve özellikle gelişimimi paylaştığım yeni bi konum olsun.. Müsaid bi zamanda hayatım değişti sürecimi özet geçicem.. Sevgilerle :))

juger 09-01-2012 08:17 PM

Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))
 
Merhabalar :) Sanırım sen eskilerdensin. Anlatacak çok şeyin vardır. Dolu dolu bir günlük olması dileğiyle :)

maviinci 09-01-2012 08:20 PM

Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))
 
çoookkk :))) ama cesaretim yok :) Bakalım, zamanla gelicek inanıyorum tabi :) çok teşekkür ederimm :))

juger 09-01-2012 08:21 PM

Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))
 
Gelir gelir, iki kelime yaz, ip söküğü gibi gelir :)

maviinci 09-01-2012 08:26 PM

Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))
 
Aslında yazmaktan daha çok yazdıktan sonra içine düşeceğim ruh halini bilmememden korkuyorum.. Bakalım zaman ne göstericek :)

juger 09-01-2012 08:30 PM

Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))
 
Yazmak insanı rahatlatır. Ruh halin çok daha iyi olur. Günde bir defa değil, aklına ne gelirse yaz hatta

maviinci 09-01-2012 08:32 PM

Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))
 
haklısın, yanımda taşıdığım bi defterim de var hatta.. çoğu zaman yazıyorum, günü gününe olmasa da :D

müjde&müjde 09-01-2012 08:53 PM

Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))
 
günlük yazmak ne işe yarar ki.... beyin zaten herşeyi hatırlıyor en gerekmeyenleri bile....!

maviinci 09-01-2012 08:54 PM

Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))
 
Zaman ne çabuk geçiyor :) 2009 dan sonrası büyük değişimler getirdi benim için. Ailemden ayrıldım, bu kadar etkileyeceğini düşünmüyordum. Olgunlaştığımı farkediyorum. Çok yoruluyorum demek istemiyorum çünkü yoruluyorum dedikçe daha fazla yoruluyorum. Sorumluluklar üstümde yük oluyorlar, ama bunda benim de hatam var. Bir sürü şeyle uğraşıyorum, tek işe odaklanmak istemiyorum. Maymun iştahlı derler ya, aynen öyle işte. Ama birine başlayıp hemen diğerine geçmek gibi değil, bi anda bir çok işe başlayıp hepsini eş zamanlarda paralel olarak tamamlamak şeklinde bi hayat istiyorum. İstediğim için çabalıyorum, harekete geçiyorum. Evet, artık beklemiyorum. Köşemde durmuyorum, Allah'dan başkasından korkmuyorum. Bugün içinde olduğum ruh halim sorunlarımın başladığı lise 3 dönemime göre daha iyi, ama tam olarak ''kendim'' olduğumu söyleyemem. Bu arada ''kendim'' diye bahsettiğim, ideal ben. Belki hiç ''kendim'' olamayacağım,sonuçta bu benim kişisel kapasitemle, kendimi geliştirebilirliğimle alâkalı ama ziyanı yok, önemli olan sürekli devinim içinde olmak-asla pes etmeden amaçlar ve hedefler uğruna çabalamak.

Ve,, SMİLE FOR NO REASON :) Facebook'ta böyle bi sayfa var. Çok mantıklı bi isim, ne kaybedersin ki? Ciddi olmak lazım, laçkalaşmadan yaşamak lazım ama gülümsemeyi ihmal etmeden. Gülümseme ki, insana verilmiş en güzel şeylerden birisi.. Şimdi placebo dinliyorum, beni kendime getirdi.. Rahatladım,, hissettiklerimi.. Derin nefes alıyorum, ama hava basık olduğu için pek etki etmedi..

10 ocak anneannemin doğum günü ve dedemle beraber ardahandan istanbula geldiler.. Dayımlardalar, yanlarına gitmem lazım ama hiç istemiyorum ama gitmeliyim-söz verdim çünkü. Bir kaç gündür psikolojik bunalım safhasındaydım, bir çok defa olduğu gibi uzun sürmedi ama. Yani hâlâ bi oranda devam ediyor ama öncesinde uzunca bi zamanı iyi geçirdim. Ders çalışamıyorum, o var sorun olarak ama kendime güvenim bu konuda ve bir çok konuda cidden var. İnşallah umutluyum <3

Kötü olduğum
, kötü hissettiğim zamanlar daha çok tek başıma olduğum zamanlar. Öyle vakitlerde psikolojik bunalım haline giriyorum. Pek iyi olmuyor ama işte yaşıyoruz :D Ve farkındalığın getirisi olarak görüyorum: Birileriyle,
kendini bilen ciddi insanlarla sohbet edince iyi oluyorum.. SONRAAAA => kötü hisler going to cehennemin dibi :D Ohhh bee :)) Bu siteyi çok seviyorum yaa :))) Sen haklı çıktın Juger.. Yazdıkça açıldım ;) Allahım sana şükür yaa :) İyi, iyi çok güzell :) Her şey güzel oluyor :)) Tamam, depolandım şimdi gidiyim :) Kendinize iyi bakın, biraz da ders çalışmam lazım demi :)) Sizleri çoookk seviyorumm :)) Ne de olsaaaa;;

HEPİMİZ AYYNII KANEPEDE ZIPLIYORUUUUUUUZZZZZZZZZZ <3 happy6happy6happy6happy6happy6y789y789dertysevincl i956kguitarkahvesmiley

maviinci 09-01-2012 08:55 PM

Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))
 
Alıntı:

müjde&müjde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816116)
günlük yazmak ne işe yarar ki.... beyin zaten herşeyi hatırlıyor en gerekmeyenleri bile....!

Benim beyim hatırlamaz hiçbişeyi khkh56khkh56khkh56 Şaka bi yana, yazıyorum bi süre mesela, aradan zaman geçiyor. Geriye dönüp bakıyorum, ya diyorum bunları ben yazmış olamam :) kendini tanıyor insan, daha dikkatli oluyor bazen :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.