Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Planlı Değişim Günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620428-planli-degisim-gunlugum.html)

maxhealth 01-02-2012 02:23 AM

Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm

Güzel dileklerinin hepimiz için en iyi şekilde gerçekleşmesini istiyorum sevgili acemisirine.Kendine güven konusunda da haklısın günden güne düşündüğümden daha fazla arttığını farkediyorum.Olumlu düşünen, hayatında ki güzellikleri farkedip takdir eden ve mutluluğu daima hakeden güzel arkadaşım acemisirine dilerim ki hergünün bir önceki gününden daha fazla mutlu, sevgi dolu, başarılı, ve huzurlu geçer.Hepimizin mutluluğunun ve başarılarının ebedî olmasını diliyorum.

maxhealth 01-02-2012 09:55 PM

Sitede ki depresyon dünde kaldı telkinini listeme ekledim diğer depresyon telkinini de listeden çıkardım.Depresyon telkinini önermiyorlar ama ben yine de deneyeceğim.Anladığım kadarıyla depresyon telkininin içinde geçen depresyon kelimeleri nedeniyle önerilmiyor.Depresyonun nasıl olduğunu iyi biliyorum ama ne olduğunu tam olarak bilmiyordum.Amerikalı bir konuşmacının konuşmalarını çeviren çevirmen altyazıda depression kelimesini moralsizlik olarak dilimize çevirmişti.İngilizcem zayıf olmasına rağmen algıda seçicilik olsa gerek o kadar laf arasında depression kelimesini çok rahat anladım.Sitede ki depresyon telkininin içeriğini bir kez daha okuyunca kafamda parçalar birleşti.Depresyon benim anladığım kadarıyla moralsizlik, motivasyonsuzluk ve umutsuzluk durumlarının yoğunlaşmış hali.Nasıl ki aşk; sevginin, madde; enerjinin yoğun haliyse sanırım depresyonda bazı olumsuz duyguların en yoğun şekli.Yine de depresyon telkini neden önerilmiyor açıklanmasını isterdim.Sadece depresyon kelimesi geçtiği içinse telkinde depresyonun tanımlaması yapılıyor ve yeniden anlamlandırılıyor.

azraist_24 01-02-2012 10:32 PM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819287)
Sitede ki depresyon dünde kaldı telkinini listeme ekledim diğer depresyon telkinini de listeden çıkardım.Depresyon telkinini önermiyorlar ama ben yine de deneyeceğim.Anladığım kadarıyla depresyon telkininin içinde geçen depresyon kelimeleri nedeniyle önerilmiyor.Depresyonun nasıl olduğunu iyi biliyorum ama ne olduğunu tam olarak bilmiyordum.Amerikalı bir konuşmacının konuşmalarını çeviren çevirmen altyazıda depression kelimesini moralsizlik olarak dilimize çevirmişti.İngilizcem zayıf olmasına rağmen algıda seçicilik olsa gerek o kadar laf arasında depression kelimesini çok rahat anladım.Sitede ki depresyon telkininin içeriğini bir kez daha okuyunca kafamda parçalar birleşti.Depresyon benim anladığım kadarıyla moralsizlik, motivasyonsuzluk ve umutsuzluk durumlarının yoğunlaşmış hali.Nasıl ki aşk; sevginin, madde; enerjinin yoğun haliyse sanırım depresyonda bazı olumsuz duyguların en yoğun şekli.Yine de depresyon telkini neden önerilmiyor açıklanmasını isterdim.Sadece depresyon kelimesi geçtiği içinse telkinde depresyonun tanımlaması yapılıyor ve yeniden anlamlandırılıyor.

Sevgili maxhealth,

Depresyon telkininin dinlenmesinde herhangibir sakinca yok, sadece dinleme sikligi olarak fazla dinlenilmesi onerilmiyor, ara ara listene ekleyip cikarman daha dogru olacaktir.

Sebebi ise, senin de vurguladigin gibi icerisinde `depresyon`` kelimesinin gecmesi ve bu kelimeyi bilincaltinin emir olarak algilayip olumsuz kaydetmesi...

Kisacasi, sucluluk telkini gibi depresyon telkininin de uzun sure dinlenilmesi onerilmiyor...

Kal saglicakla,

Guzel gelisimlerini takip ediyorum...:zpzp:

maxhealth 01-02-2012 10:40 PM

Teşekkür ediyorum sevgili azraist_24
Gülümseyen yüzünü gördükçe mutlu oluyorum.Forumun gülen yüzüsün.Dilerim ki hayat boyu o güzel gülümsemen devam eder.44a

maxhealth 01-02-2012 10:51 PM

Telkinleri 3 defa çalmak üzere listeye ekledim.Her telkin 3 defa tekrar ediyor sonra diğer telkine geçiyor.Belki daha etkili olur belki de etkisiz.Deneyerek öğrenmiş olurum.

acemisirine 02-02-2012 12:16 AM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819301)
Telkinleri 3 defa çalmak üzere listeye ekledim.Her telkin 3 defa tekrar ediyor sonra diğer telkine geçiyor.Belki daha etkili olur belki de etkisiz.Deneyerek öğrenmiş olurum.

bu son eklem seklini uyurkenmi yoksa gündüzlerimi dinliyeceksin sevgili maxhealth???

maxhealth 02-02-2012 12:30 AM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819307)
bu son eklem seklini uyurkenmi yoksa gündüzlerimi dinliyeceksin sevgili maxhealth???

Sevgili acemisirine'cim bu gece ve gündüz farksız dinleme şeklim olacak.Doğa versiyonları olduğu için de beni pek rahatsız etmiyor yani hangi telkin kaç defa çalıyor zaten anlamıyorum.Etkilerini anlayabilirsem burada paylaşırım.sevgi ve saygılarımla güzel arkadaşım.

acemisirine 02-02-2012 12:36 AM

ooo süper, gece gündüz fark etmiyecekse, cok sahane, bu kadar vaktin oluyorsa, yada dinleme imkanin diyelim sahane bisi.. Bu ara fazla sikmaz isem acaba hangi telkinleri dinliyeceksin sevgili maxhealth arkadasim bu ara??

azraist_24 02-02-2012 07:33 PM

Alıntı:

maxhealth Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819301)

Kesinlikle sevgili arkadasim, en dogrusunu yapiyorsun, ben de PC hoporlerden telkinlerin 6 adedinin doga versiyonlarini koyarak sirayla sabaha kadar uyurken dahi dinliyorum ( Uyurken dinlemek, bilincaltinin en alici halde oldugundan dolayi zaten onerilmekte)...

Sen de etkilerini umarim en kisa surede gorur ve bizlerle paylasirisin,

Kal saglicakla...blissy

acemisirine 04-02-2012 12:35 AM

Gecen konustuklarimizdan hic denemeler yaptin mi sevgili maxhealth arkadasim???

Hani her telkine bi eylem???

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 PM.