![]() |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Güzel dileklerinin hepimiz için en iyi şekilde gerçekleşmesini istiyorum sevgili acemisirine.Kendine güven konusunda da haklısın günden güne düşündüğümden daha fazla arttığını farkediyorum.Olumlu düşünen, hayatında ki güzellikleri farkedip takdir eden ve mutluluğu daima hakeden güzel arkadaşım acemisirine dilerim ki hergünün bir önceki gününden daha fazla mutlu, sevgi dolu, başarılı, ve huzurlu geçer.Hepimizin mutluluğunun ve başarılarının ebedî olmasını diliyorum. |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Sitede ki depresyon dünde kaldı telkinini listeme ekledim diğer depresyon telkinini de listeden çıkardım.Depresyon telkinini önermiyorlar ama ben yine de deneyeceğim.Anladığım kadarıyla depresyon telkininin içinde geçen depresyon kelimeleri nedeniyle önerilmiyor.Depresyonun nasıl olduğunu iyi biliyorum ama ne olduğunu tam olarak bilmiyordum.Amerikalı bir konuşmacının konuşmalarını çeviren çevirmen altyazıda depression kelimesini moralsizlik olarak dilimize çevirmişti.İngilizcem zayıf olmasına rağmen algıda seçicilik olsa gerek o kadar laf arasında depression kelimesini çok rahat anladım.Sitede ki depresyon telkininin içeriğini bir kez daha okuyunca kafamda parçalar birleşti.Depresyon benim anladığım kadarıyla moralsizlik, motivasyonsuzluk ve umutsuzluk durumlarının yoğunlaşmış hali.Nasıl ki aşk; sevginin, madde; enerjinin yoğun haliyse sanırım depresyonda bazı olumsuz duyguların en yoğun şekli.Yine de depresyon telkini neden önerilmiyor açıklanmasını isterdim.Sadece depresyon kelimesi geçtiği içinse telkinde depresyonun tanımlaması yapılıyor ve yeniden anlamlandırılıyor. |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Alıntı:
Depresyon telkininin dinlenmesinde herhangibir sakinca yok, sadece dinleme sikligi olarak fazla dinlenilmesi onerilmiyor, ara ara listene ekleyip cikarman daha dogru olacaktir. Sebebi ise, senin de vurguladigin gibi icerisinde `depresyon`` kelimesinin gecmesi ve bu kelimeyi bilincaltinin emir olarak algilayip olumsuz kaydetmesi... Kisacasi, sucluluk telkini gibi depresyon telkininin de uzun sure dinlenilmesi onerilmiyor... Kal saglicakla, Guzel gelisimlerini takip ediyorum...:zpzp: |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Teşekkür ediyorum sevgili azraist_24 Gülümseyen yüzünü gördükçe mutlu oluyorum.Forumun gülen yüzüsün.Dilerim ki hayat boyu o güzel gülümsemen devam eder.44a |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Telkinleri 3 defa çalmak üzere listeye ekledim.Her telkin 3 defa tekrar ediyor sonra diğer telkine geçiyor.Belki daha etkili olur belki de etkisiz.Deneyerek öğrenmiş olurum. |
|
|
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm ooo süper, gece gündüz fark etmiyecekse, cok sahane, bu kadar vaktin oluyorsa, yada dinleme imkanin diyelim sahane bisi.. Bu ara fazla sikmaz isem acaba hangi telkinleri dinliyeceksin sevgili maxhealth arkadasim bu ara?? |
Sen de etkilerini umarim en kisa surede gorur ve bizlerle paylasirisin, Kal saglicakla...blissy |
Cevap: Planlı Değişim Günlüğüm Gecen konustuklarimizdan hic denemeler yaptin mi sevgili maxhealth arkadasim??? Hani her telkine bi eylem??? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 PM. |