![]() |
smeraldo ' nun sayfası birkaç yıl önce ,belki 4 belki 3 ) bu siteden çok faydalandığımı hatırlıyorum.. telkinler ,günlüğümdeki destek yazıları...ama nickimi bilemedim,olabilcekleri denedim olmadı.. smeraldo oldum bu sefer bende..yeni bir başlangıç .. Hayat durmuyor ilerliyor bir şekilde. beklenmedik ölümler,hastalıklar ,kavgalarıyla hayat işte...seyr-ü sefer ... Onay bağımlılığı ,ilgi ve sevgi bağımlılığımı farkettim..zaten bilirdim de,bilişsel terapi kitabımdaki test sonuçları da doğruladı beni.. kendimi nasıl değiştirebilirim bilmiyorum..hangi telkinleri dinlesem? burda da bir sayfam olsun , günbe gün olacakları yazabilmek için.. hayatımdegisti ailesine selamlar ,yeniden burda olmak güzel...:zpzp: |
Cevap: smeraldo ' nun sayfası pek gelenlere hoş geldin demem :) .. sana da desem mi diye epey bir düşündüm .. gelenler 1 kere yazıyor bilemedin 2 sonra kayboluyor .. boşu boşuna yoruluyorum .. neyse :) .. hoşgeldin .. onay veriyorum .. yapabilirsin .. sevincli |
Cevap: smeraldo ' nun sayfası ::) teşekkür ederim.. hoşbuldum.. |
Cevap: smeraldo ' nun sayfası O zaman yeniden aramıza hoşgeldin. Mutlu paylaşımlar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 AM. |