Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Toplantı Stresi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/620117-toplanti-stresi.html)

Berilce 29-11-2011 04:41 PM

Toplantı Stresi

Merhabalar herkese!
Ben özellikle telkinlerin bana önemli bir katkısını yazmak istedim. Bazen uzun saatler sürebilen toplantılarda hem sabırsızlanıyor, hem de iş yerinde gün içinde yaşadıklarımı hazmedemiyor ve zihnim bozulmuş plak gibi bu tür şeylerle meşgul oluyordu... Yaklaşık 8 aydır telkin dinliyorum ve toplantılarda ve işyerinde insanlara karşı toleransımın arttığını, işyerinden eve dolu bir zihinle gitmediğimi, artık eskisi gibi sinirlenmediğimi hayretle farkediyorum! İnsanları daha bir oldukları gibi kabul etmeyi, değiştiremeyeceğim şeyleri ardımda bırakıp, uzaklaşıp gidebilmeyi önceden de yapabiliyordum, ama önemli bir fark şu; Artık hiç bir şey için kendimi paralamıyorum, yapabileceğim kadarını yapıyorum, sakinlik ve dingin kalmak hayatta benim en önem verdiğim şeylerden biri, çünkü bence medeniyet'in ölçüsü de bu; tartışmak gerekince ama terbiye sınırlarını aşmadan, ses yükseltilmeden ve bu gün bana karşı önyargılı olduğunu bildiğim işyerinden bir bayan'a karşı o kadar serinkanlı davrandım ki, bu gün evde kutlayacağım bunuhappy6... Kendimi o kadar genişlemiş hissettim ki anlatamam...956k Yuppppiiiii

davutby 29-11-2011 08:30 PM

Cevap: Toplantı Stresi

merhabalar. Tebrik ederim sizi, herkes kendindeki etkileri yazsa biz de dinlediğimiz bu telkinlere daha fazla önem vermiş oluruz.Her kim şöyle etkiler görüyorum dediğinde daha çok hevesleniyoruz

azraist_24 29-11-2011 11:14 PM

Sevgili Berilce,

Bu etkilerin tamami su an bende de mevcut henuz 3 ay olmasina ragmen kendimi her gecen gun daha olumlu, daha sabirli ve daha relax farkediyorum, tabi meditasyonlarin, olumlamalarin ve iccel konusmalarin bundaki etkisini yadsiyamam.

Her arkadasimiz da da bu etkilerin az ya da cok olacagini dusunuyorum ama keske senin gibi herkes ne hissettigini ve kendindeki degisimleri burada paylasabilse ve yeni arkadaslarimiza yol gosterebilse...

Hep mutlu Kalman Dilegiyle

Arzu...

Berilce 30-11-2011 09:57 AM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812316)
Sevgili Berilce,

Bu etkilerin tamami su an bende de mevcut henuz 3 ay olmasina ragmen kendimi her gecen gun daha olumlu, daha sabirli ve daha relax farkediyorum, tabi meditasyonlarin, olumlamalarin ve iccel konusmalarin bundaki etkisini yadsiyamam.

Her arkadasimiz da da bu etkilerin az ya da cok olacagini dusunuyorum ama keske senin gibi herkes ne hissettigini ve kendindeki degisimleri burada paylasabilse ve yeni arkadaslarimiza yol gosterebilse...

Hep mutlu Kalman Dilegiyle

Arzu...

Teşekkürler Arkadaşımy789, Tabi bende olumlamanın, meditasyonun faydalarını biliyorum ve ben bunları da uyguluyorum, ama sanırım bilinç uyanıkken yine de bir direnç oluyor demek ki, çünkü bilinçaltına giden telkinler bu kadar etkili olabiliyor. Fakat şunu da ifade edeyim, tamam telkinlerin ben yararını gördüm ama kendimi yetiştirmek için başka alanlarda da uğraşıyorum, bunu şu yüzden söylüyorum, bazı arkadaşların buradaki paylaşımlarını okuyorum bazen, yaşamda bir tek şeye bağlanmak, bir tek şeyden çok fazla beklentiye girmek doğru mu acaba? Telkinlerden başka yapacak şeyler de var, aslında bu yaşamın her alanı için var galiba!...

Berilce 30-11-2011 09:59 AM

Alıntı:

davutby Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812293)
merhabalar. Tebrik ederim sizi, herkes kendindeki etkileri yazsa biz de dinlediğimiz bu telkinlere daha fazla önem vermiş oluruz.Her kim şöyle etkiler görüyorum dediğinde daha çok hevesleniyoruz

Çok teşekkürler, hepimiz için her şeyin daha da farkında olacağımız güzel günler, sevgi dolu günler olacak inşallah!y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 PM.