![]() |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Bu arada; yine bu forumda okuduğum ve olumsuz düşünceleri uzaklaştırmak için bir arkadaşın önerisi; Olumsuz düşünce akla geldiğinde hemen "IPTAL" demek. İnanın çok işe yarıyor.. :) Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.. |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Bugün ofisten biri bana; sizin mutluluk verici bişey aldığınızı düşünüyorum dedi.. :)) |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Merhabalar, Suçluluk ve Ego telkinlerinin 2. haftasının sonuna yaklaştım.. Geçtiğimiz hafta yaptığımız Çekirdek İnanç çalışmasının olumsuzlamalarını yaparken dün gece bir hayli zorlandım.. :( En yakın arkadaşım ile de tatsız bir görüşmem oldu üstüne tuz biber.. İç sıkıntısı ve ağlama hissi.. :.( Sonuç; bugün dalgalanma günümdeyim.. Olumsuzlamalar hakkındaki bilgim çok yüzeysel, tam olarak neye nasıl yaradığını araştırıp paylaşacağım.. |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Teşekkür ederim Rima.. :) Telkinler ile birlikte, sizler ile iletişim, aynı ve ağırlıklı olarak pozitif duygu ve düşüncelerin paylaşıldığı bir ortama aidiyet duygusu da etkiyi artımış olabilir..y789 |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü zaten burada vakit geçiren insanlar buranın pozitif enerjisinden yararlanıyor ve gerçekten güzel enerjiler mevcut :))) |
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: -E Hali'nin Şükür Günlüğü Ekli linkteki görüşmelerde "Olumsuzlamanın" anlamını arkadaşlar çok güzel ifade etmişler.. Teşekkür ederim.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...umsuzlama.html |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 PM. |