Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619693-rimanin-pozitif-egilim-gunlugu.html)

RimA Vita Perfetto 11-02-2012 10:56 PM

Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

sevgililer günü yaklaşıyor ve ben foruma koymak için bir yazı hazırlayacağım.. ahh ne yapsam acep :)) siz değerli arkadaş sevgililerim için :)))

zahiri 13-02-2012 01:00 PM

yemişim sevgilisinide gününüde:D:D

bana yaz sen hıııh ::)

imported_Angel 13-02-2012 01:31 PM

bence hiçbirşey yazma o konuda arkadaşım...olmayan şeyin günü mü olurmuş y789 şimdiki sevgililer sevgili değil bence...
sadece toplum içinde kendini değerli ve beğenilen göstermek için birbirlerini yanında aksesuar gibi çanta gibi taşıyan kişiler....
bence sevgili = çanta

tıpkı bazı tikkiylerin gösteri yapmak için kollarında taşıdıkları pahalı çantalardan farkları yok...

RimA Vita Perfetto 13-02-2012 04:33 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820382)
yemişim sevgilisinide gününüde:D:D

bana yaz sen hıııh ::)

hayatım zaten sana yazacaktım :S

RimA Vita Perfetto 14-02-2012 09:20 PM

SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ :))

Bugün sevgililer günü...
Yani bizim günümüz..
Çooookkk uzun ve duygusal bir yazı yazmıştım.. sildim geri..
Sevgililerimin sevgililer gününü kutlamak için uzun ve güzel bir yazı hazırlamıştım ama sizi sıkarım diye düşündüm cat56
Sevgili Yalnız,
sweet,
zahiri,
roxie,
juger,
nejla,
zeynep...
Sewgililer günümüz kutlu olsun birtanelerim.
Hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hep bunun burukluğunu yaşadım. ama içimde bir hüzün olsa da sizin dostluğunuza sahibim 'sevgi'lilerim benimmmm :)))
Bu da benim için en önemli şey..
Hem canım en azından bekarlık hala sultanlık y789y789girlhaha
Neyse fazla uzatmayacağım.. Hayatımdaki herkesi affediyorum..
Seni de affediyorum Ümit.
Bitmesi gereken ama inatla bitirmediğim her şeyi geride bıraktım bugün.
Varlığıyla içimi ısıtan yüreklere sahibim ben.
ÇOK ama ÇOK teşekkür ediyorum ...
Gelişimime katkıda bulundunuz ve beni sevdiğiniz için..
Bu arada yazmadan geçemeyeceğim özelden sevgililer günümü benden önce kutlayan cadılarıma çok teşekkür ediyorum.
Ve biliyor musunuz her ne kadar ağlayarak yazsam da bunları ben bugun kendimi affediyorum..
Kendimi üzdüğüm için, yıprattığım için... kendimi derin düşüncelerde boğduğum için kendimden özür diliyorum ve kendimi affediyorum..
Kendimi çok seviyorum..
Sevgililer günümüz kutlu olsun meleklerim..
Seni unuttum sanma janerrrr :)))
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUUUUUUUMMM ark5ark5ark5ttli3tender45tender45smiliyfacesmiliyf acesmiliyface

yalnızzz 14-02-2012 10:56 PM

canım meleğim üzülme sen kıyamam seni çok seviyorum hep mutlu ol kendine iyi davran :)

RimA Vita Perfetto 15-02-2012 09:00 AM

teşekkür ederim aşkımmm :)))) seni çok seviyorum. :)))

azraist_24 15-02-2012 12:19 PM

Cevap: SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ :))

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820482)
Bugün sevgililer günü...
Yani bizim günümüz..
Çooookkk uzun ve duygusal bir yazı yazmıştım.. sildim geri..
Sevgililerimin sevgililer gününü kutlamak için uzun ve güzel bir yazı hazırlamıştım ama sizi sıkarım diye düşündüm cat56
Sevgili Yalnız,
sweet,
zahiri,
roxie,
juger,
nejla,
zeynep...
Sewgililer günümüz kutlu olsun birtanelerim.
Hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hep bunun burukluğunu yaşadım. ama içimde bir hüzün olsa da sizin dostluğunuza sahibim 'sevgi'lilerim benimmmm :)))
Bu da benim için en önemli şey..
Hem canım en azından bekarlık hala sultanlık y789y789girlhaha
Neyse fazla uzatmayacağım.. Hayatımdaki herkesi affediyorum..
Seni de affediyorum Ümit.
Bitmesi gereken ama inatla bitirmediğim her şeyi geride bıraktım bugün.
Varlığıyla içimi ısıtan yüreklere sahibim ben.
ÇOK ama ÇOK teşekkür ediyorum ...
Gelişimime katkıda bulundunuz ve beni sevdiğiniz için..
Bu arada yazmadan geçemeyeceğim özelden sevgililer günümü benden önce kutlayan cadılarıma çok teşekkür ediyorum.
Ve biliyor musunuz her ne kadar ağlayarak yazsam da bunları ben bugun kendimi affediyorum..
Kendimi üzdüğüm için, yıprattığım için... kendimi derin düşüncelerde boğduğum için kendimden özür diliyorum ve kendimi affediyorum..
Kendimi çok seviyorum..
Sevgililer günümüz kutlu olsun meleklerim..
Seni unuttum sanma janerrrr :)))
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUUUUUUUMMM ark5ark5ark5ttli3tender45tender45smiliyfacesmiliyf acesmiliyface

Beni sevmiyor musun:(((ağla2

_roxie_ 15-02-2012 02:40 PM

bitanem benimmmm bize her gün sevgililer günü, ismini aklıma getirdiğimde bile kalbimi ısıtıyorsun sen! öpücüklere boğuyorum seni!! :)

zynp0 02-03-2012 01:47 AM

Canımmm benim biraz (fazla) geç kalınmış bir teşekkür olacak ama :) Geçmiş sevgililer günün kutlu olsun, ben de ilk kez bu yıl sevgilim var olarak girdim o güne ama tüm gün hocalarla toplantı yaparak geçti önceki senelerden hiçbir farkı yoktu:)) Gerçi geçen sene "Asal sayıların yalnızlığı" diye bir film izleyerek ve ağlayarak geçirmiştim:( Hiç değmezmiş gerçekten, olsa nee, olmasa ne. Biz de senii çooooook çok seviyoruz hep mutlu ol hep de mutluluğuna mutluluk katacak insanlar girsin hayatına, sen hakediyorsun bütün güzellikleri:) <3 kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:05 PM.