Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Pappatya'nın Günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/618850-pappatyanin-gunlugu.html)

Pappatya 09-06-2011 05:07 PM

Pappatya'nın Günlüğü :)

Herkese merhaba actionsmile

Kendi değişim ve gelişim macerama bugün başlıyorum :) Bugün kendimi değişime açıyorum ve hayatımın bundan sonra giderek daha iyi olacağına inanıyorum :)

Daha önce de telkinleri ara ara dinlemiştim fakat düzenli şekilde değildi. Ve telkinlerin yanında kendime yararlı olacak hiçbir şey yapmıyordum. Olumlamalar, eft vs gibi konulardan haberim bile yoktu. Şu an da pek bilgim olduğunu söyleyemem ama sizlerin ve bu forumun yardımıyla hepsini öğrenip yararlanabileceğime inanıyorum :)

Hayatımı kısaca özetlemem gerekirse, 16 yaşındayım lisede okuyorum. Kendimi bildim bileli olumsuz ve karamsar bir bakış açısına sahibim ve özgüvenim sıfır. Aslında düşündüğümde hayatımın o kadar kötü olmadığını görebiliyorum. Bulunduğum yerdeki en iyi okulda okuyorum, ailem bir arada ve sağlıklı, ciddi bir sağlık problemim yok, fiziksel açıdan bir engelim de yok, hatta şanslı sayılırım –insanların söylediğine göre- ama sürekli somurtkan, mutsuz, sinirli, işler istediği gibi gitmeyince çevresine ve hayata küsen biri oldum son iki yıldır. Son zamanlarda ciddi ciddi kendimi mutlu hissettiğim bi zaman hatırlayamıyorum. Bazen diğer insanlara bakınca kendimi o kadar zavallı hissediyorum ki… Çok çekingenim, sosyal değilim, fazla arkadaşım yok, yeni tanıştığım insanların yanında o kadar kasılıyorum ki karşı tarafa kendine aşırı güvensiz biri izlenimini hemen verdiğim konusunda şüphem yok. Aslında eskiden bu kadar kötü bi halde değildim daha çok arkadaşım vardı daha mutluydum genelde. Ama liseye geçtiğimden beri daha kötüye gidiyorum iki yıldır.

Nefret ettiğim bir yönüm de, her şeyi o kadar erteliyorum ki, düzenli ders çalışmak, düzenli spor yapmak, hatta bunlar bir yana dursun düzenli ilaç içmeyi bile beceremem o derece. Sırf şu an okuduğunuz bu yazıyı yazmayı bile ne kadaaar zamandır ertelediğimi ben bilirim :) Hatta siteye üye olmayı da :)

Sonuç olarak artık bir şeyleri değiştirme yolunda somut bir adım atmaya karar vererek bu günlüğü açıyorum. Şimdi kendime bir yol haritası çizmem gerek. Kendime güvenmeyi öğrenmem ve ayaklarımın üstünde durabilmem gerek, en küçük olumsuzlukta yılmamam gerek. Daha yolun başındayım böyle gidersem nereye varabilirim değil mi dusun2

Neyse bu yazıyı çokça uzatmışım, ama anlatacak şeylerin sonu yok :) Okuyan herkese sonsuz teşekkürleeer k8908

Sevgiler, saygılar, mutluluklar s456

Işıldayan Safir 09-06-2011 05:35 PM

Cevap: Pappatya'nın Günlüğü :)

Merhabalar, ttli3

Gelişim ve değişim günlüğün hayırlı olsun Pappatya... Birçok kişinin söylediğine ben de katılıyorum. Şanstan ziyade avantaj demek daha doğru olur. Özellikle 16 yaşında olman o kadar büyük bir avantaj ki senin için birkaç yıl sonra kendine şööööyle bir dönüp baktığında ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın. ttli3

En güzel yaşlarındasın. Tüm hayatımızı bir gün gibi düşünürsek senin için sabahın çok erken saatleri... Sabah ilerlemeden elinden gelen her şeyi yap sonra da keyfine bak. Gönlünce ve hiçbir zaman keşke demeyeceğin güzel bir hayat dilerim.

Sevgiler. actionsmile

Pappatya 09-06-2011 07:26 PM

İyi dilekleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim 956k Umarım herkesin ilerde keşke demeyeceği bir hayatı olur 956k Burda olduğum için çok mutluyum ne güzel herkes sıcacık burda yuppii blissy

Sevgiler, mutluluklar actionsmile

sweeet 09-06-2011 11:11 PM

Günlüğün hayırlısı olsun canım öyle verimli bir çağdasın ve yolun o kadar başındasın ki başaracağına inan gerisi gelicektir. Güzel gelişim haberlerinden bizi eksik etme...

Pappatya 10-06-2011 12:08 AM

Çok teşekkür ederimm umarım her sey diledigimiz gibi olur cok hevesliyim inanıyorum 956k

Ben de telkinimi açıp yatayım artık music45 iyi geceleer kiss3

prenses1 10-06-2011 01:55 PM

merhaba pappatya..
bende bu günkü bildiklerimle o yaşlarda olsaydım..burada olman çok güzel.çok güzel şeyler öğreneceksin.harika paylaşımlar var.kendine değer verip sevmeye başladığında hayatında değişmeye başlıyor.
sevgiyle mutlu kaly789

Pappatya 10-06-2011 02:14 PM

Ben de burda olmaktan o kadar mutluyum ki 956k

Hani sürekli gülümseyen, böyle cıvıl cıvıl cana yakın insanlar olur ya yeni girdiğiniz bi ortamda hemen kendinizi ona yakın hissedersiniz, işte burası o sevecen insanların buluşma yeri gibi sevincli

İlk kez herkesin bu kadar iyi olduğu bi ortamdayım, çok tesekkürlerr y789

Pappatya 10-06-2011 04:48 PM

Sabahtan beri forumda dolanıyorum çok mutlu hissediyorum bugün çok umutluyumm y789

hele de şu çekim yasasıyla isteklerimizi kendimize çekme olayına bayıldım saatlerdir ordaki deneyimleri okuyup heyecanlanıyorum blissy

Hıı bir de soracağım bir şey var deneyimli sevgili üyelere, sizce en etkili özgüven geliştirme tekniği nedir acaba ? Tabi bir de benim gibi acemilere göre, basit birşeyler olmalı dusun2

Sevgiler actionsmile

Pappatya 14-06-2011 12:49 PM

Birkaç gündür yazamıyordum ama çok güzel şeyler olduu uy897

Çekim yasasını seviyorum 956k
Evreni seviyorum partysmiley
O da beni seviyoorrr galibaa girlhaha

Herkese mutlu günleer gulensmiley

*kelebek* 14-06-2011 02:46 PM

sevgili papatya nacizane fikrim, özgüven geliştirmek için önce azar azar başlamak lazım birşeylere,çünkü büyük işlerle uğraşırken tamamen yılıp bak ben demiştim olmayacağını diyoruz ve herşeyi kestirip atabiliyoruz.yapabileceğine inandığın,sevdiğin şeyleri yapmaya çalış öncelikle..insan ilişkilerine güvenmiyorsan bi ortama tebessüm ederek gir ve onlara selam ver.eğer içinde yeteneğin olduğunu düşünüyosan bunu geliştirebilmek için neler yapabilirsin onları düşün bir kurs olabilir.o kursta hem birşeyler yaptığın için iyi hissedersin hem de yeni insanlarla tanışırsın..aynı şey spor için de geçerli bence.kendini sağlıklı,güçlü hisseden kişinin zamanla kendine güveninin de geleceğini düşünüyorum ben :)

Pappatya 17-06-2011 01:30 PM

Tesekkür ederim çok güzel tavsiyeler. İnsan ilişkilerinde ciddi problemim olduğunu düşünüyorum hele de şu günlerde sad456 Eski arkadaslarımdan ve ortamımdan kurtulmak istiyorum, çünkü onlar benim sorunlu olduğumu biliyorlar sonuçta beni sorunlu olarak mimlemişlerdir düşünsenize şimdi bunun düzelmesi mümkün mü yani agl34

Pappatya 22-06-2011 07:30 PM

Bugün hayatımdaki en yakın arkadaşımı ve yine benim için değerli bi yakın arkadaşımı kaybettiğimi farkettim ağla2

Zaten benim problemlerimden dolayı son zamanlarda biraz kopuklaşmıştı ilişkilerimiz. Sonra karne günü okuldan çıktıktan sonra birlikte bir şeyler yapacaktık öyle anlaşmıştık. Ama o ara benim canım ne evden çıkmak ne de kimseyle görüşmek istiyordu, zaten ertesi gün yola çıkacaktık alışverişe çıkıp almam gereken birşeyler vardı ben de okula gitmedim. Telefonum da kapalıydı hat değiştirecektim iptal etmiştim onlar da biliyordu. Sabah beni aramışlar aramışlar telefon açılınca gördüm. Sonra annemi aramışlar annem de yorgundu canı istemiyordu falan demiş. Ben de bundan haberim olmadan internetten mesaj attım onlara alışverişe çıkmam lazımdı gelemedim diye. Aslında söylenenlerin ikisi de doğru ama karşı taraftan öyle anlaşılmamış tabi.

Cuma gününden beri kaç gün oldu hala ne internetten bir mesaj, ne telefondan bir mesaj bir arama hiçbir şey yok üstelik internette olduklarını da biliyorum sürekli paylaşım yapıyorlar agl34

Hayatımdaki son arkadaşlarımı da kaybediyorum ağla2

Sosyal fobili olduğumu düşünmeye başladım sizce ? ağla2

Çok mutsuzum ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardım edin ne olur ağlamak istiyorum ağlayamıyorum bile ağla2

sweeet 22-06-2011 10:20 PM

Öncelikle "Hayatımdaki son arkadaşlarımı da kaybediyorum" gibi bir düşünceyi aklında çıkar. Eğer söylediğin kadar yakın arkadaşlarınsa onlar o gün ne olduysa herşeyi açık açık anlat eminim anlayış göstereceklerdir.

Yakın ardaşlar sadece iyi günü eğlenceyi değil derdi hüznü de paylaşacağımız kişilerdir. Öyle olmalıdır. Konuşulduktan sonra çözülmeyecek mesele yoktur. Öyle nette veya telefonda da olmaz
herşey yüz yüze konuşulmalı.

Canını sıkma sosyal fobi sayılmaz bu herkes zaman zaman insanlardan uzaklaşma ihityacı duyabilir. Bu geçici bir dönemdir. Y
akın dediğin arkadaşlarından onların sana olan yakınlığından şüphe duyma. Hata yaptığını düşünüyorsan da kabul et, özür dile. Bu seni eksiltmez...

Umarım en kısa zamanda çözersin bu durumu

Sevgiler...

Pappatya 23-06-2011 02:13 PM

Teşekkür ederim. Hiç içimden gelmiyor ama bu konuşmayı yapmak zorundayım tabi sonunda. Evet haklısınız şimdi gidip şu işi halledeyim sonra da hallettim diye yazarım buraya inşallah...

Pappatya 23-06-2011 04:59 PM

Ohh bee uy897

Çok mutluyummm sevincli

Az önce en yakın arkadaşımı aradım canım benimm ya sadece biraz kızdık falan dedi haklı olarak tabii sonra hemen normal konuşmamıza döndük normal halimize s456

Onu çoooook seviyorum blissy

Ama ben yine de ufak bir hediyeyle filan bi şekilde onlardan bir özür dileyip gönüllerini alayım yarın y789

Üstümden koca bir yük kalktı sanki ohhhhh yaaa smil56

Herkeslere mutlu günlerrrr k8908

*kelebek* 23-06-2011 08:00 PM

çooookk sevindim aranızın düzelmesinee :)) arkadaşlarla bazen aralar bozulabilir,ama güzel dostluklarda ne pahasına olursa olsun ayrılık olmaz,her insanın bazı dönemlerinde sorunları,çelişkileri olabilir, ne demişler 'beşer, şaşar' :)

sweeet 23-06-2011 10:37 PM

işte bu kadar :)) ne diyebilirim ki, harikasın!

Pappatya 28-06-2011 05:22 AM

Çok teşekkür ederim çok sağolunn :))

prenses1 28-06-2011 09:37 AM

harikasın canım..her şey güzel olsun..
sevgi veışıkla kal

Pappatya 01-07-2011 03:59 PM

Çok teşekkür ederim prenses, sen de öylesin smil56

Pappatya 06-03-2012 10:34 PM

Birkaç gün yazıp bırakmışım günlüğü :) Şimdi tekrar başlıyorum inşallah düzenli yazarım bu sefer :)

Birkaç aydır eskisine göre çok iyi ve mutluydum. Ama şu aralar hayatım ve moralim tekrar düşüşe geçti. Seneye sınava gireceğim ve sene başından beri güzel bir tempoyla zaman zaman ara vererek çalışıyordum. Artık ders çalışmak hiç içimden gelmiyor. Bugünkü denemede 2 hafta öncekine göre yaklaşık 20 net düştüğümü fark ettim...

Zaten cilt problemlerim ne zaman baş gösterse hep böyle oluyorum. Kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum bile. Son zamanlarda bir ilaç kullanıyordum ve şimdiye kadar işe yarayan tek ilaç o olmuştu ama çok ağır bir ilaçtı. Doktorum ilacı geçen ay kesti ve problemler geri geldi. Bana ilacı tekrar vermiyor ama benim mutluluğum o ilaca bağlı. Moralim bozuk ne yapacağımı bilmiyorum.,

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor şu an. Enerjimi yükseltmeliyim dunk56

Pappatya 07-03-2012 10:27 PM

Bugün doktora gittim ve ilacımı bana tekrar verdii çok sevindim smil56

Bugünü de ders çalışmadan geçirdim.

Bi de ben biraz pısırık bi insanım galiba ya. Böyle biri hakkımda bişeyi eleştirdiğinde ya da dalga geçtiğinde, ne cevap versem diye düşünen -ama asla o cevabı o an bulamayan-, yüzü kızaran ve çaktırmamak için çok komikmiş gibi ıhıhı diye gülen bi insanım bad45 Bi de o an kendime hakaretler ediyorum tabi. Sıkıldım artık bu durumdan ve değişmeyi seçiyorum. Ama seçtiğim şeyler pek olmuyor galiba blook

Pappatya 09-03-2012 12:12 AM

Bugün de fena değildi. Yine ders çalışmadım. Ders çalışmamak için kendime binbir iş türetiyorum ama bilinçli değil bünyem istemiyor ne yapayım y789

Cumartesi günü bir konser var ama gitmek hiç içimden gelmiyor. Üstelik aylar öncesinden bilet bile almıştık arkadaşımla. Sanırım biletleri annemle babama vericem onlar gidecekler smil56 İstiyorlardı zaten art56art56

Okul ev dersane üçgeninden insan içine çıkmayı unuttum ben galiba dusun2

Şimdi yatıyorum yarın yine okul vaaaarrr sigrt56

Pappatya 10-03-2012 03:25 PM

Şu telkinlerle uyuyamıyorum ben ya. Kulağımda bi ses varken bi türlü uykuya dalamıyorum ne yapacağım blook
Zaten zar zor uykuya dalsam da o kulaklık kulağımda kalmıyor ki music45 Şu kulağın etrafına geçirilen kulaklıklardan bile aldım ama yine düşüyor yine düşüyor y789

Alaşıldı uykuda dinleyemicem ben bu telkinleri yu89

Bu arada bu akşam konsere gidiyorum umarım eğlenirim 956k

Pappatya 11-03-2012 07:35 PM

Dün konser müthişti çok eğlendim iyi ki gitmişimm guitar

Bugün dersaneye gitmedim dünden çok yorgundum. Az önce spor yaptım şimdi dee bütün gücümü toplayıp masama oturup ders çalışıcamm yrl78

Bu arada dün telkin dinleyememekle ilgili şikayetimden sonra bu gece ilk kez sabaha kadar kulaklık düşmeden ve rahatça uykuya dalarak telkin dinlemişim 956k

E hadi ben ders çalışmayaaa t678

Pappatya 17-03-2012 08:47 PM

Çok teşekkür ederim Ezeli_nur k8908 Aslına bakarsan şimdi o yazıyı yazdığım zamana göre çok iyiyim art56art56 O zamanlar gerçekten çok mutsuzdum ama şimdi sadece okula çok isteksiz gidiyorum girlhaha Ama söylediğin egzersizi yapıcam kesinliklee çok teşekkür ederimm 956k

Ders çalışmaya başladım tekrar kendime bi alkısss 25889 girlhaha

Geçen günlerde ilk kez meditasyon yaptım. Beki Bisa'nın sesli meditasyonlarından blinçaltı temizleme meditasyonunu yaptım. Ama bilinçaltımı etkileyen bi olayın gözümün önüne gelmesi gereken yerde hiçbir şey gelmedi blook zaten sürekli başka günlük düşünceler aklıma doluşuyordu hiç mi hiç derinleşemedim yani. Neyse yapa yapa öğrenirim heralde gulensmiley

Pappatya 04-04-2012 03:55 PM

Hayatım olağan seyrinde ilerliyor kahvesmiley

Ama gelişimimi biraz boşladım bu ara yu89

Yaa hazırcevaplık telkini niye yok arkadaşlarr ya doğuştan gelmek zorunda mı bu dunk56 y789

Biraz hazırcevaplık lazım banaa :zpzp:

Pappatya 17-12-2013 11:01 PM

Çok zamandır girmiyordum siteye, şimdi baktım da nasıl geçmiş zaman.. 18 yaşımı doldurdum geçen hafta :) O zamanlar ne kadar karamsarmışım şimdi okudum da yazdıklarımı. Neyse ki daha iyiyim şimdi :) ama her zamanın kendine göre dertleri oluyor tabi :) sınava hazırlanıyorum şimdi de onla uğraşıyorum. Buralar da bayağı tenhalaşmış sanki görmeyeli, ya da bana öyle geldi :) Sevgiler herkese actionsmile

Pappatya 25-12-2013 12:01 AM

Yoruldum artık ya. Enerjim çok düştü bugünlerde. Ders çalışamıyorum istediğim gibi. Bu sınav psikolojisi insanı çok yıpratan birşey gerçekten...

mavipapatya 25-12-2013 12:39 PM

değişim yolunda ve sınav maratonunda başarılar pappatya bisiklet sınav sürecini en iyi şekilde atlatabilmen dileklerimle actionsmile

Pappatya 25-12-2013 04:25 PM

Çok teşekkür ederim mavipapatya :) Sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 AM.