| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Pappatya'nın Günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Birkaç gün yazıp bırakmışım günlüğü :) Şimdi tekrar başlıyorum inşallah düzenli yazarım bu sefer :) Birkaç aydır eskisine göre çok iyi ve mutluydum. Ama şu aralar hayatım ve moralim tekrar düşüşe geçti. Seneye sınava gireceğim ve sene başından beri güzel ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #22 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Tesekkür: 760
55 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Birkaç gün yazıp bırakmışım günlüğü :) Şimdi tekrar başlıyorum inşallah düzenli yazarım bu sefer :) Birkaç aydır eskisine göre çok iyi ve mutluydum. Ama şu aralar hayatım ve moralim tekrar düşüşe geçti. Seneye sınava gireceğim ve sene başından beri güzel bir tempoyla zaman zaman ara vererek çalışıyordum. Artık ders çalışmak hiç içimden gelmiyor. Bugünkü denemede 2 hafta öncekine göre yaklaşık 20 net düştüğümü fark ettim... Zaten cilt problemlerim ne zaman baş gösterse hep böyle oluyorum. Kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum bile. Son zamanlarda bir ilaç kullanıyordum ve şimdiye kadar işe yarayan tek ilaç o olmuştu ama çok ağır bir ilaçtı. Doktorum ilacı geçen ay kesti ve problemler geri geldi. Bana ilacı tekrar vermiyor ama benim mutluluğum o ilaca bağlı. Moralim bozuk ne yapacağımı bilmiyorum., İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor şu an. Enerjimi yükseltmeliyim ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Pappatya'nın Günlüğü :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Birkaç gün yazıp bırakmışım günlüğü :) Şimdi tekrar başlıyorum inşallah düzenli yazarım bu sefer :) Birkaç aydır eskisine göre çok iyi ve mutluydum. Ama şu aralar hayatım ve moralim tekrar düşüşe geçti. Seneye sınava gireceğim ve sene başından beri güzel ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi