![]() |
şimdi tam zamanı hayatımdeğişti sitesiyle tanışalı iki yıl oldu,kendini ifade edememe,kendini değersiz görme sorunları sonucunda nette araştırma yaparken siteyle tanıştım.sitenin bana verdiği en büyük fayda "farkındalık" çünkü siteyle tanıştıktan sonra sorunlarımın neyden kaynaklandığını ilk önce fark ettim ilk başta pek önemsemedim sorunlarımı,daha sonra kabullenme süreci sonra en önemli olanı üstesinden gelmek için ne yapılması gerekir,ne yapmam gerekiyor düşüncesine vardım? siteyle tanıştıktan şu ana kadar bir sürü şey öğrendim:eft,nlp,hipnoz meditasyon,olumlama,subliminal,sedona tekniği...ve bir sürü faydalı bilgi.peki bunlarla sorunlarım bitti mi? Hayır,ama en azından eskiden daha iyi olabiliyorum,sorunların kendine geçmesini beklemiyorum.şu anda bir şeyler yapabiliyorum.her şeyin ben de bittiğini biliyorum.sürekli kendimi geliştirmem gerektiğini biliyorum. sorunlarım öyle birikmiş ki benim değiştirmem çok kolay olmuyor(du).bilinçaltım pek kabullenemiyor.telkinleri dinledim etkileri dik yürüme,kendini ifade edebilme,kendine güven duyma....ama bu etkileri ben istikrarlı bir şekilde hissedemediğim için bırakıyordum.ya da her şeyi sadece telkinlerden beklediğim için pek değişemiyordum. şimdi tekrar dinliyorum topluluk karşısında konuşma ego ve özsaygı telkini ben bunları çok sık dinleyeceğim.Ama her şeyi telkinlerden beklemeyeceğim,hatta telkin dinlediğimi de pek düşünmeyeceğim bakalım nasıl olacak. etkilerini de buraya yazacağım,kendimdeki değişimleri siznle paylaşacağım... |
Cevap: şimdi tam zamanı Merhabalar Meragir, ttli3 Yaşadığınız etkiler küçük ve önemsiz görünse de ve dalgalanmalar yaşasanız da aslında önemi azımsanamayacak deneyimler. Umarım sürekli hale getirirsiniz. Bugünden sonra yaşadığınız deneyimleri ve göreceğiniz etkileri de merakla bekliyoruz. İyi ki aramızdasınız. Üye olduğunuz günden bugüne kendinizi oldukça fazla geliştirmişsiniz. Okuduklarınızın, öğrendiğiniz tekniklerin de mutlaka etkilerinden faydalanıyorsunuzdur, devamı da gelecektir. Eminim bizim gelişimlerimize de çok katkınız olacaktır. Günlüğünüz hayırlı olsun. Mutlu paylaşımlar dilerim. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 AM. |