![]() |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Hepinize sonsuz sevgiler hepimiz mutlu olalım kiss3 sonsuza dek |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Merhabalar hayat!!!Cumartesi günü acayip bir olay yaşadım,gerçi ben bunu geçen senede yaşamıştım pek yabancı değildi bana ama yinede şaşırtıcıydı şu yüzdenki; insanlar yaptıkları hatalardan ders alıp aynı hatayı tekrar yapmayacakları inancındayım.Ama öyle olmuyormuş maalesef en yakının bile seni sırtından tekrar tekrar vurabiliyormuş hemde onca iyiliğe karşılık,daha önce yaşadığım bu olay bende kötü bir etki bırakmıştı,insanlara güvenim hatta kendime güvenim bile kalmamıştı tüm bunları kendi kedime yenmeyi başardım taki bu zamana kadar hala aynı güçte ve aynı düşünce yapısındayım yani şunu demek istiyorumki eğer hayatla ilgili bazı şeyleri öğrenmeseydim bu sitede de dahil,,, bu sefer gerçekten travmatik bir durumum söz konusu olabilirdi,neyi öğrenmiş oldum ikinci defa benim hayatımın gidişatını engelleyen,benim yaptığım iyiliklere karşılık arkamdan dolap çeviren,olumsuzluklarıyla beni boğan bir insanın hayatımda yerinin olmadığını bu kez öğrendim ve onu serbest bırakıp affettim... hismiley Hayat bazen iyiyi ve kötüyü ayırt edebilmemiz için bize böyle deneyimler yaşatıyor ve her deneyimimde ben bin kat daha olgunlaşıp hayata yeniden sımsıkı sarılıyorum.Çevremdeki insanlar bu olay karşısında tepkisiz kaldığımı görünce şaşırmadılar değil tabi ama, onlarada hayatta insanın düşe kalka öğreneceği ve bunlardan ders toplayıp ileriye umutla bakmayı becerebileceği çok şey olduğunu birkez daha aşıladım.Ben her yeni günün daha çok mutluluk,sağlık,bolluk ,bereket ve huzur getirmesini diliyorum.Ailemi,nişanlımı ve bu siteyi çok seviyorum.Sevgiler kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' çiçeğim arkadaşım ne güzel yapmışsın onu hayatından çıkarırken aynı zamanda affetmişsin içinde nefret kin gibi duygular barındırmamak işte buu alk78 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Merhabalar yeşillim bence herkes bu kuralı uygulamalı hayata umutla bakabilmek ve mutlu olmak için,sizi üzen,durduk yere haksızlığa uğratan,size hayalkırıklığı yaşatan insanları bırakın gitsin özgür bırakın emin olun kendinizi daha rahat ve güvende hissedebilirsiniz.Sevgiler kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' merhaba çiçeğim affetmek bir erdemdir , bize öfkelendirenlere kızdıranlara sakin ve sebatla yaklaşmak hem zor hem yüce bir davranış değil mi smiliyface |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Haklısın canım hem zor hem yüce,zor olması zoru başarabildiğimizin kanıtıdır yüce olmasıda ruhumuza sağladığımız hzuzrdur,bana ufakken öğretilen bir söz vardı 'sana bir kötülük yapıldığında verebileceğin en güzel cevap affetmek olsun'yeri geldi uyguladım yada uygulayamadım artık öğrendim affediyorum bu şekilde kendimi daha rahat ve huzurlu hissediyorum... 956k Bu arada avatardaki o şeker şey senin oğlun ayy ben onu yerim bee aa34 Sevgiyle kal smiliyface |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' selam canım evet benim ufaklık catsle çok tatlıdır teyzesi ama hiç yemek yemiyoruz hih33 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Allah bağışlasın ya,çok şeker ama genelde şimdiki çocukların hepsi aynı yemek dedinmi kaçacak delik arıyorlar yeğenlerimden biliyorum bende,telkinlerden dinletelim bizde ona iştah açıyo ya hani benim gibi yer oda khkh56 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydınlarrrr. ttli3 onayi Ben; mutlu olmayı seçiyorum. aa34 Ben;kendime gittikçe daha güvenli olmayı seçiyorum. neseli56 Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. blissy Para bana kolayca geliyor. cilgin897 Ben parayı çekiyorum. sung66 Ben ne istersem gerçekleşir. art56art56 Teşekkür ederim.... 96 96 96 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' selam canım rabbim ilmi isteyene parayı istediğine verirmiş 128956 hergün ısrarla isteyeceğim vazgeçmeyeceğim inşaallah rabbim sanada verir banada ve tüm isteyenlerede 96 96 96 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydınnnn,Hayat smileydance ne güzeeell bir gün tender45,hava güzel insanlar güzel cumartesi günlerinin tadı bir başka oluyo yaa blissy aşk kokuyo bugün sanki hertaraf khkh56 sanki bütün site sakinleri kıpır kıpır bugün yada ben çok enerji yüklüyüm aa34 aa34 blissy az kaldı şimdi kalkıp dans edeceğim uy897 dert partysmiley smileydance kocaman sevgiler kiss3 kiss3 Ben; mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir. Teşekkür ederim. kiss3 alk78 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Aminnnn 96 128956 Yeşillim Rabbim isteyen herkese versin inşallah Her yeni gün bize bolluk ve bereket getirsin sevgiler kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Çiöeğim harıkasın... herşey çok guzel olacak ınan buna.... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydın günlüğüm huzurlu ve sakin bir gün onayi, Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Ben parayı çekiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben ne istersem gerçekleşir. Teşekkür ederim... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' selam geçiyordum uğradım yanımda bir öpücük getirdim onu bırakıp kaçıyorum kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Canım ablammm bende seni kocaman kiss3 kiss3 kiss3 birde ufaklığı tabi,ne yoğun birgündü bugün işyerinde saat nasıl geçti anlamadım hesaplardan kafamı kaldıramadım b456 beynim allak bullak oldu,ama yinede güzel birgündü kocaman sevgiler oğlucuğunla sana. ttli3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Harika, bunlar senin sihirli sözcüklerin değil mi? Bir söz vardı bi yerde. Burda mı okudum acaba? Allah bize gerekeni değil, istediklerimizi veriri diye. Öyleyse sen güzeliklerle dolduracaksın hayatını. Ne kadar güzel... |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydın güneşli ve güzel birgünden merhaba; k8908 uy897 partysmiley smileydance derty,sabah işe gelirken güneşin o içimi ısıtan sıcaklığından,ışığından bol miktarda enerji,sevgi ve mutluluk aldım şimdi herkese bu mükemmel karışımları gönderiyorum,gününüz güzel,işleriniz hayırlı ve kolay,kazancınız bol bereketli,yüzünüz güleç smil56,içiniz huzurlu ve kıpır kıpır olsun inşallah 96 96 khkh56 Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir. Teşekkür ederim... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Merhabalar link hoşgeldin günlüğüme; wave Bu sözcüklerle hepimiz güzelliklerle dolduralım hayatımızı,'Allah bize gerekeni değil istediklerimizi verir'. super ben yazmadım günlüğüme böyle birşey ama doğru ve yerinde bir söz sevdim bu sözü sevgiler kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir... supersın be cıcegım... secımlerın harıkaa...hersey cok guzel ve hızlı bır sekılde olacak.. alk78 alk78 ıstedıgmız hersey gerçekleşecekk |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Günaydın hayattttt sevincli ilk hedefime ulaşıyorum az kaldı bugün yarın açıklayacağım aa34 Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir. Lütfen bunları ve daha fazlalarını benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde sağla... Teşekkür ederim... kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Alıntı:
|
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Buyuk bır sabırsızlıkla beklıyoruz canım..hersey gonlunce olsun kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Canlarım inşallah hepiniz benim gibi hedeflerinize tez zamanda ulaşırsınız kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' amın canım benım....sagolasın |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Bugün işe kaçta geldim???Normalde 8.30 da iş başı yapmam gerekiyo,ben 11.00 de işteydim uyuyakalmışım aa34 yatarken telkinleri dinliyordum öyle deliksiz uyumuşumki anlatamam hiç uyanmazmı insan ya kimsede aramamış beni sad456 en sonunda nişanlımın aklına gelmişim de bari onun sayesinde uyandım işe geldim,annem yok bu aralar şehir dışında o olmayınca böyle geç kalıyorum işte ahh annecim eksikliğin şimdiden baş gösterdi agl34,neyse ofise geldim kimsecikler yok yine ben açtım anlayacağınız cilgin897 iyi oldu kimse anlamadı böyle işte sevgili hayat sabah sabah bi telaş kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' super yaa 11 de gıdıp kimsenı farketmemesı harıka:)))) |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' khkh56 tek uyuya kalan ben değilmişim sen gene şanslısın çiçek benim bölge müdürlerim geldi hemde 2 sene hiç gelmezlerdi oda denk gele gele de benim uyuya kaldığım güne denk geldi khkh56 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Benim şansım binde bir insanın başına gelir arkadaşlar saat tam 11.00 de işteydim ve kimsecikler yoktu ofiste sevincli,patronum şehir dışındaydı dünden,arada bir kardeşleri gelir açardı ama onlarda gelmemişler bugün,bir diğer arkadaş dağıtımdaydı uğramamış ofise ki arardı,gelip ben açtım ofisi biz patronla beraber toplam 3 kişi çalışıyoruz az olmanın yararlarıda varmış ya olsalardı da çok fazla problem olacğını zannetmiyorum insanlık hali ya uyuyakalmışım girlhaha dimi ama sanki herzamanmı uyuyakalıyoruz sevgili perilice ama bak senin durumunda olmak istemezdim bölge müdürleri falan aa34 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Ben;mutlu olmayı seçiyorum. Ben;gittikçe kendime daha fazla güvenli olmayı seçiyorum. Ben;işimde gittikçe daha başarılı olmayı seçiyorum. Para bana kolayca geliyor. Ben parayı çekiyorum. Ben ne istersem gerçekleşir. Lütfen bunları ve daha fazlalarını benim ve ilgili herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde sağla. Teşekkür ederim... kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Alıntı:
Siz bu tanımlamayı bozmuş oldunuz.... actionsmile |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Evet sanırım öyle oldu Atakan Bey aa34 ama iyide oldu hani |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' girlhaha evet olmanı istemezdim ama iyi atlattım günü hatta günüm şu anda harika gidiyor |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Canım ciceğim..iyikide varsın ıyıkıde tanıdım senı..seni ve meelegımı...bılıyorum bundan sonra herşey guzel olacak..ınanıyorum...ben gokhanı benı gerçekten sevdıgını hısetmeyı seciyor ve onaylıyorum ...nasıl krzm67 krzm67 krzm67 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Canım sende iyiki varsın herzaman yanındayım ben ve meleğin olumlama süper sen süpersin herşey güzel olacak kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Elektrıgını hısetmek cok guzel arkadsım...senın dugunle benımkını aynı zamandamı yapsakki:)))nedersın puhahahaha cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Merhaba hayat; bugün kırıklığım var biraz bu aylarda ve yağmurlu havalarda alerjim şiddetleniyor,kendimi çok halsiz ve yorgun hissetmeme sebep oluyor.Acayip bi hastalık astım alerji bazen bu zamanlarda gripmiyim alerjimi anlayamıyorum,sinirli oluyorum,üşüyorum,nefes alamıyorum bi tuhafım şaşkın kısacası hiç keyfim yok bugün sevgili hayat Hayal abla sesimi duyarsa şifalarını kabul edebilirim en içten sizlerinde tabi sevgili arkadaşlar...Umarım çabuk atlatırım kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Harikasın ablacım hızır gibisin inanki çok sağol, dunk56 tabi ya eft yapayım ben,halsizlikten,miskinlikten aklıma gelmedi bile kocaman öpücükler benden sana hayal ablam enerjilerinle süpersin. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Bence de EFt yap ben bak bu sene ıhlamur içiyorum ve ilkbahardan beri alerji sorunu yaşamıyorum yadığım anda iki üç tur EFT yapıp hallediyorum.Sanada tavsiye ederim. |
Ynt: Çiçeğimin günlüğü 'Hayat' Çiçegim gunaydın bugun superımmmm...sen nasılsınnnn...hersey çok guzell degımlı puahahahah cilgin897 cilgin897 cilgin897 cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:31 AM. |