![]() |
Cevap: değişimin izdüşümü Harikasınız aynı şekilde bende senelerce farkinda olmadan sevincli 28 yasina kadar depresyondaydım hatta mutsuz olma halini normal olan sanirdim. 2006 da telkinler ile birlikte mutluyum.Son 5 yıldır hiç depresyonda olduğum gün yok. Ara ara dalgalanmalar da olsa bunlar gerileme değil değişim sürecidir. Bunu unutmadan devam ederseniz mutluluk kalici olur. |
Cevap: değişimin izdüşümü teşekkür ederim. amacım kesinlikle bu. bu hali kalıcı hale getirebilmek. zaten sanırım, bir kez aydınlanma yoluna girince kolay kolay çıkılmaz. kendimi böyle hissediyorum. sanki eski, sıkıcı karanlık evrenimi terk ettiim. şuan kesinlikle başka bambaşka aydınlık bir evrendeyim. kendimi ve içimdekini bilme yolundayım. o ışığı görüp, hissedinceye dokunabilinceye kadar gitmek istiyorum. ben 2 aydır meditasyona da başladım. sanırım ışığı görüp hissediyorum. Dokunabilen varmı acaba? |
Cevap: değişimin izdüşümü bu yaşadıklarımın geçiçi olabileceği korkusu da yok değildi içimde açıkcası. şuan hep iyiye doğru gitme yolunda çırpınışlar kulaçlar atıyorum. bir gün bu çırpınıştan ve kulaçları atmaktanda sıkılırmıyım diye korkuyordum doğrusu. kalıcı olduğunu duymak oldukça rahatlatıcı. ozaman yılmak yok devam:) |
Cevap: değişimin izdüşümü Biz bu süreci bisiklete binmeye benzetiyoruz.Aldığınız yol alınmıştır.Ara ara dinlenseniz bile geriye baktığınızda farkı görebilirsiniz. |
Cevap: değişimin izdüşümü ışık vb. yanlış anlaşılmasını istemem. yaklaşık 20 dk kadar meditasyon yapınca gözlerimi açtığımda herşey daha parlak daha aydınlık geliyor bana. sanki dünya iyiye doğru evriliyor ve değişiyor gibi. güzel çok güzel yaşamak yani sadece yaşamak... |
Cevap: değişimin izdüşümü bugun iş arkadaşlarımda gözlemlediğim değişiklikleri paylaşmak istiyorum sizinle. odalarımız ayrı ayrı da olsa ben bazen özellikle telkin müziklerinin sesini açıyorum rahatsızlık vermiyecek düzeyde. yaklaşık 2 ay oldu. iş arkadaşlarım bu müziklere istemeden maruz kaldılar:) 5 yıldır aynı şirkette çalışıyorum. iş arkadaşlarımdan biri, genelde telde eşi ile kavga ederdi çogunlukla. 2 haftadır kavga duymuyorum aksine gülme sesleri ile konuşmalar duyuyorum. diğer iş arkadaşım da bugun gülme krizine tutulacak kadar çok güldü. daha rahat son zamanlarda. bu gelişmeler çok hoşuma gitti. hiç haberleri yok ama belki de ben onların hayatlarını değiştiriyorum:)) güzel bir duygu:) aslında bahsettim onlara bu siteden ama bazen çözümleri uygulamakta kör olabiliyoruz hepimiz zaman zaman. ben onların yerine yapıyorum ve çok olumlu gelişmeler görüyorum:) |
Cevap: değişimin izdüşümü Değişimlerinin kalıcı olması dileiğiyle :) |
Cevap: değişimin izdüşümü Alıntı:
hımmm bu etki beni çok sevindirdi..yani aydınlanman ve ışığınla çevreni aydınlatmak istemen..ihtiyacı olan gelip bulur seni, bilgiyi..başkalarını aydınlatan ışıltın senide aydınlatsın..sevgiler..25889 |
Cevap: değişimin izdüşümü casanova ve bluegirlx ikinize dilekleriniz için çok teşekkür ederim. bluegirlx dediğin gibi kendimle birlikte çevremi de aydınlatabilmek istiyorum. hayatın önümüze çıkardığı kıskançlık, bencillik, ben merkezcilik tuzaklarından olabildiğince uzak durmaya, o tuzaklara düşmemeye çalışıyorum. elimden geldiğince. ne kadar yapıyorum bilemiyorum:) en azından deniyorum. |
Cevap: değişimin izdüşümü Merhaba İzdüşüm, Bir günlük için bu kadar güzel değişimleri içinde barındırmak büyük mutluluktur eminim. Ben de okudukça çok mutlu oldum senin adına. Ciddi adımlar atmışsın kendin için. Özellikle sigarayı bıraktığın için seni ayrıca tebrik etmek istiyorum. Ayrıca hem dinlettiğin telkinlerle, hem de sendeki değişiklikle çevrendekilerin de sana uyum sağlamaması mümkün değil. baksana önce kendi içine sonra da bulunduğun yere aydınlık getirmişsin. Hayatının her daim umut dolu, mutluluk dolu ve huzur içinde geçmesini dilerim. Sevgilerimle :)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 PM. |