![]() |
OCAK 2011 Kendimi seviyorum. Kendim için o'nu affediyorum. Hayatıma girdiği ve benim gelişimimde önemli rol üstlendiği için ona teşekkür ediyorum. İyi ki varsın yolun açık olsun. Bolluk ve bereket içindeyim. Bu ay'ın çok güzel geçeceğini biliyorum. istediklerime çok kolay sahip oluyorum. Bu ay içinde sigara'yı bırakacağımı biliyorum. Artık sağlıklı besleneceğimi de biliyorum. Mutluyum, huzurluyum. |
Cevap: OCAK 2011 Allah tüm Dilek ve dualarını kabul eylesin. |
Cevap: OCAK 2011 ne güzel bir hayat seni bekliyorrrrr..bunlar sevgi ve güven içinde gerçekleşirken sen ve çevrendekiler bunu keyifle izliyorrr..sevgiler.. |
Cevap: OCAK 2011 merhaba canım günlüğün hayırlı olsun. çok güzel bir başlagıç yapmıssın. her şey gönlünce güzel olsun. mutlu paylaşımlarını bekliyoruz. sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: OCAK 2011 Hoşgeldiiin, Harika planlar bunlar. Kendin için çok güzel bir yol çizmişsin. Yalnız peşindeyiz haberin olsun, Artık takibe takıldın, Bizi haberdar et gelişmelerden olur muu??? Sevgilerimlee:)) |
Cevap: OCAK 2011 ocak ayı yapılacaklar listesini başarıyla tamamladım... sigarayı bırakım 6. gün bugün.. sabah kahvaltı yapıyorum artık, çayımıda şeker katmıyorum. bol bol su içiyorum.. affettim heralde tam emin değilim :)) sanırım olmuş..... :) |
Cevap: OCAK 2011 Alıntı:
|
Cevap: OCAK 2011 bu kadar kolay olabileceğini düşünmüyordum... 10 senlik kullanıcıyım ben.. birden bıraktım.. çok mutluyum :) iradem ne kadar kuvvetliymiş öğrenmiş oldum... bu sitenin ve sizinde katkılarınız var tabi... okuyup okuyup gaza geliyorum :) şuabt 1 de şubat ayı için yazacağım... orda aşk da olacak :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:53 PM. |